26 Kasım 2012, Pazartesi 13:56:26

HAVAALANINDA EĞİTİM SEMİNERİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ÇOMÜSEM) bünyesinde 19-23 Kasım 2012 tarihleri arasında, Havaalanı üst düzey personeline’’ eğitimcilerin eğitim programı’’ kapsamında 30 saat süren seminer programı uyguladı...
  • kamu kurumları adına büyük bir şanstır sürekli eğitim merkezi
  • sem adına çok güzel bir gelişme

Havaalanında çalışan 17 personelin katıldığı eğitim çalışmalarında, ÇOMÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Habacı ‘yöneticilik ve liderlik, kurumlarımızda zaman yönetimi ve planlaması, toplumsal etik değerlerimiz’, Yrd. Doç. Bülent Baki Telef ‘insanı tanıma ve insan psikolojisi, kişiler arası iletişim, insanın öğrenme doğası’ Doç. Dr. Abdullah Şahin ‘etkili iletişim, diksiyon eğitimi, hitabet, dinleme yöntemleri, beden dili jest ve mimikler’ Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Öztürk ‘öğrenme teknik ve yöntemleri, öğrenmede çağdaş yaklaşımlar’ konularında bilgi verdiler.

Çanakkale Havalimanında çalışan toplam 17 personelini katıldığı “Havalimanı Eğiticilerin Eğitimi” kursunu başarılı bir şekilde tamamlayan kursiyerlere kurs sonunda kurs eğitmenleri tarafından katılım belgeleri verildi. Katılımcılar seminer sonunda programdan çok memnun olduklarını dile getirdiler.

HAVAALANINDA EĞİTİM SEMİNERİ

Yorumlar

denetimci ~ 11 yıl önce
kamu kurumları adına büyük bir şanstır sürekli eğitim merkezi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
halil ~ 11 yıl önce
sem adına çok güzel bir gelişme

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000