08 Eylül 2017, Cuma 09:33:32

İGA'da flaş atama

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevine sektörün deneyimli ismi H. Kadri Samsunlu atandı.
  • Hüseyin KESKİN Bey çok başarılı ve çalışkan bir kişiliktir. Üst yönetimle iyi niyetini ve samimiyetini kullanıp güvenipte ona göre çok rahat tavır sergileyen destek verdiği ve göreve gelmesinde büyük katkı sağlayan Müdür ve Şeflerin öz güvenleri bitmiş olsa gerek. Hiç kimse böyle bir durumu hayal bile edemezdi...
  • Evet bende duydum Ortaklık yapısı ciddi değişiyor iga nın
  • Malesiada tecrübe ve para mevcut İzlemeye devam edin
  • İGA'yı Funda OCAK'tan başkası yönetemez. Oraya en yakışan Funda hanımdır.
  • Hüseyin Keskin önce düzgün insan olmayı başarabilmiş çok değerli bir kişidir. Başarılarının devamını dilerim. Anlayamayana bu konuyu çok çarpıcı bir şekilde anlatan bir anekdot: Üniversite hocası tebeşirle tahtaya kocaman bir (1) rakamı yazıyor. ‘Bakın’ diyor. ‘Bu, kişiliktir. Hayatta sahip olabileceğiniz en değerli şey...’ Sonra (1)’in yanına bir (0) koyuyor: ‘Bu, başarıdır. Başarılı bir kişilik (1)’i (10) yapar’. Bir (0) daha... ‘Bu, tecrübedir. (10) iken (100) olursunuz’. Sıfırlar böyle uzayıp gidiyor: Yetenek... Disiplin... Sevgi... Eklenen her yeni (0)’ın kişiliği 10 kat zenginleştirdiğini anlatıyor hoca... Sonra eline silgiyi alıp en baştaki (1)’i siliyor. Geriye bir sürü sıfır kalıyor. Ve hoca yorumu patlatıyor: ‘Kişiliğiniz yoksa öbürleri hiçtir'
  • hüseyin bey kendisi ayrıldı.. profosyonel çalışma hayatında olur böyle şeyler, siz sıkıntı yapmayın.
  • Ne oldu ona
  • Para bulacak adam arıyorlar. Bu da gider. Tayyib varken kimse kredi vermez.
  • Bravo. Bir numara olmus.o isi bitirir
  • Hayılısı! olsun :)

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevine sektörün deneyimli ismi H. Kadri Samsunlu atandı.

İstanbul Yeni Havalimanı ile Türkiye’nin havacılık sektöründeki adını en tepeye çıkarmayı hedefleyen İGA Havalimanı İşletmesi’nin İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü H. Kadri Samsunlu oldu. 18 Eylül 2017 tarihi itibarıyla göreve başlayacak Samsunlu, çalıştığı şirketlerde önemli değişim projelerinin hayata geçirilmesini sağlarken; finansman, kurumsal finans alanlarında ve altyapı sektöründe iş tecrübesi ile başarılı işlere imza attı.
 
Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden 1991 yılında mezun olan Samsunlu, işletme yüksek lisansını ise Missouri Üniversitesi’nde tamamladı. Çalışma hayatına mali analist olarak başlayan Samsunlu, 1995 ile 2006 yılları arasında çeşitli yatırım şirketlerinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi sorumluluklarını üstlendi. 2006 itibariyle üç yıl boyunca Romanya ve Türkiye’de yatırım ve kurumsal finansman danışmanlığı yapan Samsunlu, 2009 yılından itibaren de enerji, inşaat, turizm, gayrimenkul, deniz yolu taşımacılığı ve havalimanı işletmeciliği sektörlerinde üst düzey yönetici olarak görev yaptı.
 

İGA'da flaş atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Doğruluk ~ 7 yıl önce
Hüseyin KESKİN Bey çok başarılı ve çalışkan bir kişiliktir. Üst yönetimle iyi niyetini ve samimiyetini kullanıp güvenipte ona göre çok rahat tavır sergileyen destek verdiği ve göreve gelmesinde büyük katkı sağlayan Müdür ve Şeflerin öz güvenleri bitmiş olsa gerek. Hiç kimse böyle bir durumu hayal bile edemezdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Continue ya ~ 7 yıl önce
Evet bende duydum Ortaklık yapısı ciddi değişiyor iga nın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Continue ~ 7 yıl önce
Malesiada tecrübe ve para mevcut İzlemeye devam edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Funda ocak ~ 7 yıl önce
İGA'yı Funda OCAK'tan başkası yönetemez. Oraya en yakışan Funda hanımdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keskin ~ 7 yıl önce
Hüseyin Keskin önce düzgün insan olmayı başarabilmiş çok değerli bir kişidir. Başarılarının devamını dilerim. Anlayamayana bu konuyu çok çarpıcı bir şekilde anlatan bir anekdot: Üniversite hocası tebeşirle tahtaya kocaman bir (1) rakamı yazıyor. ‘Bakın’ diyor. ‘Bu, kişiliktir. Hayatta sahip olabileceğiniz en değerli şey...’ Sonra (1)’in yanına bir (0) koyuyor: ‘Bu, başarıdır. Başarılı bir kişilik (1)’i (10) yapar’. Bir (0) daha... ‘Bu, tecrübedir. (10) iken (100) olursunuz’. Sıfırlar böyle uzayıp gidiyor: Yetenek... Disiplin... Sevgi... Eklenen her yeni (0)’ın kişiliği 10 kat zenginleştirdiğini anlatıyor hoca... Sonra eline silgiyi alıp en baştaki (1)’i siliyor. Geriye bir sürü sıfır kalıyor. Ve hoca yorumu patlatıyor: ‘Kişiliğiniz yoksa öbürleri hiçtir'

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anekdot ~ 7 yıl önce
Sizin bu anekdot Sn Keskine uymaz. Keskin daha dünkü adam. Amtör. Ve sektöre çok uzak. Siyasi bir yatırımdı ama birileri uyandı ve gönderdiler.
meraklılara ~ 7 yıl önce
hüseyin bey kendisi ayrıldı.. profosyonel çalışma hayatında olur böyle şeyler, siz sıkıntı yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keskin sirke ~ 7 yıl önce
Tabi tabi
Hüseyin keskin? ~ 7 yıl önce
Ne oldu ona

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para bitti ~ 7 yıl önce
Para bulacak adam arıyorlar. Bu da gider. Tayyib varken kimse kredi vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 7 yıl önce
Parayi bir kac yildir ufak havalimani ihalelerinden toparlayip bu bataga gomuyor maskeli besler. Ona ragmen yetmiyor, artik deveyi nasil hamuduyla goturduklerini siz hesaplayin.
Guzel ~ 7 yıl önce
Bravo. Bir numara olmus.o isi bitirir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E.K ~ 7 yıl önce
Hayılısı! olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000