14 Mayıs 2012, Pazartesi 08:44:48

GAZİPAŞA'DA HEYECAN DORUKTA

Öger Tours, Gazipaşa Havalimanı'na 23 Mayıs'ta ilk uçuşunu gerçekleştiriyor...

Thomas Cook çatısı altında faaliyet gösteren Öger Tours, Gazipaşa Havalimanı'nın 3C kategorisindeki uçakların operasyon yapabilmesine izin vermesinin ardından, 23 Mayıs'ta Düsseldorf Havalimanı'ndan Gazipaşa Havalimanı'na uçak kaldırıyor.

Hamburg kentindeki Öger Tours'un basın merkezinden yapılan açıklamada, Gazipaşa Havalimanı'na izin çıkmasının ardından tur operatörlerinin bölgeye olan ilgisinin arttığı ve bölgeye olan transfer süresinin kısalacağı belirtildi. Öger Tours'da Türkiye Satışları Sorumlusu Altan Tarakçı, Türkiye ağırlıklı programlar ve turlar sunan bir uçak şirketi olarak Gazipaşa Havalimanı'nın uçuşa açılmasının ile transfer süresinin 2 saat 30 dakikaya kısaltılmasının önemine dikkat çekti. Yapılan açıklamada ayrıca Öger Tours'un Almanya'dan haftada dört kere Hannover, Düsseldorf, Berlin ve Münih Havalimanlarından ‘Germania' ve ‘Hamburg Airways' uçak şirketleri ile Gazipaşa Havalimanı'na uçuşun gerçekleştirileceği kaydedildi. Açıklamada, Alanya Gazipaşa'ya yaz sezonundan 31 Aralık 2012 tarihine kadar uçuş yapmak isteyen yolcularda kişi başına 30 Euro indirim uygulanacağı bildirildi.

Öger Tours bunun yanı sıra Alanya'ya özel katalog hazırladı. Öger Tours tarafından Almanya'daki tüketicilere yönelik olarak hazırlanan özel Alanya katalogu 75 sayfadan oluşurken tüketicilerin beğenisine 92 otel sunuldu. (Haber Alanya)

GAZİPAŞA'DA HEYECAN DORUKTA

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000