12 Mayıs 2016, Perşembe 19:26:26

"Havacılıkta Gelecek Sizinle" sergisi AHL'de açıldı

MİLLİ Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Hava Yolu Pilotları Vakfı (PİLVAK)'nın liselerde düzenlediği "Havacılıkta Gelecek Sizinle" adlı şiir, kompozisyon, fotoğraf ve kısa film yarışmasına katılan eserlerden oluşan sergi Atatürk Havalimanı'nda açıldı.
  • 2016 Resim yarışmasının 1.ve 3. Olan öğrencilere vadedilen ödüller verilmedi. Saraybosna gezisi tur şirketinin önceden uyarmasí gerekirken öğrencinin yurt dışına çıkmasında sakınca yoktur yazısı olmadığı için havaalanında başlamadan bitti. 3. Olan .öğrencinin üç günlük istanbul tatili ise hiç gündeme bile gelmedi. Bu hataların telafisi konusunda malesef hiçbir teşebbüste bulunulmaması öğrencilere büyük haksızlık. Her fırsatta bu öğrencilerin hakkını dile getireceğim saygılarımla
  • Öğrenci velisi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türkiye Hava Yolu Pilotları Vakfı'nın (PİLVAK) liselerde düzenlediği "Havacılıkta Gelecek Sizinle Gelecek" adlı şiir, kompozisyon, fotoğraf ve kısa film yarışmasına katılan eserlerden oluşan sergi Atatürk Havalimanı'nda açıldı.

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş'ın katılımı ile gerçekleşen ve Dış Hatlar Terminali ile İç Hatlar Terminali'ni birbirine bağlayan yol üzerinde açılan sergide, öğrencilerin dereceye giren eserleri de sergileniyor. Sergi, bir ay süreyle açık kalacak.







"Havacılıkta Gelecek Sizinle" sergisi AHL'de açıldı

Yorumlar

Mehmet i.Eşkil ~ 7 yıl önce
2016 Resim yarışmasının 1.ve 3. Olan öğrencilere vadedilen ödüller verilmedi. Saraybosna gezisi tur şirketinin önceden uyarmasí gerekirken öğrencinin yurt dışına çıkmasında sakınca yoktur yazısı olmadığı için havaalanında başlamadan bitti. 3. Olan .öğrencinin üç günlük istanbul tatili ise hiç gündeme bile gelmedi. Bu hataların telafisi konusunda malesef hiçbir teşebbüste bulunulmaması öğrencilere büyük haksızlık. Her fırsatta bu öğrencilerin hakkını dile getireceğim saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Roma gezisi tarihi hala belli değilmi zira öğrenciler için yaz tatilinin sonu yaklaştı ~ 8 yıl önce
Öğrenci velisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.i. Eşkil ~ 7 yıl önce
Roma gezisi hiç olmadı. Onun yerine Saraybosna gezisi yapıldı ama bazı öğrenciler tur şirketinin basiretsizliği sonucu OHAL ın istediği belgeleri söylemesi sonucu havaalanından geri çevrildi. Bu travmayı yaşayan öğrenci pilvak resim yarışması birinci. Başka öğrencilerinde benzer mağduriyetler yaşadığını biliyoruz. Havacılık öğrenciler için tutulmayan sözler ile eş anlamlı olmamalı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000