11 Nisan 2012, Çarşamba 12:37:46

GAZİPAŞA İSVEÇ'İ UÇURACAK...

İsveç'te faaliyet gösteren yerli ve yabancı tur operatörleri, önemli tatil destinasyonlarından biri olan Alanya'daki Gazipaşa Havalimanı'nın büyük uçaklara açılışını sevinçle karşıladı...
  • Sayın AYT çalışanları lütfen gazipaşa için olumsuz yazılar yazmayın. Siz hizmetinizi adam etmeye çalışın ki kimse kaçmasın. Gazipaşa bir büyürse batarsınız valla.
  • Arkadaşlar Gazipaşaya bu kadar kafayı takmayın.Antalya Havaalanına Dünyada ilk olacak şekilde komple 2.kat çıkılsın,ama Gazipaşa açılmasın.Yeter ki Antalya yolcu kaybetmesin. Herkes SHGM nin internet sayfasında Gazipaşa ya ne kadar kapsamlı etütlerden sonral izin verildiğini okusun yeter.
  • Gazipaşadan İsveç'e uçacaklarmış ha... yetmez Newyork, Miami seferleride koysunlar. O uçaklar yaz sezonunda tahditlenmeden ancak Antalya-Alanya arası uçar otobüs seferi gibi :)
  • yahu gene kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.gazipaşaya corendonun yaptığı sefer "İLK VE SON" sefer.bunun devamı yok.bunu kafanıza iyice sokun.size her gaz verenin gazına da gelmeyin.BU MEYDANA HİÇ BİR HAVAYOLU ŞİRKETİ (A-320/321,B-737 /400/800/900,B-757 uçaklarıyla operasyon yapan)UÇUŞ YAPAMAZ/PLANLAYAMAZ......
  • Antalya havalimani isletmecileri izin verirlerse tabiki?
İsveç'ten Alanya'ya charter uçuşları düzenleyen Detur, Apollo, Frititdsresor ve Vingresor gibi tur operatörleri, havalimanının büyük uçaklara açılmasını büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.

Gazipaşa Havaalanı'na ilk kez Boeing 737-800 tipi bir uçak, geçtiğimiz hafta 189 kişilik yolcusuyla iniş yapmıştı.
 
Yaz aylarında Antalya Havaalanı ile Alanya arasında yapılan 1 buçuk saatlik otobüs transferi, Alanya'ya gelen turistlerin şikayetlerine neden oluyordu.
 
İsveçli tur oparatörleri, Gazipaşa Havaalanı'nın açılmasının sadece Alanya için değil, Anamur ve Gazipaşa ilçelerindeki turizm trendini artıracağını dile getirdi.
 
İskandinavya ülkelerinden en çok turisti çeken Alanya'nın, havalimanının yüksek kapasiteli uçaklara açılmasıyla turist sayısını arttırması bekleniyor.
GAZİPAŞA İSVEÇ'İ UÇURACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın AYT çalışanları lütfen gazipaşa için olumsuz yazılar yazmayın. Siz hizmetinizi adam etmeye çalışın ki kimse kaçmasın. Gazipaşa bir büyürse batarsınız valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar Gazipaşaya bu kadar kafayı takmayın.Antalya Havaalanına Dünyada ilk olacak şekilde komple 2.kat çıkılsın,ama Gazipaşa açılmasın.Yeter ki Antalya yolcu kaybetmesin. Herkes SHGM nin internet sayfasında Gazipaşa ya ne kadar kapsamlı etütlerden sonral izin verildiğini okusun yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gazipaşadan İsveç'e uçacaklarmış ha... yetmez Newyork, Miami seferleride koysunlar. O uçaklar yaz sezonunda tahditlenmeden ancak Antalya-Alanya arası uçar otobüs seferi gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yahu gene kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.gazipaşaya corendonun yaptığı sefer "İLK VE SON" sefer.bunun devamı yok.bunu kafanıza iyice sokun.size her gaz verenin gazına da gelmeyin.BU MEYDANA HİÇ BİR HAVAYOLU ŞİRKETİ (A-320/321,B-737 /400/800/900,B-757 uçaklarıyla operasyon yapan)UÇUŞ YAPAMAZ/PLANLAYAMAZ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Antalya havalimani isletmecileri izin verirlerse tabiki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000