04 Nisan 2010, Pazar 11:12:01

"Gazipaşa açılırsa, İranlı turistler bölgenize gelir"

ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan’da İran ile son yılda yapılan işbirliği anlaşmaları ile sadece turizm değil, tarım ve sanayi konularında da işbirliği hedeflediklerine işaret etti.
  • artik baslasin bu ucuslar yaaa?
  • oy için gitsinler antalya havalimanını işleten şirketten oy alsınlar.alanya turizmi için gazipaşa olmassa olmazlardan.düşünün turisr avrupadan 2,5saatte gelsin 4-5 saatle antalyadan tranfer olsun.böyle bir mantık varmıdır.
  • sen antalya havalimanının adamısın belli.onun için felaket tellallıgı yapmaktasın.sen hiç gidip gazipaşayı gördünmü?ben belki 30sefer gittim.gazipaşa sadece alanyanın degil gazipaşa özellikle anamurun kaderini degiştirecek.antalyalı arkadaşa soruyorum:dünya üzerinde hangi şirket 17yılda ödemesi gereken 3milyar doları 2 bankadan kredi alarak peşin öder.öder çünkü antalya bölgesine başka havalimanı açılmayacak diye söz almıştır devletten.dag,5400 fitten inerken ki pas hepsi hikaye dir arkadaş.gazipaşa için en büyük dag antalya havalimanıdır arkadaş.malesef devletimiz için vatandaşı önemli degildir.şirketlerin menfaati önemlidir.sayın ulaştırma bakanımıza sesleniyorum seçimde alanya,gazipaşa ve anamura oy için gelmesin.
  • Kim demiş İrandan Antalya'ya uçuş yok diye. IKA-GZT-AYT ve IKA-ADA-AYT uçuşları gayet güzel yapılıyor.
  • Bu yapılan sadece spekülasyon. Antalya, Alanyasıyla, Kemeriyle, Belek ve Manavgatıyla malesef İran molla meclisi tarafından dünyadaki 3 yasaklı şehirden biri. Onbinlerce İranlı yine de bir yolunu bulup Antalyaya kolaylıkla gelebiliyor. Alanyanın tek eksiği bir havalimanı diyen sözde turizmciler, sadece kafalarını kuma gömüyorlar. Ha İranlılar güvenlik endişesi duymayıp, biz o meydana illa ki inecez diyorlarsa, ona da Sivil Havacılık GM karar versin... Ama olabilecek bir kaznın SORUMLULUĞUNU TAV mı üstlenir, ALTSO mu üstlenir, SHGM mü üstlenir, Ulaştırma Bakanı mı üstlenir? Herkes hesabını iyi yapmalı!
  • Açılırsa değil, açtırılırsa...
  • Bu şartlar altında Gazipaşa'nın kitle turizmi için charter seferlere açılması bir hayal, kimse kimseyi kandırmasın. Diğer yandan Nevruz döneminde tepe günlerde günde 26 uçak nereden geldi madem İran'dan Antalya'ya sefer yoksa... Sunexpress'in Saga'nın Van'dan koyduğu seferleri saymıyorum bile.

ALTSO’ya yaptığı ziyarette birbirinden önemli açıklamalar yapan İran Büyükelçisi Bahman Hosseinpour, Türkiye ile İran arasında geçmiş yıllarda 11 Milyar Dolar ticaret hacmi bulunduğunu bu yıl da kriz nedeniyle 6 Milyar Dolarlık bir ticaret gerçekleştiğine dikkat çekti. Konuk büyükelçi, Türkiye’ye geçen yıl 1,350 bin İranlı Turist geldiğini ve her yıl gelen turist sayısında 300 bin artış yaşandığını söyleyerek, Alanya’nın da bu pastadan pay sahibi olmasını istediklerini söyledi. Hosseinpour; İran’dan Antalya’ya seferlerin bulunmadığını da hatırlatarak, Alanya’nın bu boşluğu doldurabileceğini söyledi.

