01 Ağustos 2016, Pazartesi 15:11:20

Halep'te Rus helikopteri düşürüldü: 5 ölü

Suriyeli muhalifler Halep kırsalında bir Rus helikopteri düşürdüklerini açıkladı. Olayı doğrulayan Rusya Savunma Bakanlığı, helikopterdeki 5 kişinin öldüğünü duyurdu. Muhalifler, rejimin kuşatma altına aldığı Halep'te de ilerleme kaydetmeye başladı.
  • rus uçağı düşürüldüğünde kaplan gibi kükreyen sn davuutoğlu nerdeeeeee:)
  • bazı arkadaşlar rus füzesiyle düşen bizim helikoptere bu kadar üzülmemmiştir heralde.. rus , abd , ab yada iranın suriyede başarılı olması bizim için pek hayırlı olmayacak iyi bilin ona göre yazın..
  • Türk milletinin dostu Rusya'ya;Başınız sağolsun
  • ALLAH CC BEREKET VERSİN. BUTUN KAFİR VE YANDASLQRİNİ SURİYEDE GOMSUN.
  • Her zaman her yerde en buyuk RUSYA ! Moskova'dan cildirtmayin adami,biz fetoculere benzemeyiz, 5 MIG-29'a bakar olay..Ona gore o badem biyikli korkak reisinize soyleyin ona gore..
  • Allahuekber!!Rabbim mücahitlere yardım etsin .Reisin dediği gibi yakında suriye irak ve libyaya mudahale edilecek .Yaşasın Islam
  • zalim rusya

Rusya Savunma Bakanlığı, helikopterin operasyonunu tamamlayıp üssüne geri döndüğü sırada düşürüldüğünü açıkladı. Açıklamada, helikopterin içinde 3'ü mürettebat 2'si askeri personel olmak üzere 5 kişinin olduğu belirtildi.

Moskova, helikopterin İdlib kentinde düşürüldüğünü belirtirken, helikopterin karadan bir silahla vurularak düşürüldüğünü savundu. Al Jazeera’nin kaynakları, Rus helikopterin İdlib ile Halep arasındaki idari sınır bölgesinde düştüğünü ve içindeki tüm kişilerin öldüğünü belirtti. Muhalif kaynakları, Rus helikopterin İdlib’in Sarakib bölgesinde hava saldırıları düzenlediği sırada düştüğünü aktardı.

Eylül 2015’ten bu yana Suriye’de askeri operasyon yürüten Rusya ana kadar bu ülkede 15 askerini kaybettiğini kabul etmişti. Temmuz ayının başında Humus’un kırsalında bir Rus helikopteri IŞİD tarafından da düşürülmüştü.

Halep'te Rus helikopteri düşürüldü: 5 ölü

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

kaplan ~ 8 yıl önce
rus uçağı düşürüldüğünde kaplan gibi kükreyen sn davuutoğlu nerdeeeeee:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ak ~ 8 yıl önce
bazı arkadaşlar rus füzesiyle düşen bizim helikoptere bu kadar üzülmemmiştir heralde.. rus , abd , ab yada iranın suriyede başarılı olması bizim için pek hayırlı olmayacak iyi bilin ona göre yazın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya ~ 8 yıl önce
Türk milletinin dostu Rusya'ya;Başınız sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAHU EKBER ~ 8 yıl önce
ALLAH CC BEREKET VERSİN. BUTUN KAFİR VE YANDASLQRİNİ SURİYEDE GOMSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow ~ 8 yıl önce
Her zaman her yerde en buyuk RUSYA ! Moskova'dan cildirtmayin adami,biz fetoculere benzemeyiz, 5 MIG-29'a bakar olay..Ona gore o badem biyikli korkak reisinize soyleyin ona gore..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk58 ~ 8 yıl önce
Allahuekber!!Rabbim mücahitlere yardım etsin .Reisin dediği gibi yakında suriye irak ve libyaya mudahale edilecek .Yaşasın Islam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
Hangi dine mensupsunuz hocam? Ben sizin gibi müslüman tanimiyorum.
773 ~ 8 yıl önce
2002den beri batan havayollarini neden yazmadiniz?
TSK ~ 8 yıl önce
zalim rusya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000