05 Ekim 2009, Pazartesi 10:14:32

HOSTES VE PİLOTLAR BİRBİRİNE GİRDİ!

Birleşik Arap Emirlikleri'den Yeni Delhi'ye giden Hindistan Havayolları'na ait uçak havadayken pilotlarla kabin görevlileri, yolcuların göz önünde birbirine girdi.
  • evet steward larla rekabet edemiyoruz onlar gibi hırsızlık yapamıyoruz onlar gibi kız meselesinden kavga edemiyoruz onlar gibi g.antep te birbirimizi dü..k pardon bıçaklamıyoruz yada başımızda kaptan olmayınca kendimizi tutuklatmıyoruz.. sizin gibi adab ı muhaşeret kurallarından bihaber olamıyoruz HAKLISINIZ sizle rekabet edemiyoruz.
  • bence yorumunuz cok ayip. ben de kaptanim ama yatilarda kim kiminle ne yapiyor hic haberim olmuyor, cunku evliyim, ilgi alanima girmiyor. isini iyi yaptigi surece insanlarin cinsiyetleri ve kiminle olmayi sectikleri bizi ilgilendirmez. ozel hayatlarini en uc sinirlarda dahi yasayabilirler. cinsel tacizi ise her kosulda kinamamiz gerekir.
  • ne oldu stewardlar ekmeginize göz mü dikti sayın kaptanlar....aman dikkat elden gidiyor:))
  • ben 10 yıldır uçuyorum diyen ve devamında batıran yazık rumuzlu tosunum.sen kapını kapatıyosan kabini nerden bilecen.arkadaşından duyduğunla yorum yapma.herkes insanoğlu ister memletlisini sever ister iş arkadaşını sever.burda önemli olan denetim mekanizması??uçuş güvenliğni tehlikeye düşürüyor dersin yazarsın.kaç tane yazdın verdin şirketine.kavun.bunu da yapmadıysan sus.böyle körcahillere uçak teslim edenlere sormak lazım? arap bile vermez.
  • yapma be erşen kaptanımın deversi.10 yıldır uçuyorum kapımı kapatıyorum ayaklarını bırakıver.şirketin adı yok senin dandik akp gibi sizde bi işsizlik racunun kullanıp ona buna dandik harekerleriniz yok mu?hadi onu bıraktık mesul kaptan olarak kime saygınız kime selamınız var?günaydın bile yok sizde.uçuşunuz ağır geliyosa onu başka yerlere söyleyin.biz sabahın köründe hazır ediyosak size tayyareyi bi selamı esirgemeyin.
  • Haberin başlığı süper, HOSTES VE PİLOTLAR BİRBİRİNE GİRDİ. Gücü etkisinde. Baksanıza yorumlar 8 sayfa olmuş. Hiç birbirine giren teknisyen haberi yok bu arada. Neden acaba? Site yöneticileri arasında teknisyen mi var yoksa?
  • Arkadaşlar uçakta müsaade alıp sigara içicem diye binbir sevimlilik yaparken bu sitelerde hergün aynı mesaiyi paylaştığınız arkadaşlarınıza , büyüklerinize karşı erkekleşmenin, site arkasına sığınarak nefret kusmanın bunları okuyup zevk yapan hasetlerden başka kimseye hayrı yok. İki pis hintlinin yediği haltı bizim hayata uyarlayıp buralarda ağız dalaşına çevirmeye gerek var mı? Akıllı olun
  • e zaten hepsinin öyle iğrenç hikayelerini dinlemiyormuyuz zaten her gün bu tür olayları yaşıyor kabin görevlileri.birbirilerinin listeleri elden ele dolaşıyor zaten bilinen olaylar neden saklanmaya çalışılsın ki bu olay kesin kaptanların başının altından çıkmıştır. yoksa birbirini bıçaklayan,hırsızlık yapan hep bunlar saklayacak olsa bunları saklarlardı.
  • Elbette aranızda bu düşünceli Kaptanlarımıza sesleniyorum birgün kızınız hostes olur ve bir steward Kaptan olursa ne olur acaba
  • Bırakın ekmeklerini kazansın steward larında sizin de olduğu gibi yuvaları var ve bakmakla yükümlü çocukları var.sen kendine bi bak devletin vermiş olduğu lisansla gelmişsin sivil hayatta daha çok para var diye uçmaya askeriyeyi bırakıp veya emekli olup şimdi karnın tok tabi arayış derdine düşmüşsün evde de çocukların eşin kocam pilot havasını atsın ama sen bir kız a yazamadığından hosteslerden steward lar engel diyorsun. kendine bi bak Evlisin yaşın bilmem kaç ve sende para var diyemi gelmesini istiyorsun veya halen askeriyede mi sanıyorsun kendini senin dediğin emir mi yani lütfen sayın değer ve saygı verdiğimiz kaptanlarımız ne için bu uçakta bulunuyorsak onu yerine getirelim ha kaderinde varsa bi hostesle evlilik hayırlı olsun . saygıla

BBC'nin Times of India gazetesine dayandırdığı habere göre, geçen Cuma günü Arap Emirlikleri - Yeni Delhi seferini yapan Hindistan Havayolları'na ait uçakta, iki pilotun 24 yaşındaki bir hostese cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

5 erkek ve kadın kabin görevlisiyle iki pilot, uçaktaki 106 yolcunun önünde birbirine girdi.

