22 Eylül 2010, Çarşamba 08:24:41

Eşref Bitlis kazası yeniden gündeme geldi

Ergenekon sanığı emekli Albay Arif Doğan’a ait olduğu ileri sürülen bir ses kaydı daha internete düştü. Ses kaydında, uçak kazasında hayatını kaybeden Jandarma eski Genel Komutanı Eşref Bitlis ile ilgili çarpıcı ifadeler yer alıyor.
  • Ne yazikki Türkiyeyi korumaya ant içmiş sözüm ona insancıklar ülkemizin her konuda geriye gitmesine neden oldular.Eşref paşa gibiler asla unutulmaz.Sizi yakanlar yanacaktır umarım paşam.
  • iyi de ben de şimdi kalkıp iddialarda bulunayım, bilmemkimin ses kaydı diye bir şeyler yayınlayayım sonra da savcıyı göreve çağırayım. bu olay için demiyorum, karanlık bir yanları var. ama içimiz dışımız iddia oldu, bunların büyük çoğunluğu da adalet mekanizması kilitlensin işler uzasın diye kasten ortalığı bulandıran içi boş iddialar.

Ergenekon sanığı JİTEM kurucusu emekli Albay Arif Doğan, şüpheli bir uçak kazasında şehit olan eski Jandarma Genel Komutanı Eşref Bitlis’i de JİTEM ekibinin öldürdüğünü ima ediyor.

Olay yaratacak ses kaydını değerlendiren Şehit Orgeneral Eşref Bitlis’in oğlu Tarık Bitlis, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi.

Ergenekon savcılarını göreve çağıran Tarık Bitlis “Konunun soruşturulması lazım. Konu soruşturulmazsa, neden soruşturulmadığnın soruşturulması gerekli. Albay Doğan’a gidip bunun hesabını sorarım. Eşref Bitlis olayı ile ilgili üç - dört kitap yazıldı. Çeşitli iddialar ortaya adıldı. Bu son iddia da TSK’yı bağlıyor. Hükümeti de, devleti de bağlıyor. Ben kişisel olarak bir şey yapamam. Bir vatandaşım. Bu söylenen ve iddia edilen şeylerin sonuna kadar götürülmesi lazım. İnsanları ve toplumu tatmin edecek sonuçların alınması lazım” dedi. Konunun araştırılması için Albay Doğan’a ait olduğu iddia edilen ses kaydından sonra TBMM’de bir araştırma komisyonu da kurulması gerektiğini belirten Tarık Bitlis, “Komiyson kurulmalı. Savcılar da harekete geçmeli. Önce hukuk Albay Doğan’dan hesabını sormalı, sonra da ben sorarım” şeklinde konuştu.

Eşref Bitlis kazası yeniden gündeme geldi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yazikki Türkiyeyi korumaya ant içmiş sözüm ona insancıklar ülkemizin her konuda geriye gitmesine neden oldular.Eşref paşa gibiler asla unutulmaz.Sizi yakanlar yanacaktır umarım paşam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi de ben de şimdi kalkıp iddialarda bulunayım, bilmemkimin ses kaydı diye bir şeyler yayınlayayım sonra da savcıyı göreve çağırayım. bu olay için demiyorum, karanlık bir yanları var. ama içimiz dışımız iddia oldu, bunların büyük çoğunluğu da adalet mekanizması kilitlensin işler uzasın diye kasten ortalığı bulandıran içi boş iddialar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000