13 Mayıs 2015, Çarşamba 14:10:54

HNA GRUBU İLK 10'A GİRDİ

Pekin’de, düzenlenen ödül töreninde, Çin'in 2015 Hayırseverler Listesi açıklandı. Törende, 2014 yılında yapılan bağış miktarı Bir Milyon Yuan’dan fazla olan kurum ya da şahıslar baz alınarak Çin Hayırsever Bağış Listesi, Çin Hayırsever Kurumlar Listesi ve Çin Süper Star Hayırseverler Listesi olarak üç liste açıklandı.
  • peki my cargodamı onların?
  • My teknik zaten HNA grubunun
  • my tecnik hna uçaklarına mı bakım yapıyor
  • Biriside sivil havacılık lisesinden yeni Mezunların durumu hakkında bilgi versin maaşı & is bulma vs. Gibi şimdiden teşekkürler

HNA Grubu,“Çin’deki 10 Büyük Hayırsever Kurum” listesinde yerini buldu. HNA adına ödülü, törene katılan HNA İcra Kurulu Başkan Vekili WANG Yingming aldı.

Törenden sonra gazetecilere konuşan WANG Yingming, “HNA eğitimi desteklemek ve yoksullara yardım etmek amacıyla bir kamu yardım sistemi kurdu.  2014 yıl sonu itibariyle HNA Uluslararası’nda ve Çin’de toplam 30’u aşkın kamu yararına proje yürütüldü. Yapılan bağışların değeri ise 900 Milyon Yuan’ı aştı ve böylece bir Milyonu aşkın insan bundan yararlandı.” dedi.

Sosyal sorumluluk projeleri ve hayır işlerine düzenli yapılan yatırımları ile HNA gerçek anlamıyla toplumsal kuruma doğru dönüşümünü tamamladı. 2010 yılı Ekim ayında, HNA tek başına Hainan Eyaleti Kamu Yararı Vakfı’nı (HAINAN LIBERATION COMMONWEAL FOUNDATION) kurdu ve HNA Grubu’nun %20 hissesini söz konusu vakıfa bağışladı. Bu bağış ile, toplam bağış değeri “Çin 2013 Bağış Öncüsü Listesi”nde ilk sırada yer aldı. Ayrıca, HNA Devlet Sivil İşler Bakanlığı’ndan Çin hayırişleri ödülü olan “En Sevgi Dolu Bağışçı Kurum Ödülü”nü büyük bir onurla dördünce  kez teslim aldı.

22 sene içinde, HNA, örnek teşkil edebilecek çok sayıda etkili proje gerçekleştirdi. Bunların içinde, HNA Grubu 2004 yılında “HNA-Qinghai Tibet Tepesi 10 Yıl Aydınlığa Yolculuk” aktivitesini başlatmış, sırasıyla Qinghai, Tibet, Sichuan, Hainan, Xinjiang ve Afrika Zimbabve, Malavi, Mozambik gibi yerlerde yaşayan 5300 yoksul katarakt hastasını aydınlığa kavuşturma tedavisi yapmıştır. 2012 yılında , HNA “Aydınlığa Yolculuk” projesinde göstermiş olduğu üstün başarı  ile Birleşmiş Milletler tarafından “Güney Ödülü – Kurumlar Sosyal Sorumluluk Ödülü”nü almış ve bu başarıyla  Çin’den ödül alan tek kurum olmuştur. 2014 yılında “Aydınlığa Yolculuk” aktivitesinin 10. yıldönümü vesilesiyle, HNA Grubu “Aydınlığa Yolculuk Üstün Katkı Ödülü”nü kazanmıştır. 2015 yılında da “HNA Aydınlığa Yolculuk” projesi ülke içinde ve yurtdışında yaşayan yoksul katarakt hastalarına ışık göndermeye devam etmektedir. 

Bu yıl HNA “İyilik Kuyusu” projesi için önemli bir yıl. Hainan eyaletinin bazı bölgelerindeki tatlı su kaynakları yetersizliğini çözmek için 2003 yılında HNA Grubu “İyilik Kuyusu” planını hazırladı ve 20 Milyon Yuan yatırım yaparak su yetersizliği olan bölgelere 100 tane su kuyusu kazdı. HNA Grubu, bugüne kadar,  Haikou, Jinghai, Linggao olmak üzere 18 şehir kasabasında 91 tane iyilik kuyusunu tamamladı. Bu kuyulardan yararlanan kişi sayısı ise 200 binden fazla oldu. 2015 yılında, HNA Grubu verdiği sözü yerine getirerek 100 tane su kuyusunun hepsini tamamlamayı planlamaktadir.

HNA GRUBU İLK 10'A GİRDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
peki my cargodamı onların?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
My teknik zaten HNA grubunun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
my tecnik hna uçaklarına mı bakım yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Biriside sivil havacılık lisesinden yeni Mezunların durumu hakkında bilgi versin maaşı & is bulma vs. Gibi şimdiden teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000