29 Kasım 2010, Pazartesi 08:21:45

HAVAALANINDA KADIN PEDİ KRİZİ

ABD'de kadınlar havaalanındaki sıkı güvenlik önlemleri yüzünden canından bezdirmiş durumda. Bilhassa elle arama yüzünden gelen şikayetlerin sayısı artıyor.
  • Sistemin “sansürlü” çalışmasını görebilmeniz için www.youtube.com ‘a giriniz... ve “ahlaki değerlere saygılı vücut tarayıcı” yazınız...
  • kimseler kizmasin efendim...bu isler boyle yurur... sen eger bi kere aranmaya musade edersen herzaman ararlar...yapabilen varsa ucmasin...hatta kimseler ucmayi dusunmesse tum havayolu sirketleride musteri kaybetmenin acisi ile bu taciz skandallarina bi son verirler sanirim...
  • Söz dönüp dolaşıp yine Amerika'da Havaalanındaki güvenlik kontrollerine geliyor. Bir yorumcunun açıkaladığı doğruysa ekranlarda kimsenin resimleri filan çıkmıyormuş. Size Aerika'ya gidin diyen yok, ayrıca uçağa binmemize de gerek yok. Bence güvenlik kontrollerinden yakınacağınıza, ülkemizde 13-14-15 yaşındaki kızlara tecavüz eden sapıklarla uğraşın, onlardan yakının.
  • TAMAMEN KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ İNSAN HAKLARINA AYKIRI BİR UYGULAMA ABD DE YAPILMASINA ŞAŞMAMALI.....
  • Yukarıdaki görüntüler X-IŞIN YANSIMA görüntüleri... Avrupa da AMSTERDAM, SCHİPOL de kullanılan AKTİF MİLİ DALGA sistemi iki adet TEMSİLİ İNSAN FİGÜRÜ üzerinde... SANSÜRLÜ tespit yapıyor. Üstelikte cep telefonunun ONBİNDEBİRİ (1/10000) gücünde Radyo Frekansı ile. Resimde gözüktüğü gibi ÖNDEN ve ARKADAN iki ayrı RONTGEN yansıma pozlamasına gerek olmadan. Tarama süresi 2sn. Ahlaki değerlere saygılı olarak... Bilgilerinize.
  • Ecelin korkuya faydası yokmuş derler. ABD yi bir panik aldı gidiyor. Yıllarca Dünyada müslüman kanı döktü. Dünyayı kan gölüne çevirdi. Camii duvarına işedi . Şimdi ise ektiğini biçiyor... Etme Bulma Dünyası...
  • Türkiye de yaygara koparanlara sesleniyorum sıkıysa yerse neyseniz hadi amerika da geçmeyin x-raydan, çıkarmayın ayakkabılarınızı, hayır deyin kemerinizi çıkarmayın, paltolarınızı koymayın x-raya hanımlar çizmelerinizi çıkarmayın, erkekler bağırın çağıran polise bütün bunları amerikada herhangi bir havaalanında yapında bakın ne oluyor. Ne oluyor güzel bir röntgenizi çekerler erkekler sünnetli mi değil mi ortaya çıkar sonra elle yoğrulma üsülü mantı yapar gibi sizi kontrol ederler akşam ve sabah ne yediniz ortaya çıkar..
  • herkese uygulanmalı .Biri mantosunu çıkarıp x-ray cihazına koyuyo.Diğer i kıyafetim bu diye çıkarmadan oyle geçiyo x-rayden.Bunu da herkes görüyo.Çifte std.bunun kimse tarafından kabul görmemesi lazım. hadi bakalım. BU ÇIFTE STD I ÖNLEYİN.
  • Avrupadakı ınsanların bir cogu barbar;bilgisiz ve görgüsüz.. Kadınları aşağılamaktan başka birsey yaptıkları yok.. içtikleri zaman yollarda sürekli kadınları sözle tacizleniyor; gelsinler diyarbakıra insanlık öğrensınler...
  • bizim ülkemizdeki güvenlik kontrollerini eleştiren herkese ama herkese bu haberler kapak olsun
Son olarak bir kadın yolcu, hijyenik pedinin X-Ray'de görünmesinin ardından Ulaştırma Güveinliği İdaresi yetkilileri tarafından elle arandığını ve bu şekilde rencide edildiğini söyledi.

Adı açıklanmayan eski bir asker olan kadın 'korkunç' diye nitelediği deneyimi, kadın sağlığı şirketi Gladrags'a gönderdiği mektupta anlattı.

CİNSEL TACİZE UĞRAMIŞ
Kadın, elle aramanın kendisi için daha aşağılayıcı olduğunu, zira önceden cinsel tacize maruz kaldığını ve bunun kötü anıları canlandırdığını belirtti.

Kadın mektubunda, "TSA yetkilileri işlerini yapıyorlardı. Ama sonuçta bu arama yüzünden kötü anılarım canlandı ve ağlamaya başladım. Bu yeni X-Ray'ler korkunç, eğer iç çamaşırınızın üzerinde olağandışı bir şey varsa, görevli tekrar tekrar elleriyle kasıklarınızı yokluyor ve bu sırada başkaları izliyor" diyor.

