22 Ağustos 2008, Cuma 10:01:15

FLYGLOBESPAN TÜRKİYE’YE UÇACAK

İskoçya’nın Low Cost Carrier (LCC) havayolu şirketlerinden Flyglobespan uçuş noktalarına Türkiye'yi de ekledi.

İngilizlerin son yıllarda Türkiye seyahatlerine artan ilgisini dikkate alan Flyglobespan, Dalaman'a uçma kararı aldı.

Glasgow'dan Dalaman'a şimdilik haftada bir gün uçuşla başlayacak olan İskoç Flyglobespan, Dalaman'ın sadece tatil için cazip bir merkez olmadığı, sahip olduğu havaalanı imkânlarıyla aynı zamanda Türkiye'nin Ege bölgesinde yer alan diğer popüler tatil merkezleri arasında da en uygun merkez olduğunu bildirdi.
 
Haftada bir gün yapılacak seferler için bilet rezervasyonları şimdiden alınmaya başlandı. Bilet fiyatlarının tüm vergileri dâhil olmak üzere 99,99 Sterlin’den başlayacağı bildirildi.

Türkiye uçuşlarıyla ilgili olarak açıklamada bulunan Flyglobespan Genel Müdürü Rick Green, Dalaman'a başlatacakları uçuştan dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Türkiye'nin sadece tatil merkezleriyle değil aynı zamanda zengin kültürüyle de dikkat çeken bir ülke olduğunu söyleyen Green, "Türkiye bu zenginlikleriyle her zaman kazanan bir ülke olmaya adaydır. Bizim müşterilerimiz de bu gelişmenin kendilerini memnun ettiğini ve kendilerinin de böyle bir imkanı talep ettiklerini söyledi. 2008 yaz dönemi şirketimiz adına iyi geçti. 2009 yılı yaz mevsimi için, yeni koyduğumuz bu sefer ile birlikte daha umutluyuz." dedi.

FLYGLOBESPAN TÜRKİYE’YE UÇACAK

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000