25 Haziran 2015, Perşembe 14:21:10

Havacılık aşkı O'nu da sardı

Türk Havacılığının son yıllarda kat ettiği gelişme gençlerde de yankı uyandırmaya devam ediyor.
  • Yusuf'un çok yakın arkadaşıyım. Yorumlar gerçekten çok kırıcı ve 'yersiz'. Arkadaşı olarak müdahale etme gereği duydum. Kendisi hiç boş durmaz. Kariyer ve eğitim hayatında genelde Yusuf'un yanında oldum. Azmine hayran olduğum bu insanın bilmediğiniz daha nice başarıları var. Bu haber de sadece % 15 lik bir başarı söz konusu. Özetlemeye çalışayım da yersiz yorumcular utansınlar. Çok büyük ölçekli holdingler olmak üzere toplamda 7 yerde GÖNÜLLÜ staj yaptı. 3 sosyal sorumluluk proje ödülü var. Tunus, Bosna-Hersek ve Hırvatistan'da çalıştaylara katıldı, Atina ve Dubai'de proje ve kültürel ziyaret için bulundu. Ayrıca; İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'le birebir İletişim kurmuş ve faaliyetlerinden kendisini bizzat haberdar etmiştir. Kraliçe'nin damgalı mektubu arşivinde yer almaktadır. Yaaaa ! Utandınız değil mi ? Atıp tutanlara sesleniyorum. Ve daha nice başarıları var Yusuf'un. Anlatmaya karakter yetmez.
  • şaka gibi ya milli piyangodan para çıkmış gibi sanki
  • Onu da derken? Bu kim ki, yaptıkları ne ki? Atomu mu parçaladı, Ampulü mü buldu? Bunun gibi milyonlarca genç var, bunu özel yapan ne ki? Birilerine yer yapılıyor galiba. Bu yorumu yayınlamaz iseniz bu haberi para alarak yaptığınızı düşüneceğiz...
  • Gençlerin hevesine limon sıkmak istemem ancak yine de kafamızı kurcalayan bazı soruları da dillendirmeden edemiyoruz. Hasbel kader 23 yıldır havacılığın içinden gelmiş biri olarak, şu staj olayında bile nice nice güzel üniversitelerde hem de havacılık temelli nefis bölümlerde eğitim gören gençler bu fırsatları yakalayamıyor iken, Halkla İlşkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi bir genç, nasıl oluyor da hem THY' de, hem TAV' da, hemde Pegasus' ta staja kabul ediliyor, hatta ve hatta sektörün önde gelen yöneticileri ile onların çok kıymetli vakitlerini dahi meşgul ederek temasa dahi geçebiliyor? Birileri bu gencin sırtından ittiriyor galiba. YENİ LANSMAN ANLAŞILAN. Yok yok öyle kıskandığımız falan yok, sebep te yok. Toplumsal yönden eşitsizliğe şaşırıyoruz o kadar. Kimbilir kimin neyi... O da çıkar nasılsa.
  • Kolları çapraz yaptın mı başarılı iş adamısın :D
  • Bu yöneticilerin nassı bir başarı hikayesi varmış? Ampulü mü icad ettiler? Onun bunun adamı gelip yönetici olur böyle şirketlerde. Zenginin oğlu patron olur. İşinize bakın hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
  • Bu arkadaş önce 4 yıla yakın bir süre asgari ücretin altında THY'de çalışmayı kabul etsin. Ondan sonra tartışalım hangimiz havacılığa daha fazla gönül vermişiz..
  • "FARKLI" birşeyler yaparsanız konuşuluyorsunuz :)
  • Bu kadar genel bir duruma haber değeri verip de yayınlayan adam ne kullanıryosa ondan istiyorum. Ayrıca bahsedilen yerlerde staj yapmanın ne kadar zor olduğunu da bilirim. Arkadaşı tebrik ederim. Ayrıca iyi kullanmış..
  • Bende havacılık aşığı bir gencim.Marmara üniversitesi mezunuyum,bütün uçak modellerini bilirim,bütün uçak şirketlerini logolarından tanırım,on the world,benimde elimden tutsanız.

Türk Havacılığının son yıllarda kat ettiği gelişme gençlerde de yankı uyandırmaya devam ediyor. Artan uçak ve yolcu sayısından dolayı zaman zaman havalimanlarının bile yetersiz kalması, tüm dikkatlarin sivil havacılığa yönelmesine sebep oluyor. Özellikle pilot ve kabin memuru olmak isteyen gençlerin yanı sıra sektörde kendine yer bulmak isteyen gençlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Bunlardan biri de Yusuf Topal... Kendini havacılık aşığı olarak tanımlayan 23 yaşındaki genç üniversite öğrencisi, bu yaşına sektörün önemli şirketlerini ve yöneticilerini sığdırmayı başarmış.

Ege Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. sınıf öğrencisi olan Yusuf Topal, Türk Hava Yolları Teknik Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nde gönüllü olarak staj yaptığını ve daha önce de TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Müdürlüğü ve Pegasus Hava Yolları Misafir İlişkileri Departmanı'nda gönüllü olarak stajlarını yaptığını belirtiyor.

