04 Şubat 2012, Cumartesi 08:30:45

HATAY HAVAALANI MÜDÜRÜ: "YANLIŞ ANLAMA OLDU"

Hatay Havaalanı Müdürü Metin Keskinöz, gazetecilerin havaalanına alınmamasını 'yanlış anlama' olarak değerlendirdi.
  • son durumu görmek istiyoruz. mantıklı seslere kulak tıkayıp, 3-5 satılık oy uğruna göl üstüne inatla havaalanı yapanlar ve bunu büyük bir gurur meselesi yaparak açanlar! son durumu görmek istiyoruz?
  • Utanclarindan dolayi gazeteci istemiyorlar. Yaptiklari yanlisi belki yayinlarlar diye. Iste sansurcu zihniyet. Turkiyeye hos geldiniz!
Dün öğle saatlerinde Hatay Havaalanından taşkın nedeniyle görüntü almak isteyen basın mensupları kapıda görevli güvenlikler tarafından “Hatay Valiliğinin yasağı var. Giremezsiniz” sözleriyle girişleri engellenmişti. Havaalanına girişteki güvenlik görevlileri tarafından Hatay Havaalanına alınmayarn Gazteciler geri dönmek zorunda kalmışlardı.

Olayın gazetelere yansımasının ardından Hatay Valilik Basın Müdürlüğü havaalanına alınmayan gazetecileri bizzat arayarak Hatay Valiliğinin bu kararı almadığını bildirdi. Olayın ardından Hatay Havaalanı Müdürü Metin Keskinöz’de taşkının yaşandığı günden itibaren gazetecilere böyle bir sınırlandırma getirmediklerini söyledi. Keskinöz ancak taşkın sularının çekilmeye başlamasının ardından "Acaba Havaalanı'nda neler oldu?" diyerek Havaalanına gelenlerin sayısının çoğalmasının ardından tedbir gereği Havaalanında görevli güvenlik personelinin uyarıldığını, ancak güvenlik görevlilerinin bu uyarıyı Valilik olarak algılamış olabileceğini söyledi.

Keskinöz, "Hatay Havaalanında bu güne kadar gazeteciler için bir kısıtlama olmamış bundan sonrada olmayacaktır. Hatay Valiliğinden de yasak kararı bulunmamaktadır." dedi.
HATAY HAVAALANI MÜDÜRÜ: "YANLIŞ ANLAMA OLDU"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
son durumu görmek istiyoruz. mantıklı seslere kulak tıkayıp, 3-5 satılık oy uğruna göl üstüne inatla havaalanı yapanlar ve bunu büyük bir gurur meselesi yaparak açanlar! son durumu görmek istiyoruz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Utanclarindan dolayi gazeteci istemiyorlar. Yaptiklari yanlisi belki yayinlarlar diye. Iste sansurcu zihniyet. Turkiyeye hos geldiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000