06 Eylül 2013, Cuma 14:00:43

HAVADA GREV KRİZİ!

Hava kontrolörlerinin, Fransa ve Hollanda gibi Türkiye’nin ana pazarlarının da yer aldığı, Avrupa'nın beş ülkesinde greve gidecekleri açıklandı...
  • hadi yaaaa
  • O kadar para kazaniyosunuz, bi de grev mi yapicaksiniz? (Bunu bi yerden hatirliyorum ama)
  • emekçilere hakları verilene kadar grev olsun uçaklar yerde kalsın ...
  • Marjinal onlar bişi olmaz :)

Fransa, Hollanda, İtalya, Yunanistan ve Portekiz’de yapılması planlanan grevin, salı günü başlayarak çarşamba günün gece yarısına kadar devam edeceği açıklandı.

Merkezi Brüksel’de bulunan The Eurocontrol Central Flow Management Unit’in açıklamasına göre, yapılacak eylemin zamanlaması ve süresi ülkeden ülkeye farklılık gösterecek ve normal uçuş programlarında aksama ve iptaller yaşanacak.

Turizm Güncel'de yer alan habere göre; İngiltere Ulusal Hava Trafik Servisi adına konuşan bir sözcü ise, yapılması planlanan grevin herhangi bir aksamaya neden olmayacağını, ancak Fransa’daki hava kontrolörlerinin güçlü katılımdan dolayı buradan yapılacak uçuşlarda önemli aksamalar olacağını belirtti. Söz konusu günlerde seyahatleri olan yolcuların, havayolu şirketleri ile bağlantıya geçmeleri istendi.

Air France tarafından yapılan açıklamada ise, 10 Eylül’de başlayıp 11 Eylül gece yarısına kadar sürecek grev nedeniyle, uçuşların ciddi şekilde etkileneceği belirtildi.

İngiliz havayolu şirketi Britihs Airways ise, Fransa’dakiler hariç, 126 uçuşun büyük bir bölümünün iptal edildiği açıklaması geldi.

Avrupa’da hayata geçirilmesi planlanan ortak hava sahası projesi nedeniyle binlerce kontrolörün işini kaybedeceği ve grevin söz konusu uygulamaya karşı yapıldığı kaydedildi.

HAVADA GREV KRİZİ!

Yorumlar

mehmet ~ 11 yıl önce
hadi yaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
O kadar para kazaniyosunuz, bi de grev mi yapicaksiniz? (Bunu bi yerden hatirliyorum ama)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
destek ~ 11 yıl önce
emekçilere hakları verilene kadar grev olsun uçaklar yerde kalsın ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Marjinaller :) ~ 11 yıl önce
Marjinal onlar bişi olmaz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000