19 Mart 2016, Cumartesi 07:27:42

Flyride uçağı Samsun'da

Samsun’a konuşlanan ‘flyride uçak simülatörü’ ile Türkiye’yi gezme imkanı sunuluyor.
  • Anadolujet in samsuna vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkürler.Samsun halkının bu konuda dahada bilinçleşmesi gerekiyor.sayın başkan ibrahim Doğan ve samsun THY A.O.müdürümüz ali bey e teşekkürler.BAŞKA RAKİP YOK.....

Bulvar AVM, Anadolu Jet işbirliğiyle, Nisan ve Mayıs şenlikleri kapsamında fark oluşturan bir etkinliği Samsunlularla buluşturacak. Meydan alanına konumlandırılan flyride uçak simülatörü şimdiden büyük ilgi görüyor. Türkiye’nin tüm bölgelerini kapsayan, dünyanın ilk ve tek gerçek çekimli 3 boyutlu simülasyonu olan flyride ; Efes, Aspendos, Kapadokya, Mardin, Sümela, Nemrut ve daha birçok tarihi ve kültürel zenginliği, gerçek bir yolculuğu aratmayacak şekilde izleyicilerle buluşturacak.

Simülasyon, Like Film Prodüksiyon ve Eğlence Hizmetleri A.Ş tarafından Anadolu Jet desteği ile gerçek kabin malzemelerinin kullanıldığı 26 kişi kapasiteli bir model uçak olarak üretildi.

İzleyiciler, simülasyon ile senkron hareket edecek bu uçağın içerisinde gerçekçi yağmur, rüzgar ve gıdıklama efektleri ile yaklaşık 14 dakikalık Türkiye ya da İstanbul turuna bilet alarak katılabilecekler.

Simülatör uçak, 5 Haziran Pazar gününe kadar Bulvar AVM meydan alanında ziyaret edilebilecek. Ayrıca Bulvar AVM’den 100 TL ve üzeri her alışverişe 1 bilet hakkı ile alışveriş avantaja dönüşecek.

Flyride uçağı Samsun'da

Yorumlar

BAFAŞ/Bafra lı ~ 8 yıl önce
Anadolujet in samsuna vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkürler.Samsun halkının bu konuda dahada bilinçleşmesi gerekiyor.sayın başkan ibrahim Doğan ve samsun THY A.O.müdürümüz ali bey e teşekkürler.BAŞKA RAKİP YOK.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000