05 Mart 2024, Salı 14:12:53

HAVA-İŞ SENDİKASI'NDAN ÜYELERE ÇAĞRI

Türk Hava Yolları A.O.'da çalışan sendika üyeleri için yetkili sendika Hava-İş, üyelerine çağrıda bulundu.
  • Sadece Kokpit-Kabin-Teknik işlerini standart ve emniyetli şekilde yaparsa, burada şükredin diyenlerin yarısı işsiz kalır.
  • Yöneticilerin vergilerini şirket ödüyor, iştirak çalışanlarının da vergilerini şirket ödüyor.Thy çalışanlarının ? Vergiyi şirket ödesin.
  • Khb baskaninin mobbing inden biktik surekli grooming!!! uniforma parcalaniyor yaptiralim yenisini bu ne ya surekli terziye veriyoruz astarlar berbat sonra en iyi kabin olalim
  • Instagram Hesabim hacklendi. Benim adima Fon icin usd isteyen olursa vermesin!
  • kişisel olarak hak mücadelesini ve sendikaların meşruluğunu sonuna kadar savunmakla birlikte hava iş adlı sendikanın yapacağı herhangi bir çağrı zerre kadar umrumda olmaz. 2020 yazında, ücret kesintileri ile alakalı görüşmeye giden 100 kadar kokpit personelinin gözlerinin içine bakarak “kaptanlarım haftaya oluşturduğunuz bir heyetle görüşelim, kabul etmediğiniz bir kesintiyi biz de kabul etmeyiz” diye randevu veren tatlıbal isimli zat-ı muhterem, bir sonraki hafta temsil ettiği pilotlarla görüşmeye dahi cesaret edemeyerek yüzde elli kesintiyi kabul etmiş ve birkaç gün sonrasında “imzaları attık, hayırlı olsun” diye saraydan Twitter’a fotoğraf koymuştur. resmi anlamda temsiliyetimiz olmasa da bireysel olarak biz bunları unutmuyoruz. uzun lafın kısası sen istediğini anlat ama yemezler! en azından biz yemeyiz.
  • Kardeş yer personeli TGS'den ibaret değil. AO da uçuş personelinden ibaret değil. Çalıştığın şirketin organizasyon yapısını öğrenmeni tavsiye ederim. Aynı şeyi sendikaya da tavsiye ederim tabi.
  • Pandemi oldu THY kendi çapında maaşları ödedi, bir tane bile personel çıkarmadı. Pilotlar hariç (pilotlar daha fazlasını hak ediyor) kabin ve a.o çalışanları beğenmiyorsanız gidin başka firmaya ya da gidin başka sektöre. İyi para alıyorsunuz şükredin.
  • Türk Hava Yolları çalışanlarının basiretini,istikbalini ve hayat standartlarını düğümleyen kişi olarak tarihe geçeceksin. Gittiğin zaman da diyeceğiz ki ohhh bee sonunda. Gelen gideni aratır derler ya hani. Gelen kim olursa olsun Ahmet Bolat’ı asla ama asla aratmayacak. Özellikle de Teknik camiasında. Bu kadar Teknisyen düşmanı ve teknisyenin tam olarak ne iş yaptığını bilmeyen bir YK başkanı olmadı. Pilotların sektör bazlı ne maaşlara çalıştığını bilmiyor. Ahmet Bolat senin Mehmet Efendi Türk kahveni içerken vicdanım rahat diyerek poz vermelerin,pazar parası kırmızı çizgimdir demelerin ve en önemlisi bütün Türkiyeye aldığımız maaşları açıklamaların. Bunları kimse unutmayacak. Yeterki git artık git… Bu dünya Sultan Süleymana kalmadı. Sana mı kalacak???
  • Sendika olarak çalışanın bütün haklarını kaybettiniz bir tesi bile beceremediniz var olan çabalayan diğer sendikanın da önünü kapattığınız Ahmet bolat en azından sizin bu güç gösterdiniz de oyuncak olmadı zam yaptı %50 de olsa size kalsa iki aydır düşük maaşla devam edilecekti bırakın artık koltuk sevdasını ve gidin
  • Ben bolata sayin demiyorum O BENIM BASKANIM DA DEGIL.YOLDA GORSEM SELAM DA VERMEM...Hic bir talebim de yok gitmesi disinda

Türk Hava Yolları A.O.'da çalışan sendika üyeleri için yetkili sendika Hava-İş, üyelerine çağrıda bulundu.

