23 Ekim 2009, Cuma 09:04:55

Havacıları taşıyan askeri otobüs devrildi!

Antalya'da personel taşıyan askeri otobüs kavşağa girdiği sırada tali yoldan gelen bir kamyonun ve ardından da bir minübüsün çarpması sonucu devrildi.
  • nerdesiniz?
  • HAVACILARA GEÇMİŞ OLSUN.İNŞAALLAH HEPSİ KURTULUR.ONLAR ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞAN İNSANLAR.

Kazada asker ve sivil 17 kişi yaralandı.Kaza, Askeri Havalimanı Kavşağı'nda bu sabah saat 06.30 sıralarında meydana geldi.

Havacı er Yusuf Yılmaz'ın yönetimindeki 654012 plakalı askeri otobüs, içerisinde askeri personelle birlikte Hava Meydan Komutanlığı nizamiyesinden çıktı. Yeşil ışıkta tali yolu geçen askeri araca, kavşağa girdiği sırada Durmuş Kalkan yönetimindeki 07 YCT 30 kamyon ortadan çarptı. Bu sırada yine kırmızı ışıkta duramayan Çetin Keskin yönetimindeki 07 EJ 026 plakalı minibüs de kamyonun ardından askeri otobüse çarparak durabildi. Üç aracın karıştığı kazada yaklaşık 15 metre sürüklendikten sonra orta refüjde ters dönen otobüste bulunan askeri ve diğer kamyon ve minibüsteki sivil yaralılar, çevredekiler tarafından çıkartıldı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ambulanslarıyla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazada asker ve sivil 17 kişinin yaralandığı, yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Olay yerinde polis ekiplerinin dışında geniş güvenlik önlemleri alan askeri personel, gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Havacıları taşıyan askeri otobüs devrildi!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
nerdesiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HAVACILARA GEÇMİŞ OLSUN.İNŞAALLAH HEPSİ KURTULUR.ONLAR ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞAN İNSANLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000