BÜYÜK GÖĞÜSLER İLAVE TARAMA SEBEBİ!
Hafta başında Eliana Sutherland adlı yolcu da, büyük göğüsleri yüzünden yetkililer tarafından diğer yolculardan ayrıldığını öne sürmüştü. Sutherland, Orlando Uluslararası Havaalanı'ndan uçarken, iki erkek yetkilinin göğüslerine baktıklarını ve kendisini yeniden taramadan geçirdiklerini söyledi. Kadın yolcu, "Çok açıktı. Adamlardan biri beni süzdü ve sonra yeniden cihazdan geçmemi istediler. Çok rahatsız edici bir histi" dedi.

Her geçen gün daha fazla kadın bu tür aramalardan kaynaklanan 'küçük düşme ve taciz' şikayetinde bulunurken, doktorlar her ne kadar eldiven giyseler de aramalar sırasında frengi, belsoğukluğu, chlamydia, strep, siğil gibi virüslerin yolcudan yolcuya geçebileceğini belirterek, aramaların ne kadar hijyenik olduğunu sorguluyor. Doktorlar her aramadan sonra eldivenlerin değiştirilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.
HAVAALANINDA KADIN PEDİ KRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sistemin “sansürlü” çalışmasını görebilmeniz için www.youtube.com ‘a giriniz... ve “ahlaki değerlere saygılı vücut tarayıcı” yazınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kimseler kizmasin efendim...bu isler boyle yurur... sen eger bi kere aranmaya musade edersen herzaman ararlar...yapabilen varsa ucmasin...hatta kimseler ucmayi dusunmesse tum havayolu sirketleride musteri kaybetmenin acisi ile bu taciz skandallarina bi son verirler sanirim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Söz dönüp dolaşıp yine Amerika'da Havaalanındaki güvenlik kontrollerine geliyor. Bir yorumcunun açıkaladığı doğruysa ekranlarda kimsenin resimleri filan çıkmıyormuş. Size Aerika'ya gidin diyen yok, ayrıca uçağa binmemize de gerek yok. Bence güvenlik kontrollerinden yakınacağınıza, ülkemizde 13-14-15 yaşındaki kızlara tecavüz eden sapıklarla uğraşın, onlardan yakının.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAMAMEN KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ İNSAN HAKLARINA AYKIRI BİR UYGULAMA ABD DE YAPILMASINA ŞAŞMAMALI.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yukarıdaki görüntüler X-IŞIN YANSIMA görüntüleri... Avrupa da AMSTERDAM, SCHİPOL de kullanılan AKTİF MİLİ DALGA sistemi iki adet TEMSİLİ İNSAN FİGÜRÜ üzerinde... SANSÜRLÜ tespit yapıyor. Üstelikte cep telefonunun ONBİNDEBİRİ (1/10000) gücünde Radyo Frekansı ile. Resimde gözüktüğü gibi ÖNDEN ve ARKADAN iki ayrı RONTGEN yansıma pozlamasına gerek olmadan. Tarama süresi 2sn. Ahlaki değerlere saygılı olarak... Bilgilerinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ecelin korkuya faydası yokmuş derler. ABD yi bir panik aldı gidiyor. Yıllarca Dünyada müslüman kanı döktü. Dünyayı kan gölüne çevirdi. Camii duvarına işedi . Şimdi ise ektiğini biçiyor... Etme Bulma Dünyası...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye de yaygara koparanlara sesleniyorum sıkıysa yerse neyseniz hadi amerika da geçmeyin x-raydan, çıkarmayın ayakkabılarınızı, hayır deyin kemerinizi çıkarmayın, paltolarınızı koymayın x-raya hanımlar çizmelerinizi çıkarmayın, erkekler bağırın çağıran polise bütün bunları amerikada herhangi bir havaalanında yapında bakın ne oluyor. Ne oluyor güzel bir röntgenizi çekerler erkekler sünnetli mi değil mi ortaya çıkar sonra elle yoğrulma üsülü mantı yapar gibi sizi kontrol ederler akşam ve sabah ne yediniz ortaya çıkar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkese uygulanmalı .Biri mantosunu çıkarıp x-ray cihazına koyuyo.Diğer i kıyafetim bu diye çıkarmadan oyle geçiyo x-rayden.Bunu da herkes görüyo.Çifte std.bunun kimse tarafından kabul görmemesi lazım. hadi bakalım. BU ÇIFTE STD I ÖNLEYİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Avrupadakı ınsanların bir cogu barbar;bilgisiz ve görgüsüz.. Kadınları aşağılamaktan başka birsey yaptıkları yok.. içtikleri zaman yollarda sürekli kadınları sözle tacizleniyor; gelsinler diyarbakıra insanlık öğrensınler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizim ülkemizdeki güvenlik kontrollerini eleştiren herkese ama herkese bu haberler kapak olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000