09 Aralık 2010, Perşembe 22:25:54

GEZİNİN KARŞILIĞI POLONYA VİZESİ

Başbakan Erdoğan, önceki akşam Ankara’dan İstanbul’a gelirken konuğu Polonya Başbakanı Donald Tusk ve eşi Malgorzata Tusk’u da almış ve İstanbul’a inişte de konuk çifte ANA uçağıyla havada 15 dakikalık bir tanıtım turu attırmıştı. Tusk hayran kaldığı gezinin ardından özel bir jestle karşılık verdi.
  • Nazik olmak için söylenmiş olmalı. Polonya, Ab ve Şengen'e bağlı ülkelerden biri. Kendi başiına Türkiye'yle vızeyi kaldırabileceğini hiç sanmıyorum.
  • ab üyeliği her geçen gün bizden uzaklaşırken balon şişirmeye devam.
  • Polonya sengen bilrigine dahildir. Polonya tek basina vize uygulamasini kaldiramaz. Polonyaya vize kalktigi gun bilinki Almanya ya da kalkmis demektir, adam sadece iyi niyetini beyan etmis, bizim medyada uzerine atlayip zorlama haber cikarmis,
  • Ingiliz vatandasiyim ve Kiz arkadasim polonyali zaten Ben vizesiz girip cikiyorum no problem...:-)
  • hükümet vizesiz geçiş uygulamasını biraz daha yaygınlaştırsada ab'ye falan gerek kalmaz ondan sonra
  • Polonya Schengen'e dahil. Tek basina kaldiramaz vize filan. Digerlerini ikna edecek gucu de yok AB icinde.
  • Şu an herhangi bir seyahat acentesine gidin ve hangi ülkelere vize yok deyin dünyada yaklaşık 50 civarı ülke çıkar. Ortadoğudan, afrikadan, avrupa da var, güney amerika, uzak doğu. Fena sayılmaz bu ülkelerden bir tanesine gidilir herhalde vatandaş olarak tamin olunur herhalde. Gönül ister avrupanın bütün şehirlerine vizesiz gitme imkanı olsun ancak bu şu an için mümkün deği. Sebep tek neden müslüman ve Türküz ve ayrıca bizim genç nüfüsumuzdan korkuyor istila ederiz diye. Gerek yok zaten 5 yıl sonra avrupa da yaş ortalaması 65 olacak herkes bitecek ..
  • Polonyalı arkadaşlarım var.Koyu katolikler ama çok iyi insanlar olduklarını söyleyebilirim.Darısı THY nin başına .LOT u alır inşallah.
  • Polonya once kendi vize durumunu iyice duzeltsinde diger ulkelerle sora sozu gecer Ab de :) Kimsenn salladgi olmaz Polonyayi...
İstanbul’a "Ana" uçağıyla gelen Polonya Başbakanı Donald Tusk gezinin ardından, dün katıldığı DEİK’teki Türkiye-Polonya İş Forumu’ndaki konuşmasında, vize müjdesi verdi. Vize engellerinin kaldırılması konusunda gerekli adımları atacaklarını söyleyen Tusk, bu konuda Avrupa’ya da baskı yapacaklarını, Polonya’nın Avrupa çapında komşularıyla vize rejiminin kolaylaştırılmasından yana olduğunu söyledi.

GEZİNİN KARŞILIĞI POLONYA VİZESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Nazik olmak için söylenmiş olmalı. Polonya, Ab ve Şengen'e bağlı ülkelerden biri. Kendi başiına Türkiye'yle vızeyi kaldırabileceğini hiç sanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ab üyeliği her geçen gün bizden uzaklaşırken balon şişirmeye devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Polonya sengen bilrigine dahildir. Polonya tek basina vize uygulamasini kaldiramaz. Polonyaya vize kalktigi gun bilinki Almanya ya da kalkmis demektir, adam sadece iyi niyetini beyan etmis, bizim medyada uzerine atlayip zorlama haber cikarmis,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ingiliz vatandasiyim ve Kiz arkadasim polonyali zaten Ben vizesiz girip cikiyorum no problem...:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hükümet vizesiz geçiş uygulamasını biraz daha yaygınlaştırsada ab'ye falan gerek kalmaz ondan sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Polonya Schengen'e dahil. Tek basina kaldiramaz vize filan. Digerlerini ikna edecek gucu de yok AB icinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu an herhangi bir seyahat acentesine gidin ve hangi ülkelere vize yok deyin dünyada yaklaşık 50 civarı ülke çıkar. Ortadoğudan, afrikadan, avrupa da var, güney amerika, uzak doğu. Fena sayılmaz bu ülkelerden bir tanesine gidilir herhalde vatandaş olarak tamin olunur herhalde. Gönül ister avrupanın bütün şehirlerine vizesiz gitme imkanı olsun ancak bu şu an için mümkün deği. Sebep tek neden müslüman ve Türküz ve ayrıca bizim genç nüfüsumuzdan korkuyor istila ederiz diye. Gerek yok zaten 5 yıl sonra avrupa da yaş ortalaması 65 olacak herkes bitecek ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Polonyalı arkadaşlarım var.Koyu katolikler ama çok iyi insanlar olduklarını söyleyebilirim.Darısı THY nin başına .LOT u alır inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Polonya once kendi vize durumunu iyice duzeltsinde diger ulkelerle sora sozu gecer Ab de :) Kimsenn salladgi olmaz Polonyayi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000