05 Şubat 2012, Pazar 16:56:55

HAYDAR ALIYEV'DE SON DURUM

Azerbaycan’da son günlerdeki olumsuz hava şartları nedeniyle Haydar Aliyev Uluslararası Havaalanı’nda ertelenen tüm seferler dün ve bugün yapıldı.
  • yarindan itibaren hava durumunun yine de kotuye dogru gidecegi bekleniyor. kar, ruzgar :( Baku`ye ve Baku`den ucanlara saygilarla
  • BELKI ISINIZ YOK VE BOYLE HABERLER YAZIYORSUNUZ AMA ONEMLI HABER
Konuya ilişkin olarak bilgi veren Azerbaycan Hava Yolları (AZAL) yetkilisi Muharrem Seferli, şu anda havaalanının tüm birimlerinin normal şekilde faaliyet gösterdiğini ve hava koşulları nedeniyle ertelenen tüm uçuşların da yapıldığını belirterek, "Dün gece Bakü'den İstanbul, Moskova ve Dubai'ye uçuşlar yapıldı. Bugün sabah saatlerinde ise Nahçıvan'a, Londra'ya, Kiev’e ve İstanbul'a giden uçaklar normal kalkışlarını yaptı. AZAL, ertelenen tüm uçuşları da tamamen yerine getirdi" diye konuştu.

M. Seferli, açıklamasında ayrıca bugün AZAL’ın Bakü-Ankara seferinin de yapılacağını belirtti.

Ayrıca, şu anda Bakü havaalanında Gence, İstanbul, Tiflis, Perm, Ankara ve Moskova uçuşları için hazırlık çalışmaları sürüyor. Hatırlanacağı üzere, önceki iki gün boyunca elverişsiz hava koşulları nedeniyle birçok sefer ertelenmişti.
HAYDAR ALIYEV'DE SON DURUM

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
yarindan itibaren hava durumunun yine de kotuye dogru gidecegi bekleniyor. kar, ruzgar :( Baku`ye ve Baku`den ucanlara saygilarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BELKI ISINIZ YOK VE BOYLE HABERLER YAZIYORSUNUZ AMA ONEMLI HABER

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000