26 Nisan 2011, Salı 08:44:19

GÖREV BAŞINDA UYUDU, İŞİNDEN OLDU!

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir hava trafik kontrol görevlisi daha görev başında uyuduğu için işten atıldı.
  • o bizim kulecilerin hepsinin şişme yatakları var çalıştıkları zaten saat belli onuda 2 ye 3 e bölmüşler askeriye nöbeti gibi kuleye çıkın yataklar açılımış pijamalar çekilmiş o keyif sizin keyfiniz ama ne olacakkai bitane müdür kontrole gitmiyor başmüdürü yardımcıları nöbetçi müdürler gidin bakın uyuklama nasıl olur görün ayıp yaw ayıp şişme yatakda olurmu otelmi orası pansiyonmu işinizi akıllı yapın aklınızı alacak bir yönetici çıkar tabi ama kendine güvenen olacak o idarecini
  • 8 saatten 9 saate çıkartmak arada 1 saat fazla dinlenme demek. ne yani bumu ayık tutacak adamları. 1 saat fark yeterlimiymiş. Adamlarınbünyesinin analizinimi çıkarmışlar. sadece 1 saateme ihtiyaçları varmış uyuklamamak için. Hey Allahım ya.
  • Bunları çeçe sineği ısırıyor sanırım.Yada çalışma şartları pek iyi değil.Diğerlerini anladım da Seattle gibi yoğun trafikli bir meydan da insan nasıl uyur aklım almıyor gerçekten.

Haftalardır Amerikan kamuoyunun gündeminden düşmeyen hava trafik kontrolörlerinin görev başında uyumalarına bir yenisi daha eklendi.

Seattle’da Ocak ve Nisan aylarında olmak üzere iki kez görevi başında uyuyan hava trafik kontrolörünün işine Amerikan Havacılık Dairesince son verildi.

Amerikan Havacılık Dairesi geçen hafta da Miami ve Tennesse’ de görev başında uyudukları için 2 hava trafik kontrolörünü işten çıkarmıştı.

Uçuş güvenliğini tehlikeye atan görev başında uyuma olaylarını önlemek için Amerikalı yetkililer, çalışma ve nöbet saatlerinde değişikliğe gitti.

Hava trafik kontrolörlerinin mesai saatleri arasında 8 yerine en az 9 saat dinlenmesi öngörülüyor. (TRT)

GÖREV BAŞINDA UYUDU, İŞİNDEN OLDU!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
o bizim kulecilerin hepsinin şişme yatakları var çalıştıkları zaten saat belli onuda 2 ye 3 e bölmüşler askeriye nöbeti gibi kuleye çıkın yataklar açılımış pijamalar çekilmiş o keyif sizin keyfiniz ama ne olacakkai bitane müdür kontrole gitmiyor başmüdürü yardımcıları nöbetçi müdürler gidin bakın uyuklama nasıl olur görün ayıp yaw ayıp şişme yatakda olurmu otelmi orası pansiyonmu işinizi akıllı yapın aklınızı alacak bir yönetici çıkar tabi ama kendine güvenen olacak o idarecini

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
8 saatten 9 saate çıkartmak arada 1 saat fazla dinlenme demek. ne yani bumu ayık tutacak adamları. 1 saat fark yeterlimiymiş. Adamlarınbünyesinin analizinimi çıkarmışlar. sadece 1 saateme ihtiyaçları varmış uyuklamamak için. Hey Allahım ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunları çeçe sineği ısırıyor sanırım.Yada çalışma şartları pek iyi değil.Diğerlerini anladım da Seattle gibi yoğun trafikli bir meydan da insan nasıl uyur aklım almıyor gerçekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000