12 Eylül 2008, Cuma 08:13:40

Havalimanında kavga etti, gözaltına alındı!

ABD'li rap şarkıcısı Kanye West, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'nda bir magazin muhabiriyle kavga edince gözaltına alındı.

Havalimanı sözcüsü, kavganın, şarkıcının ve korumasının uçuş öncesi yapılan güvenlik kontrolünden geçmeden önce çıktığını belirtti. Çiftin Honolulu'ya gidecek uçağa binmek üzere havalimanına geldiğini belirten sözcü, ancak ünlü şarkıcının kavga ettiği paparazzinin 10 bin dolar değerindeki fotoğraf makinesini yere atarak kırdığını kaydetti.

Havaalanı sözcüsü, şarkıcının ve korumasının kamu malına zarar verdikleri gerekçesiyle havaalanı polisi tarafından gözaltına alındığını söyledi.

Sözcü, West ve korumasının havaalanındaki polis merkezinde tutulduğunu ve bu arada polisin görgü tanıklarını dinlediğini belirtti.

Sinirlerine hakim olamamasıyla tanınan ünlü şarkıcı, geçen yılki MTV müzik ödülleri töreninde birçok dalda aday gösterilmesine rağmen ödül alamadığı için gazetecilere çıkışmıştı. Şarkıcı bundan bir yıl önceki MTV Avrupa müzik ödülleri töreninde ise "Touch The Sky" adlı şarkısı ödül alamayınca olay çıkarmıştı.

 

Havalimanında kavga etti, gözaltına alındı!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000