07 Eylül 2016, Çarşamba 14:07:53

Hava Kuvvetlerine dönüş için ilk başvuru yapıldı

Çeşitli nedenlerle daha önce Hava Kuvvetleri Komutanlığından ayrılmış 6 pilot, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'ı ziyaret edip, dönmek için başvuru yaptı.
  • Helal...
  • Hani kimse o yüksek maşı bırakıp geri dönmezdi?
  • Bende düşünüyorum geri gitmeyi.Nedenlerine gelince şimdi 3000binbaşı maaşı alıyorum 4 yıl çalışır 6000 albay emekli maaşı alırım. artı maaşlarda yıllık tazminatla 17-18 i bulur.thy hariç dışarda bu parayıda alamazsın. maaş geç yatar hiç yatmaz patronun kafası bozulur işten atar ne gerek var sinir stres olmaya.zaten dışarda geçen sürelerde sayılıyor döndüğümde albay rütbesi takarlar e koskoca albayıda her işte kullanamazlar rahat bir çalışma olur.
  • Evet aslında en güzeli bu. Lufthansa modeli. Evli evineeee, köylü köyüneeee
  • Biz de sivilden pilot olduk. Yalnız arkadaş askeri pilotluğu bilip bilmeden abartıp durmayın ya. Özellikle de f16 da bu aşırı var. Harp okulu mezunu olunca o uçağı havalandırmanın eğitimi 18-24 ay. Daha bu hafta ameliyat oldum artroskopik. Ameliyatı yapan ortopedist cerrahın eğitimi kaldı ki tıp eğitimi 6-7 yıl, üzerine olduğum ameliyatı yapma ehliyeti 5 yıllık bir eğitim. Yani demiyorum ki f16 pilotu olmak kolaydı vs ama sivil pilotta en az o kadar emektir. Cerrahlığı saymıyorum bile.
  • bende f16 pilotu olucam açık varmış.
  • Tamamen şov... Birilerinin ricasıyla ve karşılığında kesin bir koltuk ile dönüyorlar, şahıslardan iyi tanıdığım var boş yere dönmez! Bu işin iyice suyu çıktı... Memleketin her yeri usta tiyatrocu! Birde çıkıp gerekirse vatan için dönerim diyenler var ;) zamanında neden kaçtınız? Ben şahsen x havayolunda aldığım 24bin lirayı bırakıp dönmem ;)
  • 48 yaşındayım.Emekli HV.PL.YARBAY X.X ŞUAN ÖZEL BİR HAVAYOLU ŞİRKETİNDE KAPTANIM.BENDE GEREKTİĞİ ZAMAN SEVE SEVE ÜLKEME SİLAHLI KUVVETLER DÜZEYİNDE KATKI VERMEYE HAZIRIM.EMRİNİZDEYİM BAŞKUMANDANIM !!!
  • vaayy yorumcuya.F-16 PİLOTU OLMAK ÖYLE HERKESİN HARCI DEĞİL.BÖYLE YORUM ATACAĞINIZA ÖNCE BİR ARAŞTIRINDA SONRA YAZIN.BU İŞ OTOMOBİL KULLANMAYA BENZEMEZ.
  • THK Gökçen ambulans çalışanlarının temmuz maaşlarını ödemedi bayrama beş parasız gireceğiz. Paşam bizide alın hiç olmazsa maaş alırız.

Çeşitli nedenlerle daha önce Hava Kuvvetleri Komutanlığından ayrılmış 6 pilot, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal'ı ziyaret edip, dönmek için başvuru yaptı.

Hava Kuvvetleri Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, daha önce Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan ve çeşitli nedenlerle ayrılan 6 pilot, dün Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ünal'ı ziyaret etti.

671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerine dönmek istediklerini belirten 6 eski ordu mensubu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı saflarında görev yapmak için başvuruda bulundu.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Güzel ülkemizin özgürlüğü için vazgeçilmez olan Türk Hava Kuvvetlerinin güçlü kanatlarına düşen ve oldukça artan bu sorumluluğu taşımak üzere gönüllü olan pilotlar duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktarmışlardır; şanlı Türk ordusunun yetiştirdiği şerefli Türk subayları olarak, vatanın bölünmez bütünlüğünün korunmasında bize düşen görevleri yapmak üzere kısa süreliğine ayrı kaldığımız kartallar yuvasına geri dönüş için ilk adımı atmanın haklı gururunu yaşıyoruz."

