06 Ekim 2011, Perşembe 16:05:27

HAVAALANI ÇALIŞANLARINA 'YOLSUZLUK' OPERASYONU...

Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te görevlerini ihmal ederek ederek yolsuzluk yaptığı iddia edilen havaalanı görevlilerine operasyon düzenlendi...
  • Malesef bu haber dogru bende 2012 yilinda ataturk hava limanindan yurt desina cikis yaparken kabin gorevlisi bagajin fazla goturemessin demis oysaki ben onu odemistim bilettene Birlikte Neyse uzun lafin kisasi suki Adam gozumun icini baba baka benden bir milyar istedi vermessen pasaportunu vermiyorum dedi ve beni orda 30 dakka bekletti ben baktim ucagim kalkiyo mecbur 600 verdig pasaportumu aldim iceri girditimde ucagim gitmisti hem param gitti hem ucagi kacirdim yanimdada iki kucuk cocukla perisan oldum orda hic birseyde isbatliyamadim kabin sefinden tut ordaki gorevlisine kadar isbirlikci bunlar Buyuzden ogunu hic unutamiyorum ve ne yazikki artik ulkemden nefret ediyorum kimseyede guvenim Kalmar orda.
  • Beni bilen bilir bu yuzden kendimden ve gorev yerimden bahsetmeyecegim sadece sunu soylemek istiyorum.Turkiyeden tayin olmus istasyon sefi arakadaslara sunu soylemek isitiyorum.turki cumhuriyetlerinin hemen hemen hapsinde hava limaninda calisan guvenlik polisidir ,gumruk polisidir , pasaport polisidir handling calisandir vs..thy nin uctugu noktalarda bagaji fazla olan yolcularan aldiklari paralari ceplerine idirip ,checkin yapan hansling firmasi calisanlariylada manevi diyalok kurduklari asikardir. Lutfen arkadaslar dikkat etsinler.kcuk bir ornek vermek istiyorum goreve geldigim bu ulkede ayni seyler vardi.fakat ben ayda 2000 dolari gecmeyen fazla bagaj kazancini aldigim onlemlerle 9000 dolara cikardim. hemde ilk ay itibariyle.kolay gele
  • daha neler var bir erbile gitse TK.. ah ahhh
Özbekistan Milli Haber Ajansı Uza, Taşkent Uluslararası Havaalanı’nın dış ve iç hatlarında görevli bazı çalışanlara yönelik yolsuzluk operasyonun yapıldığını duyurdu. Ajans haberinde, yapılan uzun süreli takip çalışmaları sonunda düzenlenen operasyonda görevleri başında yolculardan kanuni olmayan yollarla haksız kazanç elde eden bazı görevlilerin gözaltına alındığını duyurdu. 

Yolsuzluk yapan görevlilerin, iç ve dış hatlarda yük kiloları fazla olan yolculardan rüşvet, sahte evrak ve para isteme gibi yasal olmayan yollarla ek ücret aldığı ve bu kişilerin bu yolla kısa sürede ciddi kazanç elde ettiği belirtildi.
 
Haberde, ilgili güvenlik birimlerince uzun süre devam eden takipler sonucu, görevleri başında illegal şekilde haksız kazanç elde ettikleri belirlenen çalışanların görevlerinden alınarak, haklarında yasal işlemler başlatıldığı kaydedildi.

(Show Haber)
HAVAALANI ÇALIŞANLARINA 'YOLSUZLUK' OPERASYONU...

Yorumlar

elif ~ 10 yıl önce
Malesef bu haber dogru bende 2012 yilinda ataturk hava limanindan yurt desina cikis yaparken kabin gorevlisi bagajin fazla goturemessin demis oysaki ben onu odemistim bilettene Birlikte Neyse uzun lafin kisasi suki Adam gozumun icini baba baka benden bir milyar istedi vermessen pasaportunu vermiyorum dedi ve beni orda 30 dakka bekletti ben baktim ucagim kalkiyo mecbur 600 verdig pasaportumu aldim iceri girditimde ucagim gitmisti hem param gitti hem ucagi kacirdim yanimdada iki kucuk cocukla perisan oldum orda hic birseyde isbatliyamadim kabin sefinden tut ordaki gorevlisine kadar isbirlikci bunlar Buyuzden ogunu hic unutamiyorum ve ne yazikki artik ulkemden nefret ediyorum kimseyede guvenim Kalmar orda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Beni bilen bilir bu yuzden kendimden ve gorev yerimden bahsetmeyecegim sadece sunu soylemek istiyorum.Turkiyeden tayin olmus istasyon sefi arakadaslara sunu soylemek isitiyorum.turki cumhuriyetlerinin hemen hemen hapsinde hava limaninda calisan guvenlik polisidir ,gumruk polisidir , pasaport polisidir handling calisandir vs..thy nin uctugu noktalarda bagaji fazla olan yolcularan aldiklari paralari ceplerine idirip ,checkin yapan hansling firmasi calisanlariylada manevi diyalok kurduklari asikardir. Lutfen arkadaslar dikkat etsinler.kcuk bir ornek vermek istiyorum goreve geldigim bu ulkede ayni seyler vardi.fakat ben ayda 2000 dolari gecmeyen fazla bagaj kazancini aldigim onlemlerle 9000 dolara cikardim. hemde ilk ay itibariyle.kolay gele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
daha neler var bir erbile gitse TK.. ah ahhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000