20 Kasım 2010, Cumartesi 10:39:11

HAVALİMANLARINDA İSYAN BAŞLADI!

Amerika’da havalimanı güvenlik görevlilerine verilen ‘elleyerek’ arama yetkisinin kötüye kullanıldığını savunan ABD’li yolcular taciz davaları açmaya başladı.
  • yusufluyolar beter olurlar inşallah
  • böyle bir saçmalık olamaz ya AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ mademki korkularınız var heryer ve herşeye zıplamayın ozaman siz siz olnu kimsenin işine karışmaya yetkili oldugunuzu zannetmeyin AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ yetkililerine duyurulur elle arama tacizdir ve güvenlik yasaları çerçevesinde yasaktır ihlal etmeyin yasaları siz koymuyorsunuz koyamazsınız buna yetkiniz yok olamaz
  • hollywood filmlerindeki korkusuz tek güç amerikanın işte gerçekteki yüzü
  • Onlar birbirine yoklama çekiyor. Bizimkiler burada kavga ediyor...
  • bizim ülkemizde güvenlik kontrollerini eleştiren kişi ve kişilere kapak olsun bu haber
  • Rontgen yok.... X-Ray yok.... Cep telefonunun 1/10000 de biri kadar enerji ile, AKTİF MİLİDALGA ile saaat de 450 yocuya kadar hızlı ve etkin tarama mevcut. Avrupada AMSTERDAM da kullanılıyor. ( İmalatçı yanılmıyorsam L3 , Cihaz da PROVISION) bu yoksa Elle aramada parmakla aramada var.....
  • Amerika da gün geçtikçe artan bu terör korkusu yüzünden artık uçak yolcularına istediği gibi davranmaya başladı.....istediği yolcuyu elle arama yetkisi varmış...laff......korku..korku ...ey dünya devi amerika dünyanın jandarması amerika ne hallere düştün cihazlar bile senin korkunu hafifletmiyor...herkesin belinde silah var da sanki onu bulacaksın....bir kaç ellemeden hoşlanan güvenlikçilere kıyak yaptın sadece..
  • "Havalimanına girerken aranıyoruz. Uçmadan bir daha aranıyoruz." diye şikayet edenler aranma görsün Amerikadan... Bizdeki uygulama tamamen doğru... Uçuşun dörtte birini oluşturan Afrika ve Asya kıtasından gelip Avrupa Ve Amerika kıtasına giden transit yolcular uçuş öncesi aranması gerekir. Sıvı uygulamasından dolayı da Ankara, İzmir ve vesaire şehirlerden aktarma yaparak uçan yolcularında uçuş öncesi aranması gerekir.
  • Amerika'lılar iyice paranoya oldular artık. Biz havalimanı güvenlik görevlilerimize yıllardır elletiyoruz oramızı buramızı ama bişey olmuyo.
  • Yıllarca dünyadaki özellikle müslüman kesimi öldüren zihniyet planları ters tepince bir korku sardı... Etme bulma dünyası... Herkes ektiğini biçermiş... ABD nin içine düştüğü durumun sorumlusu yine kendisidir...
ABD’deki havalimanlarında artırılan güvenlik önlemlerine tepkiler isyana dönüştü! Amerikan Ulaştırma Otoritesi ülkede 68 havalimanında kullanılan ve yolcuları tamamen çıplak gösteren tarayıcıların yeterli olmadığına karar vererek havalimanı güvenlik görevlilerine şüpheli gördükleri kişileri “elleyerek” arama yetkisi vermişti. Yetki kapsamında görevlilerin yolcuların cinsel oranlarına ve göğüslerine dokunma serbestisi bulunuyordu. Ancak görevlilerin bu yetkiyi haksız ve abartılı şekilde kullandığı iddiaları yolcuları ayağa kaldırdı ve bu hafta ilk davalar açıldı. St. Louis’ten Chicago’ya iş nedeniyle uçacak olan Penny Moroney, havaalanında vücut tarayıcı bulunmadığı için elle arandı. Moroney, görevlinin kendisini taciz ettiğini söyledi.  
 
