26 Aralık 2017, Salı 10:59:58

Havacılık sempozyumunda bir araya geldiler

Tüm Sivil Havacılar Derneği (TÜSHAD) ile Nişantaşı Üniversitesi'nin düzenlendiği "Havacılık Sempozyumu"nda, sektör temsilcileri ile havacılık alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler bir araya geldi.
  • Değerli arkadaşlar yorum yazmadan önce google dan keşke biraz araştırma yapsaydınız...
  • Bunlar kim abi ? Adını sanını duymadığımız insanlar. Tecrübeleri nereden geliyor ? Kim bunları sempozyuma davet eder ? Oralarda ne konuşurlar. Vay anam vay. Ne günlere kaldık.
  • Bunlar kim ? Ne işleri var havacılık sempozyumunda
  • Tüshad kimdir ? Kimdir bu insanlar. Hangi tecrübe ile sivil havacılık paylaşımları yapıyorlar.
  • TÜSHAD nedir ya ? Kimsenin tanımadığı hatta adını dahi bilmediği üç beş adam ve bir de açılmamış havalimanının çalışanı ??. Sizlerin tecrübesi ne ki gidip üniversitede sivil havacılığı anlatıyorsunuz. Bu neyi gösterir biliyor musunuz ? Sektörün ne kadar başıboş olduğunu. SHGM nin hiç bir işe yaramadığını ve de en acısı sektörün ne hale geldiğini.
  • Rabbim esirgesin ama Thy nin sonunu bu kartallılar getirecek.Bu işlere reisin dur demesi lazım artık.İk başkanı THY nin psikoloji işlerini kardeşine peşkeş çekmemeli.
  • İK Başkanının meşhur abisi Ömer Akgül Thy den sonra derneklerede eğitim vermeye başlamış.Maşallah İsviçre çakısı gibi beyimiz :) Kardeşinin adını kullanarak servetine servet katmıştır. yazıklar olsun
  • Millet sakal bırakıyor ki ne olduğu kim olduğu anlaşılmasın.
  • Nişantaşı neresi ya. Yakında kapanır. :))

Tüm Sivil Havacılar Derneği (TÜSHAD) ile Nişantaşı Üniversitesi'nin düzenlendiği "Havacılık Sempozyumu"nda, sektör temsilcileri ile havacılık alanında kariyer yapmak isteyen öğrenciler bir araya geldi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği, üniversitenin Maslak 1453 Neotech Kampüsü'ndeki sempozyuma, Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Akgül, İstanbul Yeni Havalimanı İşletmecisi İGA Pazarlama Direktörü Abdullah Nergiz, Türk Hava Yolları (THY) kaptan pilotu Menderes Çakıcı, uluslararası ilişkiler uzmanı Dr. Özlem Özyön, uçuş psikoloğu Mehmet Ali Erkuş ve bazı ilgililer katıldı.

Sempozyumda, "Havacılık Psikolojisi" oturumunda konuşan Ruh Sağlığı Derneği Genel Başkanı Akgül, havacılık sektöründe makine ve insan uyumunu sağlayan en önemli faktörün insan unsuru olduğunu kaydederek, insanın olduğu her yerde psikolojisinin de çok büyük önem arz ettiğini bildirdi.

Akgül, pilotların anonslarındaki sesin güven frekansından uçuş korkusuna, motivasyondan yakıt tasarrufuna, pilotların seçiminde psikometrik değerlendirmelerinden CRM'e, kriz yönetiminden aile destek timlerine kadar havacılıkta psikolojinin yerinin ve öneminin büyüdüğünü örneklerle anlattı.

Yrd. Doç. Dr. Akgül, insanda seyahat fikrinin uyandırılmasından müşteri deneyimine, duygu turizminden havada doğuma, halkla ilişkilerden kurumsal sosyal sorumluluk projelerine kadar olan alanda insan faktörünün ve psikolojinin öneminden bahsetti.

İGA Pazarlama Direktörü Nergiz, Dr. Özyön moderatörlüğündeki panelde, İstanbul Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim 2018'de açılmak üzere hızla tamamlandığını belirterek, havalimanına ait güncel videoları paylaşarak, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Sempozyuma katılan 10 öğrenciye, çekilişle THY yöneticileri ile kahvaltı, THY’yi yakından tanıyacakları gezi davetiyesi ve kaptan pilot Çakıcı'nın imzalı "Kalbimdeki Kanatlar" adlı kitabı hediye edildi.

Hediyeler, TÜSHAD Başkanı Arif Ali Gezmişoğlu ve Nişantaşı Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Asım Saldamlı tarafından öğrencilere takdim edildi.

Havacılık sempozyumunda bir araya geldiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

NİŞANTAŞI ~ 6 yıl önce
Değerli arkadaşlar yorum yazmadan önce google dan keşke biraz araştırma yapsaydınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 6 yıl önce
Bunlar kim abi ? Adını sanını duymadığımız insanlar. Tecrübeleri nereden geliyor ? Kim bunları sempozyuma davet eder ? Oralarda ne konuşurlar. Vay anam vay. Ne günlere kaldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ~ 6 yıl önce
Bunlar kim ? Ne işleri var havacılık sempozyumunda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüshad ~ 6 yıl önce
Tüshad kimdir ? Kimdir bu insanlar. Hangi tecrübe ile sivil havacılık paylaşımları yapıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜSHAD ~ 6 yıl önce
TÜSHAD nedir ya ? Kimsenin tanımadığı hatta adını dahi bilmediği üç beş adam ve bir de açılmamış havalimanının çalışanı ??. Sizlerin tecrübesi ne ki gidip üniversitede sivil havacılığı anlatıyorsunuz. Bu neyi gösterir biliyor musunuz ? Sektörün ne kadar başıboş olduğunu. SHGM nin hiç bir işe yaramadığını ve de en acısı sektörün ne hale geldiğini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal ihl. ~ 6 yıl önce
Rabbim esirgesin ama Thy nin sonunu bu kartallılar getirecek.Bu işlere reisin dur demesi lazım artık.İk başkanı THY nin psikoloji işlerini kardeşine peşkeş çekmemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İK ~ 6 yıl önce
İK Başkanının meşhur abisi Ömer Akgül Thy den sonra derneklerede eğitim vermeye başlamış.Maşallah İsviçre çakısı gibi beyimiz :) Kardeşinin adını kullanarak servetine servet katmıştır. yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker dövmeyen Türk KM ~ 6 yıl önce
Millet sakal bırakıyor ki ne olduğu kim olduğu anlaşılmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu HUBF ~ 6 yıl önce
Nişantaşı neresi ya. Yakında kapanır. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000