07 Kasım 2012, Çarşamba 10:35:03

HAVALİMANINDA ÖFKE KUSTU... ŞİDDET UYGULADI!

Adana'da, ailesinin yanına dönmek isteyen bir kadın, ayrıldığı eşi tarafından tehdit edilince polis korumasıyla havalimanına getirildi. Kadının oğlu kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırarak bir muhabirin parmağını kırdı.
  • Çocuğun özel yaşam hakkına tecavüz edilmemesini istemek ve eğer uyulmazsa şikayetci olacağını yasal haklarını kullanacağınımı söylemesi tehditmi yani???? Sizde haberi yaparken basın arkadaşımız diyip yanlı yazıyosunuz. Çocuk zaten psikolojik olarak zorda kırdırmasaymış parmağını bakayım nasıl tahrik etti. Sizinde dokunulmazlığınız var dimi sayısın haberciler?
  • kamerayı yere bırakıp sende karşılık verseydin.mesela mortal kombatta ermacın hareketi var 26 hits combo
  • bu insanları eğitemediğmiz sürece vay halimize avrupa bizi ne yapsın, ahırdaki koyunu keçiyi, ineği eğitebiliyoruz da insanları eğitmek mümkün değil tabi bu bölgeye has bir durum çok zor hem de zor adana ilimiz dede bolca malesef eğitimsiz cahil insanlarla dolu türkiyenin kaderi budur eğitimsiz normalde adana şehri çok güzeldir insanıyla herşeyiyle ama zarar verdiler yıllarca bu eğitimsiz insan grubu..
  • Meslek ve haber verme hakkını kullanan bir insana saldırı demek ki sana genlerinden geçmiş. Babasının oğlu...Bu haber topluma bir uyarı ve hatırlatmadır. Senin özel hayatının dışında da bir haber değeri vardır bu haberin üniversiteli beyefendi. Sana bunu herhalde savcıda anlatmıştır.
  • Bu kadar delikanlısın madem babandan korusaydın Anneni gazeteciye mi gücün yetiyor adam işini yapıyor.

Edinilen bilgiye göre, Ayşe Ö. çocukları ile İstanbul'daki ailesinin yanına gitmek için yola çıktı. Ancak ayrıldığı eski eşi Ayşe Ö'yü telefonla arayarak havaalanına geleceğini İstanbul'a göndermeyeceğini söyleyerek tehdit etti.

Daha öncede eşi tarafından tehdit edildiği için Cumhuriyet Savcılığı'ndan koruma talep eden ve kabul edilen Ayşe Ö., 155'i arayarak eski kocasının yine tehdit ettiğini söyledi. Ayşe Ö., çocuklarıyla birlikte İstanbul'a gitmek için havalimanına gitmek istediğini ancak kocasının kendisini tehdit ettiğini belirterek, "Bana ve çocuklarıma zarar veriyor diye korkuyorum havalimanına gidemiyorum polisle gitmek istiyorum" dedi.

Bunun üzerine kadının bulunduğu Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önüne giden ekip kadına korumalık yapmaya başladı. Kadın otomobiliyle polisler ise önden ve arkadan kadını takip ederek havaalanına kadar getirdi. Bu arada diğer polislerde havaalanı önünde eski kocanın gelmesi ihtimaline karşı önlem aldı. Kadın bir süre sonra polis eşliğinde Adana Havalimanı'na getirildi. Kadın ve çocukları otomobilden indirilirken, basın mensupları da kadını ve çocuklarını görüntülemeye başladı. Kadının Mersin Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi 4. sınıfta okuyan oğlu Volkan Ö. (28), Doğan Haber Ajansı Muhabiri Fatih Karaçalı'nın yanına gelerek "Ne çekiyorsun çekme" diyerek tepki gösterdi. Genç ardından Karaçalı'nın parmağını kırıp daha sonra, "Bunlar yarın gazetede çıkarsa hepinizden şikayetçi olacağım" diyerek tehdit etti.

Daha sonra kadın ile çocukları iç hatlar bölümüne geçti.

Bu arada parmağından yaralanan basın mensubu, parmağını kıran kişiden şikayetçi oldu. Bunun üzerine Volkan Ö. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kadın ve diğer çocuğu ise uçakla İstanbul'a gitti. Özel bir hastaneye giden basın mensubunun parmağında 4 kırık ve parçalanma olduğunu tespit etti. 

 

HAVALİMANINDA ÖFKE KUSTU... ŞİDDET UYGULADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

tehditmi? ~ 11 yıl önce
Çocuğun özel yaşam hakkına tecavüz edilmemesini istemek ve eğer uyulmazsa şikayetci olacağını yasal haklarını kullanacağınımı söylemesi tehditmi yani???? Sizde haberi yaparken basın arkadaşımız diyip yanlı yazıyosunuz. Çocuk zaten psikolojik olarak zorda kırdırmasaymış parmağını bakayım nasıl tahrik etti. Sizinde dokunulmazlığınız var dimi sayısın haberciler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
kamerayı yere bırakıp sende karşılık verseydin.mesela mortal kombatta ermacın hareketi var 26 hits combo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro ~ 11 yıl önce
bu insanları eğitemediğmiz sürece vay halimize avrupa bizi ne yapsın, ahırdaki koyunu keçiyi, ineği eğitebiliyoruz da insanları eğitmek mümkün değil tabi bu bölgeye has bir durum çok zor hem de zor adana ilimiz dede bolca malesef eğitimsiz cahil insanlarla dolu türkiyenin kaderi budur eğitimsiz normalde adana şehri çok güzeldir insanıyla herşeyiyle ama zarar verdiler yıllarca bu eğitimsiz insan grubu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güya da üniversitelisin ~ 11 yıl önce
Meslek ve haber verme hakkını kullanan bir insana saldırı demek ki sana genlerinden geçmiş. Babasının oğlu...Bu haber topluma bir uyarı ve hatırlatmadır. Senin özel hayatının dışında da bir haber değeri vardır bu haberin üniversiteli beyefendi. Sana bunu herhalde savcıda anlatmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güya çok biliyosun ~ 11 yıl önce
bu haber tamamen insanların özel hayatlarına izinsiz müdahaledir tabiki çekim yapan kameramana saldırması doğrudur demiyorum ama basın mensupları da son derece tacizkar davranıyor
delikanlı ~ 11 yıl önce
Bu kadar delikanlısın madem babandan korusaydın Anneni gazeteciye mi gücün yetiyor adam işini yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000