12 Ağustos 2012, Pazar 08:28:20

HAVALİMANINDA İNCELEMEDE BULUNDU

TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Kastamonu Uzunyazı Havalimanında incelemelerde bulundu.
  • İstanbuldan Kastamonuya zonguldak aktarmalı gitmek londraya tokyo aktarmalı gitmek gibi bir şey olur.
  • Zonguldak var, Zonguldaki kulansin Kastamonlu hemsirelerimiz!!! Zonguldak Havalaani 2 seneye kadar yolcu potansiyeli Yuzde 50 artacaktir!!! Ic hatlar da acilen acilsin 2013 den ihtibaren.
  • fkurt isimli kişinin açıkça hakaret ve aşağılama içeren yorumunu nasıl yayınladınız anlaşılır gibi değil. Özgürce eleştirmek herkesin hakkı fakat hakaret vs. kabul edilemez, yakışıksız olmuş açıkçası...
  • Zonguldakta da havaalanı var.Uçaklar üç beş kişiyle uçtu.Şimdi yurtdışından sezonluk birkaç uçak geliyor.Bu bölge vekillerine Allah akıl fikir versin.Geri zekalılıkta on numaralar.

Köylü’ye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan’da eşlik etti. Karahasan’dan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Köylü, havaalanının bu kadar büyük olacağını beklemediklerini söyledi.

İlk etapta bir havaalanı olsun diye yola çıkıldığını hatırlatan Köylü, daha sonra bu düşünceyi en iyisi olsun şekilde değiştirdiklerini açıklayarak, “Gerçekten burada çalışanları kutluyorum muazzam bir iş gerçekleştirmişler. İnşallah zamanı gelince açacağız. Kastamonu çok büyük bir eser kazanmıştır. Burada sıradan usuleten bir havaalanı değil, son derece modern ve uluslararası bir havalimanı yapılmaktadır. Kastamonu’ya da böylesi yakışır diye düşünüyorum” dedi.

HAVALİMANINDA İNCELEMEDE BULUNDU

Yorumlar

öztürk ~ 12 yıl önce
İstanbuldan Kastamonuya zonguldak aktarmalı gitmek londraya tokyo aktarmalı gitmek gibi bir şey olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sontgm ~ 12 yıl önce
Zonguldak var, Zonguldaki kulansin Kastamonlu hemsirelerimiz!!! Zonguldak Havalaani 2 seneye kadar yolcu potansiyeli Yuzde 50 artacaktir!!! Ic hatlar da acilen acilsin 2013 den ihtibaren.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakaret ve aşağılama ~ 12 yıl önce
fkurt isimli kişinin açıkça hakaret ve aşağılama içeren yorumunu nasıl yayınladınız anlaşılır gibi değil. Özgürce eleştirmek herkesin hakkı fakat hakaret vs. kabul edilemez, yakışıksız olmuş açıkçası...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurt ~ 12 yıl önce
Zonguldakta da havaalanı var.Uçaklar üç beş kişiyle uçtu.Şimdi yurtdışından sezonluk birkaç uçak geliyor.Bu bölge vekillerine Allah akıl fikir versin.Geri zekalılıkta on numaralar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000