26 Temmuz 2014, Cumartesi 01:38:27

HAMAS İSRAİL UÇAĞINI DÜŞÜRDÜ

Hamas dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla İsrail'e ait F-15 savaş uçağını düşürdüğünü açıkladı....
  • İsrail hava kuvvetlerinin 1000 adetten fazla savaş uçağı var.
  • Degerlendirmelerinizi son olaylara gore yaparsaniz hic birsey anlamaz kahrolsun israil deyip iki gun sonrada unutursunuz. FKÖ nun bu gun adini neden duymuyoruz. Hamas'i kim niye kurdu kime karsi kim destekledi bilmezsen ve beyinsin Arap dunyasi ve bizimkiler kendi cikarlari ugruna sadece aptalca slogan atip herkes icin gercek ozgurluk ugruna savasmadigi surece olay sadece ölu rakamlarina indirgenir.
  • Atlamayalım. İsrail de Hamas'ta pislik. Hamas'ı melek göstermeyelim.
  • teşekkür ederiz.
  • Yillardir ayni senaryo, kardesim hic mi ders almadiniz, sen simdiye 10 ucak 200 asker oldurseydin, coktan masaya oturmustun ve iltifat aliyordun
  • dusurulemez f-15 ti, bosna'da SAM ile vurdular burda roketle vurmuslar. emektar ucagin dustugu hallere bak.
  • Zalimler için yaşasın CEHENNEM!!!!
  • Bu israilde de sıfir savaş şerefi var. Gecen seferde askerleri kacirildi. 2 gun kabul etmediler iletisim koptu ulasamiyoruz dediler... Bu seferde gene aynı numara ucak icin. İletisim koptuysa ve o ucak 1 saat icinde geri israile donmediyse ucağı duşürmustur adamlarlar. Nasil bir hazimsizlik varsa er yada gec ortaya cikar. Öğlene dogru gorrursunuz dusurduklerini haberlerde
  • Adamlara iki silah versen israili yokedecek
  • İsrail gercekten kac askerini öldügünü bile demiyor yok 30 tane filan. Canin daha beter yanacak terorist israil

Dün akşam saatlerinde Hamas son dakika açıklaması yaparak İsrail'e ait bir savaş uçağını düşürdüğünü duyurdu. 

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze semalarında, İsrail Hava Kuvvetleri'ne ait F-15 tipi savaş jetini roketle vurulduğunu açıkladı.

 İsrail ordusu ise vurulmayı kabul etmese de söz konusu uçakla iletişimlerinin koptuğunu belirtti. 

HAMAS İSRAİL UÇAĞINI DÜŞÜRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

kamyoncu ~ 10 yıl önce
İsrail hava kuvvetlerinin 1000 adetten fazla savaş uçağı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçakçı ~ 10 yıl önce
sadece 1000tane f-15 var filolarında
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Degerlendirmelerinizi son olaylara gore yaparsaniz hic birsey anlamaz kahrolsun israil deyip iki gun sonrada unutursunuz. FKÖ nun bu gun adini neden duymuyoruz. Hamas'i kim niye kurdu kime karsi kim destekledi bilmezsen ve beyinsin Arap dunyasi ve bizimkiler kendi cikarlari ugruna sadece aptalca slogan atip herkes icin gercek ozgurluk ugruna savasmadigi surece olay sadece ölu rakamlarina indirgenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android uygulaması ~ 10 yıl önce
daha soma da yerin bilmem kaç kat altında kaç evladımızın yatıyor olduğunu bilmezken, israilin filistin de kaç filistinlinin hayatına son verdiği kimsenin umurunda da değildir. bu böyle bilinsin, kimse siyaset, edebiyat, tiyatro yapmasın... oldu, kahrolsun, siyonizm, israil, yahudi falan, gazınız geçti mi... rahatladınız mı, yarına da bir konu çıkar,bağırır çağırır dünyaya bir lider daha ikram ederiz.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Atlamayalım. İsrail de Hamas'ta pislik. Hamas'ı melek göstermeyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
israil ~ 10 yıl önce
hamas el fetih tasfiyesi arkasından fkö nün de tasfiyesi ile israil ve abd tarafından ikame edilen bir örgüttür; amaç fkö yü ortadan kaldırmaktı, kaldırdılar ama hamas da başlangıçta el kaide gibi devşirilen niteliğini sonradan kaybetti ancak bu da zamanla bir direniş örgütü olma niteliğini de kaybettirdi. lübnan hizbullahı gibi anti amperyalist söylemleri olmadı o yüzden de arap dünyasında katar ve biraz da iran dışında desteği kalmamıştır; öyleki suriye de ki merkez bürosunu da oradaki mücadele neticesinde katar a taşıyarak tavrını ortaya koymuştur; ama tüm bunlar elbette israili övüyoruz anlamına gelmesin, terör her şekilde terördür. insanları çocukların kadınların öldürülmesi karşısında tavrımız genel olarak anti emperyalist tavrını koyan anti siyonist ve anti emperyalist gerçek direniş örgütlerinin yanında olmaktır. önemli olan orta doğu da ne yapılmak istenildiğini doğru okumaktır, şimdilik israili bu şekilde kınamak yeterlidir ama sorun o değildir.... orta doğu da ne oluyor.bu.
kenan ~ 10 yıl önce
teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yillardir ~ 10 yıl önce
Yillardir ayni senaryo, kardesim hic mi ders almadiniz, sen simdiye 10 ucak 200 asker oldurseydin, coktan masaya oturmustun ve iltifat aliyordun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 10 yıl önce
dusurulemez f-15 ti, bosna'da SAM ile vurdular burda roketle vurmuslar. emektar ucagin dustugu hallere bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 10 yıl önce
Zalimler için yaşasın CEHENNEM!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hazımsız ~ 10 yıl önce
Bu israilde de sıfir savaş şerefi var. Gecen seferde askerleri kacirildi. 2 gun kabul etmediler iletisim koptu ulasamiyoruz dediler... Bu seferde gene aynı numara ucak icin. İletisim koptuysa ve o ucak 1 saat icinde geri israile donmediyse ucağı duşürmustur adamlarlar. Nasil bir hazimsizlik varsa er yada gec ortaya cikar. Öğlene dogru gorrursunuz dusurduklerini haberlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adamlara iki silah versen israili yokedecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
filistin ~ 10 yıl önce
adamlar geçmişte tüm arap alemini dize getirdiler, sen 2 silahtan bahsediyorsun, bi daha oku, 6 gün savaşlarına bir bak, o işler öyle olmuyor işte.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İsrail gercekten kac askerini öldügünü bile demiyor yok 30 tane filan. Canin daha beter yanacak terorist israil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000