Hosseinpour , iki ülke arasındaki ilişkilerin bu yıl “Altın Yıl” düzeyine gelmesini beklediklerini ve bu ilişkilerin artmasında da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük payı bulunacağına olan inancını ifade etti. Büyükelçi, Hamedan’dan ALTSO’nun konuğu olarak gelen ve içlerinde Vali, Vali Yardımcıları, Ticaret Odası Başkanı ve iş adamlarından oluşan 55 kişilik heyetin ilçemiz hakkında çok olumlu düşünceler edindiğini ve işbirliği yapmak için sabırsızlandığını söyledi. Büyükelçi son olarak Alanyalı yönetici ve iş adamlarını da İran’e davet etti.

ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan da, İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Bahman Hosseinpour’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında, “İran’da ülkemiz insanına duyulan sevgiye bizzat şahit oldum. İran ile tarihten bu yana çok ortak noktamız var. Hedefimiz bu işbirliğini en üst seviyede ekonomiye dönüştürmek ve iki ülke ticaretine katkı yapmaktır” dedi.

Turizmgazetesi

"Gazipaşa açılırsa, İranlı turistler bölgenize gelir"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
artik baslasin bu ucuslar yaaa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oy için gitsinler antalya havalimanını işleten şirketten oy alsınlar.alanya turizmi için gazipaşa olmassa olmazlardan.düşünün turisr avrupadan 2,5saatte gelsin 4-5 saatle antalyadan tranfer olsun.böyle bir mantık varmıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen antalya havalimanının adamısın belli.onun için felaket tellallıgı yapmaktasın.sen hiç gidip gazipaşayı gördünmü?ben belki 30sefer gittim.gazipaşa sadece alanyanın degil gazipaşa özellikle anamurun kaderini degiştirecek.antalyalı arkadaşa soruyorum:dünya üzerinde hangi şirket 17yılda ödemesi gereken 3milyar doları 2 bankadan kredi alarak peşin öder.öder çünkü antalya bölgesine başka havalimanı açılmayacak diye söz almıştır devletten.dag,5400 fitten inerken ki pas hepsi hikaye dir arkadaş.gazipaşa için en büyük dag antalya havalimanıdır arkadaş.malesef devletimiz için vatandaşı önemli degildir.şirketlerin menfaati önemlidir.sayın ulaştırma bakanımıza sesleniyorum seçimde alanya,gazipaşa ve anamura oy için gelmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kim demiş İrandan Antalya'ya uçuş yok diye. IKA-GZT-AYT ve IKA-ADA-AYT uçuşları gayet güzel yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yapılan sadece spekülasyon. Antalya, Alanyasıyla, Kemeriyle, Belek ve Manavgatıyla malesef İran molla meclisi tarafından dünyadaki 3 yasaklı şehirden biri. Onbinlerce İranlı yine de bir yolunu bulup Antalyaya kolaylıkla gelebiliyor. Alanyanın tek eksiği bir havalimanı diyen sözde turizmciler, sadece kafalarını kuma gömüyorlar. Ha İranlılar güvenlik endişesi duymayıp, biz o meydana illa ki inecez diyorlarsa, ona da Sivil Havacılık GM karar versin... Ama olabilecek bir kaznın SORUMLULUĞUNU TAV mı üstlenir, ALTSO mu üstlenir, SHGM mü üstlenir, Ulaştırma Bakanı mı üstlenir? Herkes hesabını iyi yapmalı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Açılırsa değil, açtırılırsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu şartlar altında Gazipaşa'nın kitle turizmi için charter seferlere açılması bir hayal, kimse kimseyi kandırmasın. Diğer yandan Nevruz döneminde tepe günlerde günde 26 uçak nereden geldi madem İran'dan Antalya'ya sefer yoksa... Sunexpress'in Saga'nın Van'dan koyduğu seferleri saymıyorum bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000