26 Aralık 2009, Cumartesi 08:34:30

Havacılık Endüstrisi'nde bu hafta...

Havacılık ve Uzay Teknolojilerinde alternatif enerji kaynakları masaya yatırılacak.
  • Tesekkurler Tevfik bey.Süper bir konu seçilmiş.Mutlaka izleyeceğim.
  • Çok güzel bir konu seçilmiş. Programı sabırsızlıkla bekliyorum. Programdan sonra detay yorum yazarım. Artan enerji talebi. Tükenen kaynaklar, enrjide en büyük sorun gibi gözüksede. Alternatif özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelme, gelecekte çıkacak, enerji sorununa karşı tek çözüm.

Uçak Mühendisi Tevfik Uyar’ın hazırlayıp sunduğu, Airport TV’nin bilim, teknoloji ve endüstri programı “Havacılık Endüstrisi”nde bu hafta, havacılık ve uzay teknolojilerinde alternatif enerji kaynakları konuşulacak.

Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) başkanı Levent Gülbahar’ın canlı olarak konuk olacağı programda, küresel ısınma, güneş enerjisi, havalimanlarında enerji tasarrufu ve havacılık ve uzay teknolojilerinde alternatif enerji kaynakları tartışılacak.

Türkiye’nin güneş enerjisi alanındaki duayeni olan Gülbahar, Tevfik Uyar’ın sorularını yanıtlayacak.

Tükenebilir enerji kaynaklarının ne kadar ömrü var? Havacılık fosil yakıtlarla nereye kadar gidecek? Dünya nerede? Türkiye nerede? Tüm bu soruların yanıtları “Havacılık Endüstrisi”nde olacak.

 

Havacılık Endüstrisi'nde bu hafta...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Tesekkurler Tevfik bey.Süper bir konu seçilmiş.Mutlaka izleyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok güzel bir konu seçilmiş. Programı sabırsızlıkla bekliyorum. Programdan sonra detay yorum yazarım. Artan enerji talebi. Tükenen kaynaklar, enrjide en büyük sorun gibi gözüksede. Alternatif özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelme, gelecekte çıkacak, enerji sorununa karşı tek çözüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000