02 Nisan 2012, Pazartesi 08:41:15

HAVALİMANININ ADI MEMLEKETİNDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Kalıcı terminal binasının temeli atılan Balıkesir-Körfez Havaalanı’na gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yılıdrım’ın havaalanına “Seyit Onbaşı Havaalanı” isminin konulacağını açıklaması, Koca Seyit’in memleketi Havran ilçesinde davullu zurnalı kutlamalarla karşılandı...
  • Başlığa ve resme bakınca alanın adı Binalı Yıldırım olacak gibi anlaşılıyor.
  • aslanim koca seyit sonunda yine izmin göklerde hey giddi heyy ne mutlu türküm diyene
  • Küçücük ilçe ama tüm Körfezi yönetiyor. Ne de olsa Körfezde iktidar partisinin kalesi durumunda.
Hafta sonu Balıkesir’in Edremit ilçesine gelen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yılıdrım, Balıkesir - Körfez Havaalanı’nda, 30 milyon TL’ye mal olacağı bilinen kalıcı terminal binasının temelini atmıştı. Burhaniye ve Edremit ilçeleri arasında isim tartışmaları yaşanan ve yargıya kadar taşınan konuya son noktayı bakan Binali Yıldırım koydu. Temel atma töreninde konuşan bakan Yıldırım, havaalanını kimin yaptığını hatırlatarak başladığı sözlerine, “Hiç kimse kusura bakmasın. Bu yatırımın adı Seyit Onbaşı Havaalanı olacaktır. Var mısınız?” dedi ve törene katılan vatandaşların onaylamasının ardından isim tartışmaları son buldu.

Yapılan yeni yatırımlar ile birlikte uluslar arası uçuşlara hizmet verebilen havaalanın isminin Seyit Onbaşı Havaalanı olması, Koca Seyit Onbaşı’nın memleketi olan Havran ilçesinde büyük bir sevinçle karşılandı. Havran Kaymakamı Mustafa Eldivan, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, AK Parti Havran İlçe Başkanı Emin Ersoy, Bakan Binali Yıldırım’ın yanına giderek teşekkür etti. Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Emin Ersoy, açılın ardından Havran'a döner dönmez Hamambaşı Meydanı’nda ve AK Parti ilçe binası önünde davul çaldırıp zeybek oynadılar. Halk oyunu ekibinin gösterileri vatandaşların alkışlarıyla karşılanırken, önümüzdeki günlerde Balıkesir Körfez Havaalanı’nın yeni isminin resmen onaylanacağı öğrenildi.
HAVALİMANININ ADI MEMLEKETİNDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Başlığa ve resme bakınca alanın adı Binalı Yıldırım olacak gibi anlaşılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aslanim koca seyit sonunda yine izmin göklerde hey giddi heyy ne mutlu türküm diyene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Küçücük ilçe ama tüm Körfezi yönetiyor. Ne de olsa Körfezde iktidar partisinin kalesi durumunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000