21 Eylül 2009, Pazartesi 11:02:05

HELİKOPTERE BİNMEYİN

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener’e “Helikoptere binmeyin” uyarısı yapıldığı belirtildi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yazık sana iş adamı. Bu kafa ile iş adamı olunur mu. Diğer iş adamlarına ayıp. Adamın bir kafa yapmış siz de alıp haber diye koymuşsunuz. Şener binse ne olur binmese ne olur. O da bir bölen işte.
  • cok anlamli bir mesaj gonderilmis biryerlere.
  • BIRAK BU İŞLERİ.....

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından, Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener’e “Helikoptere binmeyin” uyarısı yapıldığı belirtildi.

Şener, bu uyarıyı geçen hafta katıldığı Serbest Girişimciler Derneği’nin iftar yemeğinde, 5 ayrı bölgede miting yapacağını söyleyince, işadamlarından aldı.

Hükümeti eleştiren ve işadamlarından destek isteyen Şener, bayram sonrası Polatlı’da açılış yaparak mitinglere başlayacaklarını söyledi. İlk büyük mitingini 10 Ekim’de Samsun’da yapacağını belirten Şener, daha sonra Sivas, Antalya, Van ve batıda birkaç ilde miting yapacaklarını belirtti.

Bu arada bir işadamı, helikopter düşmesi sonucu yaşamını yitiren Yazıcıoğlu’na gönderme yaparak, “Sakın helikoptere binmeyin” dedi. Bunun üzerine Şener, “Bir şey mi olur diyorsun?” diye yanıt verdi.

HELİKOPTERE BİNMEYİN

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yazık sana iş adamı. Bu kafa ile iş adamı olunur mu. Diğer iş adamlarına ayıp. Adamın bir kafa yapmış siz de alıp haber diye koymuşsunuz. Şener binse ne olur binmese ne olur. O da bir bölen işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
cok anlamli bir mesaj gonderilmis biryerlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BIRAK BU İŞLERİ.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000