01 Şubat 2009, Pazar 12:16:31

GENEL KURUL BAŞLADI (GÜNCELLENDİ)

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) 26. Olağan Genel Kurulu, üyelerin WOW Convention Center'da başladı.

Uçak Teknisyenleri Derneği'nin (UTED) 26. Olağan Genel Kurulu, üyelerin WOW Convention Center'da üyelerin toplanmasıyla başladı.

UTED Genel Başkanı Tevfik Kırmacı25. Dönem başkanı olan Tevfik Kırmacı'nın tek aday olarak girdiği genel kurul 24 Ocak tarihinde çoğunluk sağlanamadığı için bugüne ertelenmişti.

Başkan Tevfik Kırmacı, kurul öncesi AirportHaber'e ve Airport TV'ye yaptığı açıklamada; "Arkadaşlarımız tekrar görev başında bizi görmek istedi. Onları kıramadık. Zaten yeni bir adayda çıkmadı. Görev süremizdeki eksiklikleri yeni dönemde gidermeye çalışacağız" dedi.

Genel Kurula az önce gelen UTED'in kurucusu ve ilk başkanı İlhan Acar, sevgi gösteri ile karşılandı. Acer, AirportHaber ve Airport TV'ye açıklamalarda bulundu.

İlhan KırmacıAcar: "UTED'i biz kurduk ama görevdeki arkadaşlar bu işi layıkıyla yerine getiriyorlar. Hepsinden oldukça memnunuz. Özellikle Onursal Başkan Sefa İnan, UTED'i 20 yıl boyunca yaptığı başkanlığıyla zirveye taşıdı. Mevcut yönetim ve tüm üyeler UTED'i en doğru şekilde temsil ediyorlar. Kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Genel Kurul'un başlamasının ardından Divan Kurulu yapılan oymala ile yeniden göreve getirildi.

Genel kurulla ilgili tüm gelişmeler AirportHaber'de olacak...


UTED 26. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

GENEL KURUL BAŞLADI (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000