10 Ağustos 2012, Cuma 08:25:30

"HAVALİMANINA SALDIRI SORUŞTURMASI YAVAŞ İLERLİYOR"

Bulgaristan'ın Burgaz Havaalanı'nda 18 Temmuz'da düzenlenen ve 5 İsrailli turistin yanı sıra bir Bulgar vatandaşının da ölümüne neden olan bombalı saldırı ile ilgili soruşturmanın yavaş ilerlediği açıklandı.
  • orda guvenlik yok da ahl de cok mu var??? thy nin onune, e5 den ve dunya ticaret merkezinden gelen yollarin ustune park eden araclarin icinde allah muhafaza bomba olamaz mi??? thy nin onune kamyonlar park ediyor ,millet cayirlarda guresiyor,kimi elinde bira sisesi kimi alenen thy nin duvarina isiyor allah icin biri de cikip ne oluyor burada demiyor !!! ortada ne polis var ne devlet !!! ne guzel !!!!

Soruşturmayı yöneten müfettiş Georgi İliev, özel bir radyoya yaptığı açıklamada, saldırıda ölen teröristin kimliğinin halen belirlenmediğini belirtti.

İliev, saldırı öncesi bir süre Bulgaristan'da kaldığı belirlenen teröristin fotoğrafının yayınlanmasından sonra günde ortalama 90 görgü tanığın İçişleri Bakanlığı'nı telefonla aradığını söyledi.

Terörist hakkında bilgi verebileceklerini iddia eden vatandaşların arasında ciddi olarak nitelendirilebilecek sinyallerin de bulunduğunu kaydeden İliev, "Teröristin kimliğinin halen belirsiz olması, soruşturmanın ilerlemediği anlamına gelmez" diye konuştu.

Müfettiş İliev, saldırı öncesi Bulgaristan ile Lübnan arasında yoğun bir telefon trafiği olduğunu iddia eden, paralel soruşturma yürüten İsrailli yetkililerinin iddialarını ise yorumsuz bıraktı.

Bu arada olaya ışık tutabilecek, saldırıda eşi ölen Gilat Kolangi adlı İsrailli kadının el yazısının okunabilir olmadığını belirten İliev, bu tanığın tekrar ifadesinin alınması şart olduğunu vurguladı. İsrail'e dönmeden Bulgar makamlara yazılı ifade veren Kolangi, ölen eşinin patlama öncesi teröristle kavga ettiğini öne sürmüştü.

Müfettiş Georgi İliev, "Bu kanlı olayın tekrar olmaması için milli güvenlik alanında ciddi önlemler alınması şart" diye konuştu.

"HAVALİMANINA SALDIRI SORUŞTURMASI YAVAŞ İLERLİYOR"

Yorumlar

orada yok da ahl de var mi??? ~ 12 yıl önce
orda guvenlik yok da ahl de cok mu var??? thy nin onune, e5 den ve dunya ticaret merkezinden gelen yollarin ustune park eden araclarin icinde allah muhafaza bomba olamaz mi??? thy nin onune kamyonlar park ediyor ,millet cayirlarda guresiyor,kimi elinde bira sisesi kimi alenen thy nin duvarina isiyor allah icin biri de cikip ne oluyor burada demiyor !!! ortada ne polis var ne devlet !!! ne guzel !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000