26 Eylül 2016, Pazartesi 16:14:59

Flaş Gelişme! Tarkim'in hangarlarına el konuldu

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmek istenen 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlara devam ediliyor. Operasyonlar bugün havacılık sektörüne de sıçradı. Daha önce yurt dışına kaçtığı belirtilen Faruk Bayındır'ın şirketi Tarkim Havacılık'a ait olan hangarlara el konuldu
  • Artık tarkimin hangarlarına atsteam gelir
  • Hangi temsilci firma sahibi amerikadaydı ? hani kuşu sarı olan ve bayındırla kendi ofisinde sık sık araya gelen o şahıs ? Rengi hep sarı
  • NE GÜZEL İŞLER BAŞARILAR YAPILMIŞ SEKTÖRDE HERKEZİN KISKANDIĞI BİR NOKTAYA GELMİŞ Kİ İŞDEN ANLAMAYAN SADECE KENDİ EGOLARININ KURBANI OLANLAR BU DENLİ YORUMLAR YAPABİLİYORLAR EMİNİM Kİ BU YORUM SAHİPLERİNİN BİR ÇOĞU GEREK TARKİM GEREK ESKİ VE YENİ SAHİPLERİNDEN FAYDALANMIŞ YANLARINDA ÇALIŞMIŞ KİŞİLERDİR.BİRAZ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYMANIZ GEREKİR O İŞ YERİNDE KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYOR KAÇ ÖĞRENCİSİ VAR HAYELLERİ OLAN YARIN SİLERİNDE NE İLE SUÇLANACAĞI BELLİ Mİ....BURDA ATIP TUTACAĞINIZA HERŞEYİ MADEM BU KADAR İYİ BİLİRDUNUZ DA BU İNSANLAR SİZİN ARANIZDAYKEN NEDEN YÜZLERİNE SÖYLEYEMEDİNİZ.YAZIK NE DURUMA GELDİK BURDA YAZARAK DELİKANLIKIK YAPTIĞINI SANIYORSUNUZ.
  • Iyi aksamlar! Tarkim Air`in hangari ne zaman acacak belli mi degerli arkadaslar ? Cevabiniz icin tessekurler!
  • Tarkimin eski sahibi aranıyorsa devlet yakalasın.sucu neyse cezasını çeksin.Tarkim dhmi ye kirasını ödüyorsa dhmi kirayı fesh etmekle personelin,pilot ve öğrencilerin sucu ne.tarkim çalışanları ve öğrenci pilotları fetocuysa devlet onlarıda yakalasın.vatanını,devletini,TC bayrağını seven insanların önünü kesmenin alemi ne.dhmi polis kuvveti mi.hangarı kapatmakla bu kadar öğrencinin vebaline girmiş oldu.lütfen ulaştırma bakanımız duruma el koyun.ne şartlarda pilot olmak için okula para veren öğrencileri mağduriyetten kurtarın.Tarkimli olmak sucmu,içinde karacüpPeli suçlular varsa yakalayın.Tarkimin personelini ve öğrenci pilotlarının uçuş eğitiminin yolunu kesmeyin.asılsız yorum yapanlarda Allah'ından bulsun.Tarkim havayollarına yüzlerce pilot yetiştiren saygın bir uçuş okulu,sahibi devreder suçu varsa devlet cezasını verir.öğrenci pilot olmak için parasını vermişse okulunda uçuşunuda tamamlamak onun tabii hakkıdır.Tarkime havlayan çakal ve yavşaklarada şunu söylüyorum TARKİM i karalamayın ,çalışanları ve öğrencileri vatanını seven bayrağını,devletini seven insanlardır.dhmi nin bu haksızlığı düzeltmesini bekliyoruz.uçuşlar başlasın öğrenciler mutlu olsun,suçlular cezasını çeksin.c.ç.
  • Pensilvanya'da Adana karpuzu kadar lezzetli karpuz yoktur, bak demedi deme.Sen bırak kaç Türkiye'yi , olmadı bak.Gocunduğun ne vardı?
  • Aferim evladım izimden gel
  • Faruk senin haberlerin çıkınca içime güneş doğuyor ne biliyim bir hoş oluyorum
  • Yorumlari okudukca nasil bu kadar insafsiz ve iki yuzlu bir sektorde calistigimi bir kez daha anladim. Sucu bireysellikten cikarip genele yuklemek bu olsa gerek.Tarkimde gerek 145 te olsun gerekse M kisminda olsun calisan onca insani nasilda birden bire suca ortak ettik. Apron kartlarinin alinmasina icsiz kalmalarina nasil sevindik.Hatta baska sirketlerde calimalarina engel olmak icin bile tavsiyeler verdik.Havaciligin ne oldugunu dahi bilmeyenler mudurlerin sorgulanmasini bile istediler.Parasal cikarlar yuzunden Allahin adeletini bile bu ise soktular. Zor gunlerde yardimci olabilme imkanina sahip olanlar (teknik ekip icin) nasil bu olaya alkis tutular.Mng Jetin ve ozel ucaklarin bakim olayinin Turkiyede gelismesini ve Turkiyemize milyonlarca dolar getirmeyi basaran bir teknik ekibi nasilda yerle bir ettik.Allahim ne kadar sansliyim boyle bir camianin icinde 25 senedir calistigim icin.
  • Ne olacak peki biz öğrencilerin hali ? pek çoğumuzun fazlasıyla derdi vardı zaten birde bu eksikti gerçekten REZALET

