23 Şubat 2012, Perşembe 17:33:56

HAVADA ÇARPIŞTILAR

Arizona'da iki askeri helikopter çarpıştı, 7 deniz piyadesi hayatını kaybetti.
  • adam bilgi vermiş, istersen okumaz geçersin istersen okur konu hakkında bağlantılı bilgi alırsın genel kültürün artar. ha ben bilmeyi öğrenmeyi sevmiyorum (zaten öğrenemiyorum) diyorsan. sorunun senden bilgili insanları kıskanmandır. tek çare okumak öğrenmektir. yapamıyorsan da bari belli etmede rezil olma.
  • bizi bu ustun cografya bilginle aydinliga kavusturdugun icin cok tesekkur ederiz,yalniz meksika sinirindaymis ayriyeten kaliforniyaya yakinmis bizi pek germiyo,sen boyle bir habere bu yorumu yapma geregini nerden duydun oda ayri bir konu...
  • yuma şehri arizona eyaletinde bir şehir olup aynı zamanda california eyalet sınırına yakındır. us marine corpsun burada üssü bulunmaktadır. aynı zamanda meksika sınırına da yakın olmaktadır..
ABD'nin güneybatısındaki Arizona eyaletinde iki askeri helikopterin çarpışması sonucu 7 deniz piyadesi hayatını kaybetti.

Amerikan Savunma Bakanlığı'ndan (Pentagon) yapılan açıklamada, kazanın dün akşam Yuma kenti yakınlarında bir tatbikat sırasında meydana geldiği ve kazayla ilgili soruşturma açıldığı belirtildi.
HAVADA ÇARPIŞTILAR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
adam bilgi vermiş, istersen okumaz geçersin istersen okur konu hakkında bağlantılı bilgi alırsın genel kültürün artar. ha ben bilmeyi öğrenmeyi sevmiyorum (zaten öğrenemiyorum) diyorsan. sorunun senden bilgili insanları kıskanmandır. tek çare okumak öğrenmektir. yapamıyorsan da bari belli etmede rezil olma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizi bu ustun cografya bilginle aydinliga kavusturdugun icin cok tesekkur ederiz,yalniz meksika sinirindaymis ayriyeten kaliforniyaya yakinmis bizi pek germiyo,sen boyle bir habere bu yorumu yapma geregini nerden duydun oda ayri bir konu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yuma şehri arizona eyaletinde bir şehir olup aynı zamanda california eyalet sınırına yakındır. us marine corpsun burada üssü bulunmaktadır. aynı zamanda meksika sınırına da yakın olmaktadır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000