Uçağın Pakistan hava sahası üzerinden geçtiği sırada meydana gelen ve yolcuların güçlükle ayırdığı kavgada bir pilotla bir hostes yaralandı.

Olay üzerine Hindistan Havayolları tarafından başlatılan soruşturma, tarafların birbirine suçlama yarışına dönüştü.

5 kabin görevlisi pilotları cinsel tacizle suçlarken, pilotlar da iddianın bir erkek kabin görevlisiyle bir hostes aşk ilişkisini saklamak için ortaya atıldığını savundu.

HOSTES VE PİLOTLAR BİRBİRİNE GİRDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Misafir ~ 15 yıl önce
evet steward larla rekabet edemiyoruz onlar gibi hırsızlık yapamıyoruz onlar gibi kız meselesinden kavga edemiyoruz onlar gibi g.antep te birbirimizi dü..k pardon bıçaklamıyoruz yada başımızda kaptan olmayınca kendimizi tutuklatmıyoruz.. sizin gibi adab ı muhaşeret kurallarından bihaber olamıyoruz HAKLISINIZ sizle rekabet edemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence yorumunuz cok ayip. ben de kaptanim ama yatilarda kim kiminle ne yapiyor hic haberim olmuyor, cunku evliyim, ilgi alanima girmiyor. isini iyi yaptigi surece insanlarin cinsiyetleri ve kiminle olmayi sectikleri bizi ilgilendirmez. ozel hayatlarini en uc sinirlarda dahi yasayabilirler. cinsel tacizi ise her kosulda kinamamiz gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne oldu stewardlar ekmeginize göz mü dikti sayın kaptanlar....aman dikkat elden gidiyor:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben 10 yıldır uçuyorum diyen ve devamında batıran yazık rumuzlu tosunum.sen kapını kapatıyosan kabini nerden bilecen.arkadaşından duyduğunla yorum yapma.herkes insanoğlu ister memletlisini sever ister iş arkadaşını sever.burda önemli olan denetim mekanizması??uçuş güvenliğni tehlikeye düşürüyor dersin yazarsın.kaç tane yazdın verdin şirketine.kavun.bunu da yapmadıysan sus.böyle körcahillere uçak teslim edenlere sormak lazım? arap bile vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yapma be erşen kaptanımın deversi.10 yıldır uçuyorum kapımı kapatıyorum ayaklarını bırakıver.şirketin adı yok senin dandik akp gibi sizde bi işsizlik racunun kullanıp ona buna dandik harekerleriniz yok mu?hadi onu bıraktık mesul kaptan olarak kime saygınız kime selamınız var?günaydın bile yok sizde.uçuşunuz ağır geliyosa onu başka yerlere söyleyin.biz sabahın köründe hazır ediyosak size tayyareyi bi selamı esirgemeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Haberin başlığı süper, HOSTES VE PİLOTLAR BİRBİRİNE GİRDİ. Gücü etkisinde. Baksanıza yorumlar 8 sayfa olmuş. Hiç birbirine giren teknisyen haberi yok bu arada. Neden acaba? Site yöneticileri arasında teknisyen mi var yoksa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar uçakta müsaade alıp sigara içicem diye binbir sevimlilik yaparken bu sitelerde hergün aynı mesaiyi paylaştığınız arkadaşlarınıza , büyüklerinize karşı erkekleşmenin, site arkasına sığınarak nefret kusmanın bunları okuyup zevk yapan hasetlerden başka kimseye hayrı yok. İki pis hintlinin yediği haltı bizim hayata uyarlayıp buralarda ağız dalaşına çevirmeye gerek var mı? Akıllı olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
e zaten hepsinin öyle iğrenç hikayelerini dinlemiyormuyuz zaten her gün bu tür olayları yaşıyor kabin görevlileri.birbirilerinin listeleri elden ele dolaşıyor zaten bilinen olaylar neden saklanmaya çalışılsın ki bu olay kesin kaptanların başının altından çıkmıştır. yoksa birbirini bıçaklayan,hırsızlık yapan hep bunlar saklayacak olsa bunları saklarlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Elbette aranızda bu düşünceli Kaptanlarımıza sesleniyorum birgün kızınız hostes olur ve bir steward Kaptan olursa ne olur acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bırakın ekmeklerini kazansın steward larında sizin de olduğu gibi yuvaları var ve bakmakla yükümlü çocukları var.sen kendine bi bak devletin vermiş olduğu lisansla gelmişsin sivil hayatta daha çok para var diye uçmaya askeriyeyi bırakıp veya emekli olup şimdi karnın tok tabi arayış derdine düşmüşsün evde de çocukların eşin kocam pilot havasını atsın ama sen bir kız a yazamadığından hosteslerden steward lar engel diyorsun. kendine bi bak Evlisin yaşın bilmem kaç ve sende para var diyemi gelmesini istiyorsun veya halen askeriyede mi sanıyorsun kendini senin dediğin emir mi yani lütfen sayın değer ve saygı verdiğimiz kaptanlarımız ne için bu uçakta bulunuyorsak onu yerine getirelim ha kaderinde varsa bi hostesle evlilik hayırlı olsun . saygıla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000