31 Ağustos 2016, Çarşamba 17:05:00

THY'den yeni atamalar; Anadolujet'in yeni başkanı da belli oldu

Türk Hava Yolları bugün aldığı bir kararla bazı birimlerde atamalar yaptı. Atamalar arasında Anadolujet'in yeni başkanının da ismi verildi.
  • arkadaş doğru yazmamış 350 tane tolamda müdür varmış
  • 300 00 tl maaş artı ikramiye ve sosyal haklar uçuşlar toplam da aylık 60 70 000 tl ye gelir thy de 150 müdür var acaba koc sabancı bunların kaçını müdür olarak alır bu yıl t h y kırk milyar zarar hedrfliyor tabi vatandaşın parası kazanan amerikan uçak şirketlerl
  • temel kotil boşuna kacmadı baskılardan bıktıgı için gitti
  • Bu kadar haine, hainliklere ve kargaşaya rağmen ülke ve ekonomi maaşallah ayakta. Başka yerler ülkeler olsa error verirdi. buda geçer sabredin.
  • Burada yorum yazıp birilerini yok fetocu yok bilmem ne diye itham edip zan altında bırakan alçaklar var Merak etmeyin mahkemede yüzleşecez.Aklı ölmüş kalbi sönmüş zavallı.(Hasan a diye yorum yazan zavallıya ithafen)
  • Askin Cantimur, Houstonºda beni 10 gun teftis etti. Daha ilk ofise geldigi sabah saat 9da benimle tanisirken su sozleri sarf ettiºº Engincim ABD muhasebe sefligi icin yetersiz ve liyakatsiz oldugunu biliyorsun degil miºº Bunu teftis sonunda deseydi eyvallah derdim ama onyargi ve sisirilmis bilgi ile ilk gunu gorur gormez demesi icime cok dokunmustu ve tuhafima gelmisti. Bu icimdeki uhdeyi acikladiktan sonra kendisine basarilar dilerim. 10 gunde tanidigim kadariyla karakterli,durus sahibi,dansoz olmayan,ozu sozu bir ve cok caliskan birisine benziyordu. Allah, gonlunun guzelligine gore versin kendisine,yolu acik olsun...
  • Allah aşkına bu atama listelerinde 1 tane de liyakat ile gelmiş biri olsun. Abileri, Dayıları, Teşkilatları, Cemaatleri...Olmasa bir hiç olan insanlar müdür, başkan oluyorlar. Dün FETÖ çaldı kadroları bugün başka birileri onların yolundan gidiyorlar. Memleket şavaşta birileri 30bin tl lik başkan maaşı için mücadele veriyor. Allah Türk milletini korusun.
  • Gelen olsun, giden olsun farketmez. Doğulusu batılısı, kuzeylisi güneylisi, tüm medeni ülkelerde müdür sınıfındaki kişiler kravat takarlar. Bu bir disiplindir. Bunu yapamayan kişinin bilimle, sanatla, ilerleme ile ve modern dünya ile entegre olacak kafa yapısı olamaz. Anca pis fetonun şeyinin *ılı olur. Onlardan da ne halt olduğu görülmüştür.
  • AHNGI NESIL BITTISISIN SEN KRAVAT HAGNI EJDADINDAN KALDI AVRUPA YULARI ILE TERBIYE OLMANI ILERLEMENEI BEKELRSEK KIYAMETE KADAR DA YA YASMAYACAGIMIZA GORE AKLIN BASINA GELDIMI BU SOZLERIMI HATITRLASIN .BU ARADA UFAK BEYNINI IMLA HATALRIMLA YORMA MEGTNI ANLADIYSAN DETAYDA DA BOGULMA
  • Caferi bir kardeşimizin(Aşkın cantimur) başkan yardımcısı olması gurur verici,tebrikler.

THY icra komitesi bugün aldığı kararla bazı birimlerde görev değişikliğine gitti.

Alınan kararla birlikte 4 birimde atama gerçekleştiren THY'nin en önemli ataması Anadolujet Başkanlığı'na Said Şamil Karakaş'ın getirilmesi oldu.

İşte THY'nin bugün gerçekleştirdiği atama kararları:

Kargo Başkan Yardımcısı (Ticari) olarak görev yapan Şeref Kazancı Kargo Başkanı,

Satış Başkan Yardımcısı (Sahra Altı Afrika) olarak görev yapan Said Şamil Karakaş'ın Bölgesel Uçuşlar Başkanı,

Stockholm Müdürü olan Ömer Faruk Sönmez'in Satış Başkan Yardımcısı (Güney Avrupa),

Teftiş Kurulu Başkanlığında müfettiş olarak görev yapan Aşkın Cantimur'un Satış Başkan Yardımcısı (Sahra Altı Afrika) olarak atanmalarına karar verildi.

