07 Ekim 2016, Cuma 09:12:02

Galaxy Note 7 uçakta kapalı halde alev aldı

Sonunda korkulan oldu ve Samsung'un sorunlu telefonu Galaxy Note 7, kapalı haldeyken uçakta alev aldı, yolculara korku dolu anlar yaşattı.
  • aynı sorun s7 telefonlarda da var geçen bayram ucakda telefon kapalı olmasına ragmen telefon asiri isinip kamerası patladı, samsung türkiye sagolsun kullanıcı hatası deyip olayı kapadı 1 aylık çöpe giden telefon
  • İlla birileri ya ölecek yada yanacak bu telefon yüzünden ondan sonra tüm dünyada yasaklanacak dimi...yasakla gitsin arkadaş, hergün aynı haber, rekabet yapıcam diye insan hayatını tehlikeye at
  • Değişimdeki telefonsa eğer birde samsung a geçmiş olsun zor toparlarlar artık
  • Eskiden patlayan şekerler vardi boyle agzinin icinde citir citit. Bir an aklima o geldi paylasmak istedim...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un yüzü Note 7'den yana hiç gülmedi. Henüz 2 ay önce büyük bir iştahla tanıtılan telefon, şık tasarımı ve güçlü teknik özellikleriyle milyonlarca kişinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Satışa çıkmasıyla adeta rekor kıran telefonun bataryasında kronik bir hata olduğu tespit edilmiş ve değişim programı başlatılmıştı.

Samsung, bu program aracılığıyla piyasadaki Note 7'leri toplayıp, yenilerini piyasaya sürmeyi hedefliyordu. Nitekim dünya çapında yüzde 80 Galaxy Note 7 iade edildi. Bazı ülkelerde yeni cihazların dağıtımına başlandı. Kademe kademe diğer ülkelerde de yeni cihazların dağıtılması bekleniyor.

Tam her şer yoluna girdi derken Samsung, ABD'nin Kentucky eyaletinden gelen yeni bir haberle sarsıldı. Southwest Havayolları'nın seferinde, yolculardan birine ait Note 7, uçağa binerken kapatılmasına rağmen aşırı ısındı ve üzerinden duman çıkmaya başladı. Bunun üzerinde uçak Lousiville'e acil iniş yaptı ve tüm yolcular ile uçuş ekibi tahliye edildi.

The Verge'e açıklamalarda bulunan Brian Green (Note 7'nin sahibi) telefonu AT&T mağazasından 21 Eylül'de aldığını ve değişim cihazı olduğunu ifade etti. Ayrıca hem kutunun üzerinde hem de cihazda yeni Note 7 olduğuna dair işaretlerin olduğunu belirtti. Bildiğimiz üzere değiştirilen Samsung Galaxy Note 7'lerin kutusunda, etiket kısmında siyah bir işaret bulunuyor ve batarya simgesi yeşil olarak görünüyor.

Söz konusu olayın yaşanmasının ardından Samsung tarafından şu açıklama yapıldı:
“Piyasadaki eski Note 7'ler tükenene kadar, hiçbir olayın yeni Note 7'den kaynaklandığı konusunda emin olamayız. Yetkililer ve Southwest Havayolu ile cihazı kurtarmak ve olayın sebebini araştırmak için çalışıyoruz. Cihazı incelediğimizde, elimizde daha net bilgiler oluşacak."

Eğer söz konusu olay doğruysa ve değiştirilen Note 7 uçakta sorun çıkardıysa, Samsung'un başı bir hayli dertte demektir. Zira böylece birçok kişi artık bu telefona hatta markaya olan güvenini yitirebilir. Samsung'un Note 7'nin akıbeti hakkında nasıl bir karar vereceği henüz bilinmiyor.

Galaxy Note 7 uçakta kapalı halde alev aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

s7 telefonda da var ~ 7 yıl önce
aynı sorun s7 telefonlarda da var geçen bayram ucakda telefon kapalı olmasına ragmen telefon asiri isinip kamerası patladı, samsung türkiye sagolsun kullanıcı hatası deyip olayı kapadı 1 aylık çöpe giden telefon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
İlla birileri ya ölecek yada yanacak bu telefon yüzünden ondan sonra tüm dünyada yasaklanacak dimi...yasakla gitsin arkadaş, hergün aynı haber, rekabet yapıcam diye insan hayatını tehlikeye at

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmm ~ 7 yıl önce
Değişimdeki telefonsa eğer birde samsung a geçmiş olsun zor toparlarlar artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 7 yıl önce
Eskiden patlayan şekerler vardi boyle agzinin icinde citir citit. Bir an aklima o geldi paylasmak istedim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000