16 Nisan 2012, Pazartesi 08:51:43

HOSTESLERE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT

Beşiktaş U-18 takımının Kayseri seyahati dönüşünde oyuncuların yolculara sarkıntılık ettiği iddia edildi, takımın antrenörü Yasin Sülün kulüpte sorguya çekildi.
  • şu yaşanan olayda tek bir doğruluk payı yoktur. koskoca altyapı da hocanın da çocuklarında böyle bir saçmalıkla yargılanmalarına tahammul edılemez. bu haksızlık yerıını elbet adalet bulacak. ınşallah ekmekle oynayanlar cezalarını bulacak. bayan yolcunun tanıdığı klup yöneticisinin ümraniye tesıslerınde futbıolcu odalarında yaptığı ziyafet haberleri henuz soğumamışken kalkıp bu olayı şampiyon bır hoca ve takımının asıllsız haberleriyle kapatmaya çalışıyorlar yazıklar olsun
  • mevcut u-18 takımı iki yıl üst üste Türkiye şampiyonu olmuştur.Bu yılda çok büyük ihtimalle şampıyon adayları arasındadır.Malesef ülkemizde başarılı alt yapı hocaları istenmez.."Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" ada sösünden yola çıkarsak diğer bjk alt yapı hocalarının son 3 yıldır başarısı nedir.Malesef başarılı adam istenmiyor.Taşkınlık ve soydarılık olabılır. sorumlu hocalardan çok biz velilerindir.
  • Yasin Sülün hoca mı? Vah beşiktaş vah.
  • Kuş beyni ile maymun beyni arasında büyüklükte beyne sahip olan futbolcu camiasından fazla birşey beklemek yersiz.....
  • Yazık çok yazık böyle bir olay olmadı. ne amaçla kim böyle şişirdiyse bu haberi ona küfretmek istiyorum ucakta yapmadıgımız gibi... hocamız görevinden alındı umarım onun ekmeğiyle oynayanında ekmeğiyle oynarlar. yazıklar olsun ! evet besteler söyledik dozunu kaçırdık belki ama biz ne bir bayana küfrederiz nede sarkıntılık ederiz. o formanın hakkını 2 senedir şampiyon olarak verdik kimse merak etmesin.
  • emre belözoğlu kadar kafana taş düşsün
  • her futbol takımı boyle en son elazığsporlu futbolcularla yaşanan rezalete tanık oldum. kendini sasırmıs herkes
  • krasnodar soysuzu bjk la alıp veremediğin nedir
  • Bir sürü Emre Belezoğlu yetişiyor işte. Türk futboluna hayırlı olsun...
  • Ateş olmıyan yerden, duman çıkmaz.
Beşiktaş U-18 takımı ilginç bir iddia ile karşı karşıya kaldı. Coca-Cola Akademi Ligi’nde mücadele eden ve son iki yılın Türkiye Şampiyonu olan Beşiktaş U-18 takımı 11 Nisan 2012’de deplasmanda K.Erciyesspor’u 3-1’lik skorla mağlup etti.

İddiaya göre; Beşiktaşlı genç futbolcular dönüş yolculuğu sırasında uçakta şarkılar ve marşlar söylemeye başladı. U-18 oyuncuları o sırada uçakta bulunan genç kızlara ve hosteslere laf attı ve hatta küfürlü tezahüratlarda bulundu. Kafile, İstanbul’a indikten sonra takım otobüsüyle Ümraniye’ye geldi. Bir yönetici yaşananları Başkan Fikret Orman’a telefonda anlattı. Antrenörler Haluk Duranoğlu ve eski futbolcu Yasin Sülün acil olarak kulüp binasına çağırıldı. Kendilerine uçakta yaşanan rezaletin sebebi soruldu. Her iki teknik adam da böyle bir olayın yaşanmadığını söylese de kendilerine, “Olayı örtmeye çalışmayın. Sizinle yolculuk eden bir kongre üyesinin kızı her şeye şahit olmuş. Salı günkü yönetim toplantısında bu konu değerlendirilecek ve büyük ihtimalle sizinle yollarımızı ayıracağız” denildi.

SÜLÜN: BU BİR İFTİRA!
Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Haluk Duranoğlu ve Yasin Sülün soluğu yeniden Ümraniye’de oyuncuların yanında aldı ve böyle bir olayın yaşanıp yaşanmadığını sordu. Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Yasin Sülün “Yolculuk sırasında herhangi bir olay yaşanmadığına eminim. Uçakta bir İngiliz taraftar vardı. Oturduğu yerden kalktı ve futbolcularla fotoğraf çektirdi, marşlara eşlik etti. Hosteslere hepsinin genç çocuklar olduğunu, bir taşkınlık olması durumunda bizi uyarmasını da istedim. Uçak İstanbul’a indiğinde de kimse bir şikâyette bulunmadı.

Sonradan bize bir kongre üyesinin kızının o an uçakta olduğu ve oyuncularımızın terbiyesiz davranışlarda bulunduğu söylendi. Bana göre bu bir iftiradır. Belki de yeni yönetim kulüp içinde bir değişime gitmek istiyor bunu da bahane ediyor olabilir. Ama şurası bilinsin ki benim ve Haluk Hoca’nın olduğu yerde Beşiktaş forması giyen futbolcular ahlaksız davranışta bulunamaz” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

(Türkiye)
HOSTESLERE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 12 yıl önce
şu yaşanan olayda tek bir doğruluk payı yoktur. koskoca altyapı da hocanın da çocuklarında böyle bir saçmalıkla yargılanmalarına tahammul edılemez. bu haksızlık yerıını elbet adalet bulacak. ınşallah ekmekle oynayanlar cezalarını bulacak. bayan yolcunun tanıdığı klup yöneticisinin ümraniye tesıslerınde futbıolcu odalarında yaptığı ziyafet haberleri henuz soğumamışken kalkıp bu olayı şampiyon bır hoca ve takımının asıllsız haberleriyle kapatmaya çalışıyorlar yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
mevcut u-18 takımı iki yıl üst üste Türkiye şampiyonu olmuştur.Bu yılda çok büyük ihtimalle şampıyon adayları arasındadır.Malesef ülkemizde başarılı alt yapı hocaları istenmez.."Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz" ada sösünden yola çıkarsak diğer bjk alt yapı hocalarının son 3 yıldır başarısı nedir.Malesef başarılı adam istenmiyor.Taşkınlık ve soydarılık olabılır. sorumlu hocalardan çok biz velilerindir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yasin Sülün hoca mı? Vah beşiktaş vah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kuş beyni ile maymun beyni arasında büyüklükte beyne sahip olan futbolcu camiasından fazla birşey beklemek yersiz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yazık çok yazık böyle bir olay olmadı. ne amaçla kim böyle şişirdiyse bu haberi ona küfretmek istiyorum ucakta yapmadıgımız gibi... hocamız görevinden alındı umarım onun ekmeğiyle oynayanında ekmeğiyle oynarlar. yazıklar olsun ! evet besteler söyledik dozunu kaçırdık belki ama biz ne bir bayana küfrederiz nede sarkıntılık ederiz. o formanın hakkını 2 senedir şampiyon olarak verdik kimse merak etmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
emre belözoğlu kadar kafana taş düşsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her futbol takımı boyle en son elazığsporlu futbolcularla yaşanan rezalete tanık oldum. kendini sasırmıs herkes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
krasnodar soysuzu bjk la alıp veremediğin nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir sürü Emre Belezoğlu yetişiyor işte. Türk futboluna hayırlı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ateş olmıyan yerden, duman çıkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000