30 Eylül 2011, Cuma 18:10:31

"HERŞEY YOLUNDA HERHANGİ BİR GECİKME YOK"

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kastamonu Havaalanında bir takım incelemelerde bulundu...
  • bu havaalanını dhmi mi işletecek acaba
  • Vali Abdullah Tayyip karisimi olmus...... Hey gidi Türkiye hey......!!!!!
  • Arkadaslar kastamonu havaalaninin ana calismalari(pist, apron, taksiyolu gibi) Devlet Hava Meydanlari tarafindan ihale edilmis ve calismalar baslamistir. Kastsmonu valisi tarafindan denetlenen calismalar İl Özel İdaresi tarafindan yapilan havaalani baglanti yolu calismalaridir.
  • Mardin havalimanını turizmin en yogun oldugu donemde bakım için kapatan zihniyet kastamonu valimizi ornek alın, 2 ayda bitirilecek işi 6 ayda bitirecek olmanız memleketi ne kadar zarara ugrattı, bunun hesabını nasıl vereceksiniz?
  • havaalnında ıncelemerl yapılıyor hersey yolunda gıdıyor bı resmını koysaydnızda bızde gorseydık herseyın yolunda gıttgını.)))))
  • Gerçekten ölü yatırım....düşüncesizce yapılan yatırım...Bursa merkezde havaalanı varken yenişehire yapılması gibi ....
Kastamonu Havaalanı inşaatının her noktasında ilgililerden bilgi alan Vali Erdoğan Bektaş, tüm inşaat alanını gezerek yapılan çalışmaları yerinde gördü. Havaalanı ihale sürecinin son aşamasının da bir an önce başlatılması talimatını veren Vali Bektaş, “Şu anda geldiğimiz noktada herhangi bir gecikme ve sorun bulunmamaktadır. Her şey öngörülen şekilde ve süreç içerisinde devam etmektedir. Kastamonu Valiliği olarak konunun her aşamasında gerekli hassasiyeti ve gayreti gösteriyoruz” dedi.

Vali Yardımcısı Sıtkı Zehin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Eski, Yol ve Ulaşım Müdürü Ali Yılmaz, Plan-Proje Müdürü Erol Berker, Havaalanı İnşaat Şefi Pınar Karahasan ve müteahhit firma yetkilileri ile birlikte havaalanının gelmiş olduğu son durumu hakkında görüş aldı.

Vali Bektaş, yere serilen harita üzerinde incelemeler yapıp, ilgililere sorular sorarak yapılması gereken ve yapılanları proje üzerinden dinledi. Yeni teknoloji ürünü olarak havaalanında kullanılan Geoduvarla da özellikle ilgilenerek çalışmasını izledi.
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, “Valimiz bizleri ziyaret ederek onura etmiş çalışanlarımıza moral vermiştir. Kendisine tüm çalışanlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"HERŞEY YOLUNDA HERHANGİ BİR GECİKME YOK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu havaalanını dhmi mi işletecek acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vali Abdullah Tayyip karisimi olmus...... Hey gidi Türkiye hey......!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar kastamonu havaalaninin ana calismalari(pist, apron, taksiyolu gibi) Devlet Hava Meydanlari tarafindan ihale edilmis ve calismalar baslamistir. Kastsmonu valisi tarafindan denetlenen calismalar İl Özel İdaresi tarafindan yapilan havaalani baglanti yolu calismalaridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mardin havalimanını turizmin en yogun oldugu donemde bakım için kapatan zihniyet kastamonu valimizi ornek alın, 2 ayda bitirilecek işi 6 ayda bitirecek olmanız memleketi ne kadar zarara ugrattı, bunun hesabını nasıl vereceksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havaalnında ıncelemerl yapılıyor hersey yolunda gıdıyor bı resmını koysaydnızda bızde gorseydık herseyın yolunda gıttgını.)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerçekten ölü yatırım....düşüncesizce yapılan yatırım...Bursa merkezde havaalanı varken yenişehire yapılması gibi ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000