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmek istenen 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlara devam ediliyor. Operasyonlar bugün havacılık sektörüne de sıçradı. Daha önce yurt dışına kaçtığı belirtilen Faruk Bayındır'ın şirketi Tarkim Havacılık'a ait olan hangarlara el konuldu

Şu sıralarda gerçekleştirilen operasyonla Atatürk Havalimanı'ndaki ve Adana Havalimanı'ndaki Tarkim'e ait hangarlar polisler eşliğinde DHMİ yetkilileri tarafından boşaltılıyor.

Edinilen bilgiye göre Tarkim Havacılığın içindeki kiracıların çıkarıldığı ve çalışanların kartlarının da iptal edildiği öğrenildi. Ayrıca DHMİ de Tarkim ile olan tüm sözleşmelerini iptal etti.

Ayrıntılar gelecek...

Flaş Gelişme! Tarkim'in hangarlarına el konuldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (89)

ATST ~ 8 yıl önce
Artık tarkimin hangarlarına atsteam gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
14-16 temmuz arası ~ 8 yıl önce
Hangi temsilci firma sahibi amerikadaydı ? hani kuşu sarı olan ve bayındırla kendi ofisinde sık sık araya gelen o şahıs ? Rengi hep sarı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SARIGÖL fly servis ~ 8 yıl önce
logosunda ördek varmış ne kuşu :)
DOLU ~ 8 yıl önce
NE GÜZEL İŞLER BAŞARILAR YAPILMIŞ SEKTÖRDE HERKEZİN KISKANDIĞI BİR NOKTAYA GELMİŞ Kİ İŞDEN ANLAMAYAN SADECE KENDİ EGOLARININ KURBANI OLANLAR BU DENLİ YORUMLAR YAPABİLİYORLAR EMİNİM Kİ BU YORUM SAHİPLERİNİN BİR ÇOĞU GEREK TARKİM GEREK ESKİ VE YENİ SAHİPLERİNDEN FAYDALANMIŞ YANLARINDA ÇALIŞMIŞ KİŞİLERDİR.BİRAZ ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYMANIZ GEREKİR O İŞ YERİNDE KAÇ KİŞİ ÇALIŞIYOR KAÇ ÖĞRENCİSİ VAR HAYELLERİ OLAN YARIN SİLERİNDE NE İLE SUÇLANACAĞI BELLİ Mİ....BURDA ATIP TUTACAĞINIZA HERŞEYİ MADEM BU KADAR İYİ BİLİRDUNUZ DA BU İNSANLAR SİZİN ARANIZDAYKEN NEDEN YÜZLERİNE SÖYLEYEMEDİNİZ.YAZIK NE DURUMA GELDİK BURDA YAZARAK DELİKANLIKIK YAPTIĞINI SANIYORSUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 8 yıl önce
Etme,bulma dünyası.
XX ~ 7 yıl önce
bu şirketin yabancı istihbarat birimlerini gayrıresmi olarak ülkeye sokup çıkardığı ne kadar doğru acaba
RG ~ 8 yıl önce
Iyi aksamlar! Tarkim Air`in hangari ne zaman acacak belli mi degerli arkadaslar ? Cevabiniz icin tessekurler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi genel müdürüne... ~ 8 yıl önce
Tarkimin eski sahibi aranıyorsa devlet yakalasın.sucu neyse cezasını çeksin.Tarkim dhmi ye kirasını ödüyorsa dhmi kirayı fesh etmekle personelin,pilot ve öğrencilerin sucu ne.tarkim çalışanları ve öğrenci pilotları fetocuysa devlet onlarıda yakalasın.vatanını,devletini,TC bayrağını seven insanların önünü kesmenin alemi ne.dhmi polis kuvveti mi.hangarı kapatmakla bu kadar öğrencinin vebaline girmiş oldu.lütfen ulaştırma bakanımız duruma el koyun.ne şartlarda pilot olmak için okula para veren öğrencileri mağduriyetten kurtarın.Tarkimli olmak sucmu,içinde karacüpPeli suçlular varsa yakalayın.Tarkimin personelini ve öğrenci pilotlarının uçuş eğitiminin yolunu kesmeyin.asılsız yorum yapanlarda Allah'ından bulsun.Tarkim havayollarına yüzlerce pilot yetiştiren saygın bir uçuş okulu,sahibi devreder suçu varsa devlet cezasını verir.