28 Aralık 2010, Salı 08:16:14

HAVAYOLU TRAFİĞİ DURMA NOKTASINA GELDİ!

Avrupa'nın yanı sıra Atlantik'in batı yakası ABD de yeni yıla kar altında giriyor. Dün ABD'nin doğu eyaletlerinde fırtınayla birlikte gelen yoğun kar yağışı hayatı felç etti.
  • Hava raporu önceden bilgi veriyor.Evinden dışarı çıkmasaydın.Buna bile bile lades denir.Şimdi birde soruyorsun ne pok yiyecem diye.Ben de diyorum ki ne pok yersen ye.
  • jfkyde mahsur kaldik. oteled e yerlesemiyok, ne pok yiyecez vilmiyom. saygilarimla volkan tosuran

Başkent Washington ile New York'u da etkisi altına alan tipi, uçak seferlerinin iptal olmasına neden oldu. Kuzey Carolina eyaletinde 20 yıl sonra ilk kez Noel'de kar yağarken, Washington ve New York kara hazırlıksız yakalandı. Fırtına ve şiddetli kış koşulları sebebiyle havayolu trafiği de bazı bölgelerde durma noktasına geldi. Noel tatilinde seyahat planı yapan binlerce Amerikalı, havaalanlarında mahsur kaldı. Başkent Washington'daki Ronald Reagan Havaalanı'nın yanı sıra New York'un JFK, New Jersey'in Newark havaalanlarında uçaklar kar engeline takıldı. Chicago ve Baltimore gibi şehirlerde de uçuşların bir kısmı iptal edildi.

Hava ulaşımının yanı sıra buzlanma nedeniyle araç trafiği de aksarken, çok sayıda trafik kazasının yaşandığı belirtiliyor.

HAVAYOLU TRAFİĞİ DURMA NOKTASINA GELDİ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Hava raporu önceden bilgi veriyor.Evinden dışarı çıkmasaydın.Buna bile bile lades denir.Şimdi birde soruyorsun ne pok yiyecem diye.Ben de diyorum ki ne pok yersen ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
jfkyde mahsur kaldik. oteled e yerlesemiyok, ne pok yiyecez vilmiyom. saygilarimla volkan tosuran

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000