Sendikanın "Yetmedi Mi?" başlığı altında yaptığı çağrıda şu ifadeler kullanıldı:

"Değerli Üyelerimiz;

YETMEDİ Mİ?

Maaşlarınızın yanlış ifşa edildiği, emeklerinizin hiçe sayıldığı, basit matematik hesaplar ile algı yapıldığı, On Time Kalkış baskısı ile ezildiğiniz, araçlarınızı park edecek yer bulamadığınız, mesleğinizin itibarsızlaştırıldığı, hak isteyenin suçlandığı, iş-özel yaşam dengenizin bozulduğu, yorgunluğunuzun sınırlara ulaştığı, giderlerse gitsinler denildiğiniz, sadece sayı olarak görüldüğünüz, YETMEDİ Mİ??

ZAMANI GELMEDİ Mİ?

Mavi Göklerde Al Bayrağımızı dalgalandıran, dünyanın her yerinde Türk’ün şefkat elini uzatan siz değerli üyelerimiz;

Emeklerimizi değersizleştiren yönetime karşı cevap vermenin zamanı gelmedi mi? Sosyal medya algılarına karşı cevap vermenin zamanı gelmedi mi? Evde geçireceğimiz zamanı uçuş planlarına harcamaktan sıkılmadınız mı? Mesai saatlerimizi trafikte harcayıp gecikmelerle tehdit edilmekten yorulmadınız mı?

İşverenin, sendikamızın haklı taleplerini çözümsüz bırakmasına karşı harekete geçmenin tam vakti...

EMNİYET İÇİN STANDART OPERASYON UYGULA!!!

08.03.2024 tarihinde sendika yönetimi, temsilciler ve hukuk müşavirleri, IGA Ekip Terminali'nde saat 11.00'de Toplu İş Sözleşmesi Süreci hakkında üyelerimize bilgilendirme yapacak.

İyi çalışmalar,

Saygılarımızla,

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) Yönetim Kurulu"

HAVA-İŞ SENDİKASI'NDAN ÜYELERE ÇAĞRI

Yorumlar Tüm Yorumlar (234)