Havacılığın tümüyle ilgisini çektiğini bu nedenle bir çok kez sadece keşfetmek için uçuşlar yapıp boarding kartlarını da sakladığını ifade eden Topal, Sani Şener, Ali Sabancı, Sertaç Haybat, Hamdi Topçu gibi sektörün önde gelen yöneticileri ile de bağlantı kurmaya başardığını sözlerine ekledi.

EN BÜYÜK HAYALİ TÜRK HAVA YOLLARI

Türk Havacılığının bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları'nın hayallerini süslediğini belirten havacılık tutkunu genç, bir gün bu hayaline kavuşacağına inanıyor. Edindiği tecrübelerin Türk Hava Yolları için kendine yol olacağına inanan Topal, mücadele etmeye devam edeceğinin altını çiziyor.









Havacılık aşkı O'nu da sardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Yalnız değilsin ~ 9 yıl önce
Yusuf'un çok yakın arkadaşıyım. Yorumlar gerçekten çok kırıcı ve 'yersiz'. Arkadaşı olarak müdahale etme gereği duydum. Kendisi hiç boş durmaz. Kariyer ve eğitim hayatında genelde Yusuf'un yanında oldum. Azmine hayran olduğum bu insanın bilmediğiniz daha nice başarıları var. Bu haber de sadece % 15 lik bir başarı söz konusu. Özetlemeye çalışayım da yersiz yorumcular utansınlar. Çok büyük ölçekli holdingler olmak üzere toplamda 7 yerde GÖNÜLLÜ staj yaptı. 3 sosyal sorumluluk proje ödülü var. Tunus, Bosna-Hersek ve Hırvatistan'da çalıştaylara katıldı, Atina ve Dubai'de proje ve kültürel ziyaret için bulundu. Ayrıca; İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'le birebir İletişim kurmuş ve faaliyetlerinden kendisini bizzat haberdar etmiştir. Kraliçe'nin damgalı mektubu arşivinde yer almaktadır. Yaaaa ! Utandınız değil mi ? Atıp tutanlara sesleniyorum. Ve daha nice başarıları var Yusuf'un. Anlatmaya karakter yetmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 9 yıl önce
şaka gibi ya milli piyangodan para çıkmış gibi sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimi ~ 9 yıl önce
Onu da derken? Bu kim ki, yaptıkları ne ki? Atomu mu parçaladı, Ampulü mü buldu? Bunun gibi milyonlarca genç var, bunu özel yapan ne ki? Birilerine yer yapılıyor galiba. Bu yorumu yayınlamaz iseniz bu haberi para alarak yaptığınızı düşüneceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 9 yıl önce
Gençlerin hevesine limon sıkmak istemem ancak yine de kafamızı kurcalayan bazı soruları da dillendirmeden edemiyoruz. Hasbel kader 23 yıldır havacılığın içinden gelmiş biri olarak, şu staj olayında bile nice nice güzel üniversitelerde hem de havacılık temelli nefis bölümlerde eğitim gören gençler bu fırsatları yakalayamıyor iken, Halkla İlşkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi bir genç, nasıl oluyor da hem THY' de, hem TAV' da, hemde Pegasus' ta staja kabul ediliyor, hatta ve hatta sektörün önde gelen yöneticileri ile onların çok kıymetli vakitlerini dahi meşgul ederek temasa dahi geçebiliyor? Birileri bu gencin sırtından ittiriyor galiba. YENİ LANSMAN ANLAŞILAN. Yok yok öyle kıskandığımız falan yok, sebep te yok. Toplumsal yönden eşitsizliğe şaşırıyoruz o kadar. Kimbilir kimin neyi... O da çıkar nasılsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kollar ~ 9 yıl önce
Kolları çapraz yaptın mı başarılı iş adamısın :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yöneticiler ~ 9 yıl önce
Bu yöneticilerin nassı bir başarı hikayesi varmış? Ampulü mü icad ettiler? Onun bunun adamı gelip yönetici olur böyle şirketlerde. Zenginin oğlu patron olur. İşinize bakın hayal dünyasında yaşıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözleşmeli ~ 9 yıl önce
Bu arkadaş önce 4 yıla yakın bir süre asgari ücretin altında THY'de çalışmayı kabul etsin. Ondan sonra tartışalım hangimiz havacılığa daha fazla gönül vermişiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şeref eren ~ 9 yıl önce
"FARKLI" birşeyler yaparsanız konuşuluyorsunuz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
blue ~ 9 yıl önce
Bu kadar genel bir duruma haber değeri verip de yayınlayan adam ne kullanıryosa ondan istiyorum. Ayrıca bahsedilen yerlerde staj yapmanın ne kadar zor olduğunu da bilirim. Arkadaşı tebrik ederim. Ayrıca iyi kullanmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
De Havilland ~ 9 yıl önce
Bende havacılık aşığı bir gencim.Marmara üniversitesi mezunuyum,bütün uçak modellerini bilirim,bütün uçak şirketlerini logolarından tanırım,on the world,benimde elimden tutsanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000