07 Ekim 2013, Pazartesi 07:42:30

"HAVALİMANINDAKİ PARAYI GÖZLERİMLE GÖRDÜM"

“Moskova'da Şeremetyevo Havalimanı'nda içinde 20 milyar Euro bulunan bir uçak bekletiliyor” iddiasını ortaya atan istihbaratçı konuştu. Peki, olay adam neler dedi?

Komsomolskaya Pravda gazetesi, iddiayı ortaya attığı belirtilen istihbarat görevlisine ulaştı. İsmi açıklanmayan kaynak, “Bu parayı kendi gözümde gördüm” dedi.

Moskovski Komsomolets gazetesi, Moskova Şeremetyevo Havalimanı'nın bir köşesinde tam altı yıldır, içinde 20 milyar euro nakit para bulunan bir uçağın bekletildiği iddiasını gündeme getirmiş, havalimanı yönetimindne yalanlama gelmişti.   Bunun üzerine Komsomolskaya Pravda gazetesi, uçakla ilgili sırrı ortaya çıkardığı belirtilen istihbarat görevlisiyle konuştu.  

Gazetenin sorularını yanıtlayan ismi açıklanmayan kaynak, “Bu paraları geçen sene kasım ayında kendi gözlerimle gördüm. Lefortovo ilçesinde bir depoda saklanıyorlardı. Nerede olduğunu söyleyemem” dedi.

Paranın geçen sene bulunduğu yere Şeremetyevo Havalimanı'ndan getirildiğini söyleyen istihbarat görevlisi, “Banknotlar su geçirmez bantlara sarılıydı. Her birinin içinde 100 euro vardı” diye konuştu.

Yapılan denetimde paraların gerçek olduğunu anlaşıldığını belirten ismi açıklanmayan kaynak, “Tam olarak ne kadar para olduğunu bilmiyorum. Saymadım, benim görevim başkaydı” dedi.   Paraların neden havaalanından depoya getirildiği ve hala aynı yerde bulunup bulunmadığı ile ilgili soruyu ise yanıtsız bıraktı.

"HAVALİMANINDAKİ PARAYI GÖZLERİMLE GÖRDÜM"

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000