16 Ekim 2010, Cumartesi 08:16:01

Eroğlu'ndan ATC'lere teşekkür

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs Türk halkının KKTC topraklarında onuruyla yaşayacağı kalıcı bir anlaşma için çalıştıklarını belirtti. Eroğlu, FIR hattıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.
  • cyprus turkish air traffic controllers makes all facilites for the kthy we're so SAD
  • Goody Goody ! You are right guys. Where are all the Turkish Cypriot pilots? Pegasus, THY, Tailwind, Corendon, Emirates, Sky, Etihad....(thank you all) Everywhere except at home. Great Job. Congratulations!
  • Sayin Cumhurbaskanimiz Dervis Eroglu , Basbakanimiz Irsen Kucuk'e KKTC halkini ayaklar altina alip ulkede gereksiz bir ekonomik kriz yarattigi icin , goz gore gore harika yontemler uygulayarak buyuk bir beceri ornegi gosterip batirdiklari KTHY icin , Ulkemiz semalarinda ucan tek bir Kibrisli pilot birakmadiklari icin , Bircok kisiye bakmakla yukumlu hostes ve havayolu calisanlarini ac biraktiklari icin , kendi agizlariyla degil baskalarinin sufle vermesiyle konustuklari icin . . . Bezmis , bikmis ve bazi guclere yenik dusmus KKTC halki adina ve bir havaci olarak tum havaci arkadaslarimiz adina tesekkuru bir borc bilir , basarilarinin devamini dilerim . . . Buda bizden sana tesekkur
  • Hayali olan KKTC'nin topraklarında kalıcı bir anlaşma. Bunu ancak Eroğlu söyleyebilir. Bize yazıklar olsun... Kıbrıslıların iradesi elinden alınarak (Kıbrıslıların nüfusu Kuzeyde 1/4 kaldığı için) göçmenler büyük bir çoğunluğu oluşturduğu için Eroğlu Cumhurbaşkanı oldu. Aksi taktirde hiç şansı yoktu..
  • uğraş verdiğinizi somut örneklerle görüyoruz sayın eroğlu ona hiç şüphemiz yok..... Ayinesi iştir kişilerin lafa bakılmaz.... KTHY örneği ibret-i alemdir, sizler hala daha konuşadurun nasıl olsa halkın irade-i hürriyeti bittmiş, ümitleri sönmüş, anlamsızca izlemekte sizleri. siz teşekkür ededurun ATC lere ama tarih size teşekkür edecek tek bir unsur bulamamakla beraber, nefret ve kin kusmakta. bu anlamda asla unutulmayacak ve hep anılacaksınız ...

FIR hattının önemli bir konu olduğunu kaydeden KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, “Biz daha bu konuya girmedik ama FIR hattımız da önemli ve bu konu görüşmelerde gündeme geldiğinde ortaya koyabileceğimiz netleşmiş görüşlerimiz var” dedi.

KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu, İzzet Derkan başkanlığındaki KKTC Hava Trafik Kontrolörleri Derneği’ni kabul etti.

KKTC Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Başkanı İzzet Derkan, KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu’na plaket verdi.

Derkan, 20 Ekim Dünya Hava Kontrolörleri günü nedeniyle KKTC Cumhurbaşkanı Eroğlu’nu ziyaret etmekte olduklarına dikkat çekerek, hava kontrolörlerinin kritik bir noktada çalışarak KKTC bayrağını havacılık sektöründe gönlerde tutmakta olduklarını ifade etti.

Derkan, müzakere sürecinde adil kalıcı bir anlaşma olması dileğinde de bulundu.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, hava kontrolörlerinin hassas bir görevi yerine getirmekte olduklarını belirterek, hava kontrolörlüğünün dıştan bakıldığında kolay gibi görünmesine rağmen zor ve hata kabul etmeyen bir meslek olduğunu ifade etti.

KKTC hava sahasından geçen uçaklara bilgi ve rota vermenin görevin zorlukları olduğunu kaydeden Eroğlu, bugüne kadar hava sahasında dikkatli çalışmaları nedeniyle hiçbir hata olmadığını, verdikleri hizmetten dolayı hepsine teşekkür ettiğini söyledi.

Eroğlu, Dünya Hava Kontrolörleri gününü de kutladı.

Görüşmelere de değinen Eroğlu, verilen desteğe teşekkür ederek, kalıcı bir anlaşma yapmak için uğraş vermekte olduklarını ifade etti.

Halkın güvenine layık olmaya çalıştıklarını, Kıbrıs Türk halkının KKTC topraklarında onuruyla yaşayacağı kalıcı bir anlaşma istediklerini belirten Cumhurbaşkanı Eroğlu, halkın güvenini yanında hissettiği için müzakerelerde görüşlerini daha rahat dile getirmekte olduklarını söyledi.

FIR hattının önemli bir konu olduğunu ve bu konuda geçmişte başlayan bir pazarlık olduğunu anlatan Eroğlu, “Biz daha bu konuya girmedik ama FIR hattımız da önemli ve bu konu gündeme geldiğinde ortaya koyabileceğimiz netleşmiş görüşlerimiz var” dedi.

Eroğlu'ndan ATC'lere teşekkür

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
cyprus turkish air traffic controllers makes all facilites for the kthy we're so SAD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Goody Goody ! You are right guys. Where are all the Turkish Cypriot pilots? Pegasus, THY, Tailwind, Corendon, Emirates, Sky, Etihad....(thank you all) Everywhere except at home. Great Job. Congratulations!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin Cumhurbaskanimiz Dervis Eroglu , Basbakanimiz Irsen Kucuk'e KKTC halkini ayaklar altina alip ulkede gereksiz bir ekonomik kriz yarattigi icin , goz gore gore harika yontemler uygulayarak buyuk bir beceri ornegi gosterip batirdiklari KTHY icin , Ulkemiz semalarinda ucan tek bir Kibrisli pilot birakmadiklari icin , Bircok kisiye bakmakla yukumlu hostes ve havayolu calisanlarini ac biraktiklari icin , kendi agizlariyla degil baskalarinin sufle vermesiyle konustuklari icin . . . Bezmis , bikmis ve bazi guclere yenik dusmus KKTC halki adina ve bir havaci olarak tum havaci arkadaslarimiz adina tesekkuru bir borc bilir , basarilarinin devamini dilerim . . . Buda bizden sana tesekkur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayali olan KKTC'nin topraklarında kalıcı bir anlaşma. Bunu ancak Eroğlu söyleyebilir. Bize yazıklar olsun... Kıbrıslıların iradesi elinden alınarak (Kıbrıslıların nüfusu Kuzeyde 1/4 kaldığı için) göçmenler büyük bir çoğunluğu oluşturduğu için Eroğlu Cumhurbaşkanı oldu. Aksi taktirde hiç şansı yoktu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uğraş verdiğinizi somut örneklerle görüyoruz sayın eroğlu ona hiç şüphemiz yok..... Ayinesi iştir kişilerin lafa bakılmaz.... KTHY örneği ibret-i alemdir, sizler hala daha konuşadurun nasıl olsa halkın irade-i hürriyeti bittmiş, ümitleri sönmüş, anlamsızca izlemekte sizleri. siz teşekkür ededurun ATC lere ama tarih size teşekkür edecek tek bir unsur bulamamakla beraber, nefret ve kin kusmakta. bu anlamda asla unutulmayacak ve hep anılacaksınız ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000