07 Şubat 2012, Salı 07:55:29

İFADEYE ÇAĞRILSINLAR...

Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'ndan son günlerde bazı iddialar ortaya atan kişilerin ifadeye çağrılmasını istedi...
Bazı partililerle birlikte Malatya Adliye Sarayı'na gelerek helikopter kazasına ilişkin soruşturmayı yürüten Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcıları ile biraraya gelen Mustafa Destici, yaklaşık 4 saat süren görüşme sonrası "Son günlerde kamuoyunda ilgili ilgisiz insanların açıklaması var. İnsanlar bu olay üzerinden gündeme gelmeye çalışıyorlar'' dedi. Olay aydınlatılıncaya kadar soruşturmanın takipçisi olacaklarını vurgulayan Destici, olayla ilgili bilgisi olan kişilerin bildiklerini savcılarla paylaşmalarını istedi.
 
Son günlerde kazaya ilişkin spekülatif açıklamalar yapan kişilerin ifadeye çağrılmasını istediklerini anlatan Destiği, şöyle devam etti: "'Bu işi hukuk içerisinde takip ediyoruz ve bu ısrarımız devam ediyor. Hukukun bu işi aydınlatacağına da inanıyoruz. Aydınlatılıncaya kadar da bu işin takipçisi olacağız. Bize ulaşan bilgileri savcılarımızla paylaşıyoruz. Son günlerde kamuoyunda ilgili ilgisiz insanların açıklaması var. İnsanlar bu olay üzerinden gündeme gelmeye çalışıyorlar. Gördüğüm kadarıyla olayı farklı, yanlış yönlere çekerek işi sulandırmaya, yargılama sürecini etkilemeye çalışıyorlar. Ben bu anlamda da bu tür açıklamaları olan kimselerin savcılar tarafından çağrılarak dinlenmesini, bildikleri şeyi ulu orta, kafa karıştırmak veya olayı sulandırmak yerine savcıya gelip açıklamasını istiyoruz.'' (Zaman)
İFADEYE ÇAĞRILSINLAR...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000