©AirportHaber

THY'den yeni atamalar; Anadolujet'in yeni başkanı da belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

yaşar ~ 7 yıl önce
arkadaş doğru yazmamış 350 tane tolamda müdür varmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
temel temelli ~ 7 yıl önce
300 00 tl maaş artı ikramiye ve sosyal haklar uçuşlar toplam da aylık 60 70 000 tl ye gelir thy de 150 müdür var acaba koc sabancı bunların kaçını müdür olarak alır bu yıl t h y kırk milyar zarar hedrfliyor tabi vatandaşın parası kazanan amerikan uçak şirketlerl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet yerküre ~ 7 yıl önce
temel kotil boşuna kacmadı baskılardan bıktıgı için gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canızı sıkmayın! ~ 8 yıl önce
Bu kadar haine, hainliklere ve kargaşaya rağmen ülke ve ekonomi maaşallah ayakta. Başka yerler ülkeler olsa error verirdi. buda geçer sabredin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmed ~ 8 yıl önce
Burada yorum yazıp birilerini yok fetocu yok bilmem ne diye itham edip zan altında bırakan alçaklar var Merak etmeyin mahkemede yüzleşecez.Aklı ölmüş kalbi sönmüş zavallı.(Hasan a diye yorum yazan zavallıya ithafen)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engin Turan ~ 8 yıl önce
Askin Cantimur, Houstonºda beni 10 gun teftis etti. Daha ilk ofise geldigi sabah saat 9da benimle tanisirken su sozleri sarf ettiºº Engincim ABD muhasebe sefligi icin yetersiz ve liyakatsiz oldugunu biliyorsun degil miºº Bunu teftis sonunda deseydi eyvallah derdim ama onyargi ve sisirilmis bilgi ile ilk gunu gorur gormez demesi icime cok dokunmustu ve tuhafima gelmisti. Bu icimdeki uhdeyi acikladiktan sonra kendisine basarilar dilerim. 10 gunde tanidigim kadariyla karakterli,durus sahibi,dansoz olmayan,ozu sozu bir ve cok caliskan birisine benziyordu. Allah, gonlunun guzelligine gore versin kendisine,yolu acik olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hak+Adalet ? ~ 8 yıl önce
Allah aşkına bu atama listelerinde 1 tane de liyakat ile gelmiş biri olsun. Abileri, Dayıları, Teşkilatları, Cemaatleri...Olmasa bir hiç olan insanlar müdür, başkan oluyorlar. Dün FETÖ çaldı kadroları bugün başka birileri onların yolundan gidiyorlar. Memleket şavaşta birileri 30bin tl lik başkan maaşı için mücadele veriyor. Allah Türk milletini korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rami ~ 8 yıl önce
Cidden so n derece gerçek bir yazı. Abisi, dayısı tepelerde danışman, müşavir ise birden bire bakıyorsun uçarak tepelere geliyorlar..
farketmez ~ 8 yıl önce
Gelen olsun, giden olsun farketmez. Doğulusu batılısı, kuzeylisi güneylisi, tüm medeni ülkelerde müdür sınıfındaki kişiler kravat takarlar. Bu bir disiplindir. Bunu yapamayan kişinin bilimle, sanatla, ilerleme ile ve modern dünya ile entegre olacak kafa yapısı olamaz. Anca pis fetonun şeyinin *ılı olur. Onlardan da ne halt olduğu görülmüştür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IRAN GIBI YE ~ 8 yıl önce
AHNGI NESIL BITTISISIN SEN KRAVAT HAGNI EJDADINDAN KALDI AVRUPA YULARI ILE TERBIYE OLMANI ILERLEMENEI BEKELRSEK KIYAMETE KADAR DA YA YASMAYACAGIMIZA GORE AKLIN BASINA GELDIMI BU SOZLERIMI HATITRLASIN .BU ARADA UFAK BEYNINI IMLA HATALRIMLA YORMA MEGTNI ANLADIYSAN DETAYDA DA BOGULMA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim ~ 8 yıl önce
Demek ki neymiş ? Daha ülkesinde Türkçe yazamayanlar da varmış. Utandım valla. Bu nedir ya ?
ejdad diyene ~ 8 yıl önce
Emin ol ki ejdadımız yaşasa kravat da dahil olmak üzere en modern kıyafetleri giyer ve senin gibi kaç yaşına gelmiş ama daha 2 satır doğru düzgün yazamayan boşa yaşamışları senin gibiler sudan gelinceye kadar pataklardı.
Canlar ~ 8 yıl önce
Caferi bir kardeşimizin(Aşkın cantimur) başkan yardımcısı olması gurur verici,tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murid ~ 7 yıl önce
Mustafa islamoglu ve muritlerine tesekkur edin onlar var oldukca daha cok kadrolasirsiniz..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000