14 Eylül 2009, Pazartesi 12:03:19

FELAKETİ AIRPORT TV EKRANLARINDA KONUŞMUŞTU

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'ın hazırlayıp sunduğu Kara Kutu Programı bu akşam saat 21.00'da tekrar bölümüyle karşınızda...
  • Adamlar -özellikle AKOM- selden önce bir hafta boyunca barım barım bağırdı, biz burda binlerce km öteden haberdardık. Birileri de hâlâ "falanca teknolojiye sahip değil miyiz, haberimiz olamaz mıydı" diye saçmalıyor. Gülben'in ikizleriyle Kıvanç'ın yeni sevgilisini takip edeceğine biraz memleket meselelerini takip etsen senin bile haberin olurdu!
  • Hocam, "weather radar" yok mu bizim meteoroloji de. Yağmurun gelişini kaç saat önceden görürler. Valiliği belediye yi uyaramazlar mıydı?

Son yılların en büyük afetinin de konu edildiği, İTÜ Afet Yönetim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi ve Müdürü olan Prof. Dr. Miktad Kadıoğlu'nun katıldığı, Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'ın hazırlayıp sunduğu, 20 Nisan 2009 tarihli Kara Kutu programı bu akşam yeniden ekranlarınızda olacak.

Afet ve doğa olaylarındaki uzmanlığıyla da bilinen Kadıoğlu, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketinden de bahsetmiş ve Türkiye’deki eksikleri ve çözüm yöntemlerini anlatmıştı.

Prof. Dr. Miktad Kadıoğlu'nun konuk olduğu 20 Nisan tarihli Kara Kutu programını bu akşam saat 21.00'da Airport TV ekranlarında olacak.

Airport TV'yi BURAYA TIKLAYARAK online da izleyebilirsiniz.

FELAKETİ AIRPORT TV EKRANLARINDA KONUŞMUŞTU

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Adamlar -özellikle AKOM- selden önce bir hafta boyunca barım barım bağırdı, biz burda binlerce km öteden haberdardık. Birileri de hâlâ "falanca teknolojiye sahip değil miyiz, haberimiz olamaz mıydı" diye saçmalıyor. Gülben'in ikizleriyle Kıvanç'ın yeni sevgilisini takip edeceğine biraz memleket meselelerini takip etsen senin bile haberin olurdu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hocam, "weather radar" yok mu bizim meteoroloji de. Yağmurun gelişini kaç saat önceden görürler. Valiliği belediye yi uyaramazlar mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000