07 Ekim 2011, Cuma 08:10:27

GECİKEN HAVAYOLUNA CEZA YAĞACAK...

Suudi Arabistan Sivil Havacılık Genel Otoritesi, bu yıl Hac mevsiminde geciken herhangi bir uçuş için havayollarına ağır cezalar uygulayacak...
  • bu sefer duası olmasa püüüüüüüü halimize..
  • Demek bir saat demektir arapçada.
  • Saudiler sanki cidde den ve medinede uçakları zamanında kaldırıyor.. Bu uygulmayaı neden hacca gidişte yapıyor.. hac dönüşü yapsaya.. yemez tabi.. çünkü hac yapan insanlara kesinlikle önem vermeyen daha doğru düzgün hac terminali olmayan.. vurdumduymaz güvenlik, gate sıkıntısı had safhada.. gecikmeler 8-10 saati buluyor. neymiş ceza kesecekmiş.. sen önce bu işleri düzelt.. bu saudilerin müslümanlıkla alakası yok.. müslüman müslümana eziyet etmez... bunlar elinden geleni ardına koymuyor.. Sen önce kendine bir çeki düzen ver SAUDIA ..... Dispatcher..
Otorite tarafından yapılan yazılı açıklamada, geciken her uçuş için havayoluna verilen cezanın 40 bin dolara kadar çıkacağı belirtildi. Gecikmenin süresi 24 saati geçtiği takdirde ceza iki katına çıkacak. Gerekli lisansı almadan uçağının kalkmasına izin veren havayolu ise 8 bin doların üzerinde para cezasına çarptırılacak.
 
Otorite, cezaların önümüzdeki haftadan itibaren Cidde Kral Abdül Aziz Uluslararası Havaalanı ve Medine Muhammed Bin Abdül Aziz Havaalanı'nda uygulamaya konulacağını bildirdi.
 
Ülkeye hac uçuşları 29 Eylül'den itibaren yapılmaya başlandı. Uçuşların Ekim sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Hac sonrası uçuşların ise 10 Ekim'de başlayıp 10 Aralık'a kadar devam edeceği tahmin ediliyor. Sivil Havacılık kurallarına göre, hac uçaklarının bu iki havaalanı terminallerinde varıştan sonra iki saatten fazla ve kalkmadan önce üç saatten fazla kalmalarına müsade edilmiyor. Bunun yanısıra, ülkeye kaçak girenlere ve vizesinin süresini aşanlara göz açtırılmayacağı ifade edildi.

Yetkililer, Cidde ve Medine giriş noktalarında önlemlerin artırıldığını ve Mekke giriş noktalarında bayanların üzerini aramak için bayan memurların görevlendirildiğini duyurdu.

Zaman
GECİKEN HAVAYOLUNA CEZA YAĞACAK...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bu sefer duası olmasa püüüüüüüü halimize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Demek bir saat demektir arapçada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Saudiler sanki cidde den ve medinede uçakları zamanında kaldırıyor.. Bu uygulmayaı neden hacca gidişte yapıyor.. hac dönüşü yapsaya.. yemez tabi.. çünkü hac yapan insanlara kesinlikle önem vermeyen daha doğru düzgün hac terminali olmayan.. vurdumduymaz güvenlik, gate sıkıntısı had safhada.. gecikmeler 8-10 saati buluyor. neymiş ceza kesecekmiş.. sen önce bu işleri düzelt.. bu saudilerin müslümanlıkla alakası yok.. müslüman müslümana eziyet etmez... bunlar elinden geleni ardına koymuyor.. Sen önce kendine bir çeki düzen ver SAUDIA ..... Dispatcher..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000