U.S. Havayolları çalışanı Cathy Boss ise özel arama odasında kendisini arayan kadın polislerin gömleğini çıkartmasını söylediklerini, göğüs kanseri olduğu için alınan göğsünün yerine taktırdığı protez göğüslerini görmek istediklerini, durumun kendisini kötü hissettirdiğini anlattı. Boss bu sırada odada başka kişilerin de olduğunu mahkemeye başvurduğunu söyledi. Bir başka havalimanında ise erkek yolculardan birinin çıkan tartışmada polisi yumrukladığı öğrenildi.
 
 
Denver Havalimanı’nda 17 Kasım’da çekilen bu fotoğraf, ülkedeki “avuçlama isyanının” sembolü haline geldi. Uluslararası uçuşların da yapıldığı havalimanında elinde plastik eldivenlerle yolculardan biri üzerinde detaylı arama yapan görevlinin fotoğrafı Amerikan gazetelerinde geniş yer buldu.









HAVALİMANLARINDA İSYAN BAŞLADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
yusufluyolar beter olurlar inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
böyle bir saçmalık olamaz ya AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ mademki korkularınız var heryer ve herşeye zıplamayın ozaman siz siz olnu kimsenin işine karışmaya yetkili oldugunuzu zannetmeyin AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ yetkililerine duyurulur elle arama tacizdir ve güvenlik yasaları çerçevesinde yasaktır ihlal etmeyin yasaları siz koymuyorsunuz koyamazsınız buna yetkiniz yok olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hollywood filmlerindeki korkusuz tek güç amerikanın işte gerçekteki yüzü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onlar birbirine yoklama çekiyor. Bizimkiler burada kavga ediyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizim ülkemizde güvenlik kontrollerini eleştiren kişi ve kişilere kapak olsun bu haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Rontgen yok.... X-Ray yok.... Cep telefonunun 1/10000 de biri kadar enerji ile, AKTİF MİLİDALGA ile saaat de 450 yocuya kadar hızlı ve etkin tarama mevcut. Avrupada AMSTERDAM da kullanılıyor. ( İmalatçı yanılmıyorsam L3 , Cihaz da PROVISION) bu yoksa Elle aramada parmakla aramada var.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amerika da gün geçtikçe artan bu terör korkusu yüzünden artık uçak yolcularına istediği gibi davranmaya başladı.....istediği yolcuyu elle arama yetkisi varmış...laff......korku..korku ...ey dünya devi amerika dünyanın jandarması amerika ne hallere düştün cihazlar bile senin korkunu hafifletmiyor...herkesin belinde silah var da sanki onu bulacaksın....bir kaç ellemeden hoşlanan güvenlikçilere kıyak yaptın sadece..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
"Havalimanına girerken aranıyoruz. Uçmadan bir daha aranıyoruz." diye şikayet edenler aranma görsün Amerikadan... Bizdeki uygulama tamamen doğru... Uçuşun dörtte birini oluşturan Afrika ve Asya kıtasından gelip Avrupa Ve Amerika kıtasına giden transit yolcular uçuş öncesi aranması gerekir. Sıvı uygulamasından dolayı da Ankara, İzmir ve vesaire şehirlerden aktarma yaparak uçan yolcularında uçuş öncesi aranması gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Amerika'lılar iyice paranoya oldular artık. Biz havalimanı güvenlik görevlilerimize yıllardır elletiyoruz oramızı buramızı ama bişey olmuyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yıllarca dünyadaki özellikle müslüman kesimi öldüren zihniyet planları ters tepince bir korku sardı... Etme bulma dünyası... Herkes ektiğini biçermiş... ABD nin içine düştüğü durumun sorumlusu yine kendisidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000