öğrenci pilot olmak için parasını vermişse okulunda uçuşunuda tamamlamak onun tabii hakkıdır.Tarkime havlayan çakal ve yavşaklarada şunu söylüyorum TARKİM i karalamayın ,çalışanları ve öğrencileri vatanını seven bayrağını,devletini seven insanlardır.dhmi nin bu haksızlığı düzeltmesini bekliyoruz.uçuşlar başlasın öğrenciler mutlu olsun,suçlular cezasını çeksin.c.ç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Pensilvanya'da Adana karpuzu kadar lezzetli karpuz yoktur, bak demedi deme.Sen bırak kaç Türkiye'yi , olmadı bak.Gocunduğun ne vardı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Özbey ~ 8 yıl önce
Aferim evladım izimden gel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boynuz ~ 8 yıl önce
Boynuz, kulağı çoktan geçti, tasalanma.
Çöp ~ 8 yıl önce
Faruk senin haberlerin çıkınca içime güneş doğuyor ne biliyim bir hoş oluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.C ~ 8 yıl önce
Yorumlari okudukca nasil bu kadar insafsiz ve iki yuzlu bir sektorde calistigimi bir kez daha anladim. Sucu bireysellikten cikarip genele yuklemek bu olsa gerek.Tarkimde gerek 145 te olsun gerekse M kisminda olsun calisan onca insani nasilda birden bire suca ortak ettik. Apron kartlarinin alinmasina icsiz kalmalarina nasil sevindik.Hatta baska sirketlerde calimalarina engel olmak icin bile tavsiyeler verdik.Havaciligin ne oldugunu dahi bilmeyenler mudurlerin sorgulanmasini bile istediler.Parasal cikarlar yuzunden Allahin adeletini bile bu ise soktular. Zor gunlerde yardimci olabilme imkanina sahip olanlar (teknik ekip icin) nasil bu olaya alkis tutular.Mng Jetin ve ozel ucaklarin bakim olayinin Turkiyede gelismesini ve Turkiyemize milyonlarca dolar getirmeyi basaran bir teknik ekibi nasilda yerle bir ettik.Allahim ne kadar sansliyim boyle bir camianin icinde 25 senedir calistigim icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw he he ~ 8 yıl önce
Yaw he he
S.c. ye ~ 8 yıl önce
Insafsiz olan sektor degil, bizleriz. A firmasi b firmasi farketmez. Mng nin kurulusunda olan ve basari gosteren insanlar sirketten ayrilirken su anda kendi yasadiklarinin bir benzerini yasattilar , ne tesadufturki cuma gunu yonetimle anlasamiyoruz diyerek gule oynaya istifalarini verip pazartesi gunu tarkimde ise basladilar. Onlarda biliyordu su anda kaçak olan kisinin ne tur islerle ugrastigini nasil biri oldugunu ama amac farkliydi. O zamanda mng hakkinda atip tutuldu ,kini olan kustu, istifa etmeyenlere onursuz bile dendi. Sektore camur atmayalim, kendimize nasil bir insan oldugumuza bakalim, biz duzelirsek sektorde duzelir.
ÖMER HALİSDEMİR ~ 8 yıl önce
Git derdini Ömer Halisdemir'in ile şehitlerin ailelerine anlat.
Öğrenci24 ~ 8 yıl önce
Ne olacak peki biz öğrencilerin hali ? pek çoğumuzun fazlasıyla derdi vardı zaten birde bu eksikti gerçekten REZALET

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000