07 Ekim 2008, Salı 12:46:52

Havalimanında kaçak telefon operasyonu

Bangkok'tan uçakla Türkiye'ye gelen 2 kişinin bagajında, 321 bin YTL değerinde kaçak cep telefonu, batarya ve hafıza kartı ele geçirildi...
  • O TELEFONLAR İMEİ NUMARALI TEK TEK YAZILIP İLGİLİ YERLERE TESLİM EDİLMİŞTİR.GÜMRÜKÇÜLERE ÇAMUR ATMA BİLDİĞİN VARSA İLGİLİ YERLERE ŞİKAYETİNİ YAP.custom rumuzlu şahsız yorumuna cevaptır
  • o telefonlar sımdı gumrukculerın ellerınde dolaşır

İstanbul Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Sinan A. ve İdris U'nun Bangkok'tan Türkiye'ye yanlarında yüklü miktarda cep telefonu getirecekleri yönünde bilgi alınması üzerine Kaçakçılık ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Çalışma kapsamında 30 Eylül Salı günü saat 04.00 sularında uçakla Atatürk Havalimanına gelen bu kişilerin bagajlarında arama yapıldı. Aramada, 2 bin 485 adet cep telefonu, 2 bin 890 adet batarya ile 13 bin 900 adet hafıza kartı ele geçirildi.

Yapılan incelemede söz konusu telefonların IMEI numaralarının yurt içinde halen kullanımda bulunan cep telefonları üzerine kayıtlı numaralarla çakıştığı ve yurt içinde bu şekilde pazarlanacağı anlaşıldı.

Gümrüklenmiş değeri 321 bin 974 YTL olan telefonları getiren 2 kişi, sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ele geçirilen cep telefonlarının, son dönemde çok talep gören çift hatlı ve televizyon yayınlarını gösterebilme özelliklerine sahip olduğu belirtildi.

 

Havalimanında kaçak telefon operasyonu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
O TELEFONLAR İMEİ NUMARALI TEK TEK YAZILIP İLGİLİ YERLERE TESLİM EDİLMİŞTİR.GÜMRÜKÇÜLERE ÇAMUR ATMA BİLDİĞİN VARSA İLGİLİ YERLERE ŞİKAYETİNİ YAP.custom rumuzlu şahsız yorumuna cevaptır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
custom ~ 16 yıl önce
o telefonlar sımdı gumrukculerın ellerınde dolaşır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000