Brifing Masası ~ 2 ay önce
Sadece Kokpit-Kabin-Teknik işlerini standart ve emniyetli şekilde yaparsa, burada şükredin diyenlerin yarısı işsiz kalır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gjbg ~ 2 ay önce
Yöneticilerin vergilerini şirket ödüyor, iştirak çalışanlarının da vergilerini şirket ödüyor.Thy çalışanlarının ? Vergiyi şirket ödesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Amiri ~ 2 ay önce
Khb baskaninin mobbing inden biktik surekli grooming!!! uniforma parcalaniyor yaptiralim yenisini bu ne ya surekli terziye veriyoruz astarlar berbat sonra en iyi kabin olalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Toplamada Mavi Eldiven Takan Amir Olamamis KM1 ~ 2 ay önce
Instagram Hesabim hacklendi. Benim adima Fon icin usd isteyen olursa vermesin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokpitten ~ 2 ay önce
kişisel olarak hak mücadelesini ve sendikaların meşruluğunu sonuna kadar savunmakla birlikte hava iş adlı sendikanın yapacağı herhangi bir çağrı zerre kadar umrumda olmaz. 2020 yazında, ücret kesintileri ile alakalı görüşmeye giden 100 kadar kokpit personelinin gözlerinin içine bakarak “kaptanlarım haftaya oluşturduğunuz bir heyetle görüşelim, kabul etmediğiniz bir kesintiyi biz de kabul etmeyiz” diye randevu veren tatlıbal isimli zat-ı muhterem, bir sonraki hafta temsil ettiği pilotlarla görüşmeye dahi cesaret edemeyerek yüzde elli kesintiyi kabul etmiş ve birkaç gün sonrasında “imzaları attık, hayırlı olsun” diye saraydan Twitter’a fotoğraf koymuştur. resmi anlamda temsiliyetimiz olmasa da bireysel olarak biz bunları unutmuyoruz. uzun lafın kısası sen istediğini anlat ama yemezler! en azından biz yemeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çek o zaman ~ 2 ay önce
Çile çekmeye devam et o zaman ne diyelim. Ne ekersen onu biçersin. Kafanın almadığı şey şu, kaybeden yine sen oluyosun.
Kokpiti taniyoruz ~ 2 ay önce
Zaten kimsenin kokpitten bir sey bekledigi yok merak etme. 3 kurus zam icin herkesi satacak potansiyelde oldugunuzu herkes cok iyi biliyor.
Cpt ~ 2 ay önce
Yetti
Fo ~ 2 ay önce
Uçmaktan çoluk çoğumu göremez oldum Thy bu kadar huzursuz bir dönem görmedi yetti
Kpt ~ 2 ay önce
Bu gidişle ikramiyeler de kalkar
AO Yer Personeli ~ 2 ay önce
Kardeş yer personeli TGS'den ibaret değil. AO da uçuş personelinden ibaret değil. Çalıştığın şirketin organizasyon yapısını öğrenmeni tavsiye ederim. Aynı şeyi sendikaya da tavsiye ederim tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şükürsüzler ~ 2 ay önce
Pandemi oldu THY kendi çapında maaşları ödedi, bir tane bile personel çıkarmadı. Pilotlar hariç (pilotlar daha fazlasını hak ediyor) kabin ve a.o çalışanları beğenmiyorsanız gidin başka firmaya ya da gidin başka sektöre. İyi para alıyorsunuz şükredin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km2'ye zulum eden KA1 ~ 2 ay önce
sukret demeseydin okuyacaktim ama sen sukret yazdiktan sonra seni ciddiye alamadim
Crewreste Bc yastikla cikan km8 ~ 2 ay önce
şükret demeseydin yazını okuyacaktım ama şükredin dedigin için boş birisi olduguna emin oldum ve okumaktan vazgeçtim sen de buna şükret
Sana mi bırakalım meydanı ~ 2 ay önce
Senin gibiler yuzunden su anda boyle zaten
AHMET BOLAT ~ 2 ay önce
Türk Hava Yolları çalışanlarının basiretini,istikbalini ve hayat standartlarını düğümleyen kişi olarak tarihe geçeceksin. Gittiğin zaman da diyeceğiz ki ohhh bee sonunda. Gelen gideni aratır derler ya hani. Gelen kim olursa olsun Ahmet Bolat’ı asla ama asla aratmayacak. Özellikle de Teknik camiasında. Bu kadar Teknisyen düşmanı ve teknisyenin tam olarak ne iş yaptığını bilmeyen bir YK başkanı olmadı. Pilotların sektör bazlı ne maaşlara çalıştığını bilmiyor. Ahmet Bolat senin Mehmet Efendi Türk kahveni içerken vicdanım rahat diyerek poz vermelerin,pazar parası kırmızı çizgimdir demelerin ve en önemlisi bütün Türkiyeye aldığımız maaşları açıklamaların. Bunları kimse unutmayacak. Yeterki git artık git… Bu dünya Sultan Süleymana kalmadı. Sana mı kalacak???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pasta ~ 2 ay önce
Ahdım var o gidince pasta keseceğim. Tek korkum o giderse beterin beteri gelmesin. Gelen gideni aratmasın.
Sizde Biliyorsunuz ki kimse sizi onaylamıyor ~ 2 ay önce
Sendika olarak çalışanın bütün haklarını kaybettiniz bir tesi bile beceremediniz var olan çabalayan diğer sendikanın da önünü kapattığınız Ahmet bolat en azından sizin bu güç gösterdiniz de oyuncak olmadı zam yaptı %50 de olsa size kalsa iki aydır düşük maaşla devam edilecekti bırakın artık koltuk sevdasını ve gidin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben bolata ~ 2 ay önce
Ben bolata sayin demiyorum O BENIM BASKANIM DA DEGIL.YOLDA GORSEM SELAM DA VERMEM...Hic bir talebim de yok gitmesi disinda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000