Hava Kuvvetlerine dönüş için ilk başvuru yapıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

İnsan ~ 8 yıl önce
Helal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teferruat ~ 8 yıl önce
Hani kimse o yüksek maşı bırakıp geri dönmezdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdal ~ 8 yıl önce
Bende düşünüyorum geri gitmeyi.Nedenlerine gelince şimdi 3000binbaşı maaşı alıyorum 4 yıl çalışır 6000 albay emekli maaşı alırım. artı maaşlarda yıllık tazminatla 17-18 i bulur.thy hariç dışarda bu parayıda alamazsın. maaş geç yatar hiç yatmaz patronun kafası bozulur işten atar ne gerek var sinir stres olmaya.zaten dışarda geçen sürelerde sayılıyor döndüğümde albay rütbesi takarlar e koskoca albayıda her işte kullanamazlar rahat bir çalışma olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alamancı ~ 8 yıl önce
Evet aslında en güzeli bu. Lufthansa modeli. Evli evineeee, köylü köyüneeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 8 yıl önce
Biz de sivilden pilot olduk. Yalnız arkadaş askeri pilotluğu bilip bilmeden abartıp durmayın ya. Özellikle de f16 da bu aşırı var. Harp okulu mezunu olunca o uçağı havalandırmanın eğitimi 18-24 ay. Daha bu hafta ameliyat oldum artroskopik. Ameliyatı yapan ortopedist cerrahın eğitimi kaldı ki tıp eğitimi 6-7 yıl, üzerine olduğum ameliyatı yapma ehliyeti 5 yıllık bir eğitim. Yani demiyorum ki f16 pilotu olmak kolaydı vs ama sivil pilotta en az o kadar emektir. Cerrahlığı saymıyorum bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FL350 ~ 8 yıl önce
Kardeş sen FL takıl yer artı 500 feet uçmadıysan çok atıp tutma
lise 2 terk ~ 8 yıl önce
bende f16 pilotu olucam açık varmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 8 yıl önce
Tamamen şov... Birilerinin ricasıyla ve karşılığında kesin bir koltuk ile dönüyorlar, şahıslardan iyi tanıdığım var boş yere dönmez! Bu işin iyice suyu çıktı... Memleketin her yeri usta tiyatrocu! Birde çıkıp gerekirse vatan için dönerim diyenler var ;) zamanında neden kaçtınız? Ben şahsen x havayolunda aldığım 24bin lirayı bırakıp dönmem ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen kimsin salliyorsun ~ 8 yıl önce
Sahislardan 4unu bende gayet iyi taniyorum ve hepsinin ozellikle 1 tanesinin nekadar milliyetci ve vatanperver olduguna sahsen sahidim. Hepside gonulden geri donecek insanlar. Bence sen ortaligi bulandirmak icin burda iskembeden salliyorsun bu insanlari gercekten tanisan boyle konusamazssin. Kendin yapamiyorsun bari bu vatan icin geri donen insanlara camur atma. Hadi git baska yerde oyna troll seni
İyi tanımadıkların da var ~ 8 yıl önce
Dönse bir suç, dönmese ayrı. Benim tanıdıklarım da var ve kesinlikle sivile uyum sağlamadığı için ve askerliği sevdiği için dönüyor. Her şeye kulp takmayın, hayırlı olsun deyin geçin. Amma polemik meraklısı milletiz yaa...
emekli pilot ~ 8 yıl önce
48 yaşındayım.Emekli HV.PL.YARBAY X.X ŞUAN ÖZEL BİR HAVAYOLU ŞİRKETİNDE KAPTANIM.BENDE GEREKTİĞİ ZAMAN SEVE SEVE ÜLKEME SİLAHLI KUVVETLER DÜZEYİNDE KATKI VERMEYE HAZIRIM.EMRİNİZDEYİM BAŞKUMANDANIM !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aeroman ~ 8 yıl önce
İşte gönlü güzel çelik kanatlı kartal daha allah razı olsun sizden ve sizin gibi düşünen yürekli komutanlarımızdan saygılar ..
laf ~ 8 yıl önce
laf yapma hocam git uç 48 yaşında f16 ile uçabileceğini düşünecek kadar cahilsin!!!
laf a yanıt ~ 8 yıl önce
bana cahil diyeni tanımak isterdim doğrusu.65 YAŞINDAKİ KOMUTANLARIMIZ DA UÇUYOR BİRAZ BİLGİ EDİNİP ÖYLE YAZMANIZI RİCA EDİYORUM.
havacı ~ 8 yıl önce
vaayy yorumcuya.F-16 PİLOTU OLMAK ÖYLE HERKESİN HARCI DEĞİL.BÖYLE YORUM ATACAĞINIZA ÖNCE BİR ARAŞTIRINDA SONRA YAZIN.BU İŞ OTOMOBİL KULLANMAYA BENZEMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
benzer ~ 8 yıl önce
benzer benzer hatta at arabası kullnamak daha zor siz ele ayaga düşürüdünüz burda f16 pilotlugunu!
ambulans ~ 8 yıl önce
THK Gökçen ambulans çalışanlarının temmuz maaşlarını ödemedi bayrama beş parasız gireceğiz. Paşam bizide alın hiç olmazsa maaş alırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000