21 Eylül 2009, Pazartesi 08:17:58

Ergün: “Uçak türbülanstan çıkıyor”

AKP Kocaeli Teşkilatında geleneksel bayramlaşma töreni dün yapıldı. Geçen yıllara oranla, bu bayramda halkın katılımı biraz düşük kaldı.
  • NE TÜRBÜLANSI UCAK COKTAN DÜSTÜ BE
  • Yağcılığın sonu yok. Ne biçim ustaysa, her gün bir sürü şirket kapanıyor. Helal olsun sana PEPE. En azından tavrını koyuyorsun açık açık. Muhalefet partilerimiz gibi şakşakcı değilsin. Sarılmışlar milletvekilliğine, istifa etmeye hiç niyetleri yok.
  • aferim aferiiiimmmm ...
  • Türbülans var, türbülans var. Bu çok salladı. Hala da sallıyor. Bu kadarına kanatlar dayanmaz.

PİLOT ÇOK USTA

Bayramlaşma törenine katılan ve bir konuşma yapan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Türkiye’yi bir büyük uçağa benzetti, “Dünyadaki kriz nedeniyle, Türkiye uçağı da bir türbülansa girdi. Elbette sallandı. Ama Kaptanımız, Başbakanımız çok usta bir pilot. Uçak, bu türbülanstan zarar görmeden çıkıyor. Bütün dünya bunu böyle kabul ediyor” dedi.

PEPE YİNE KATILMADI

AKP İl Merkezindeki bayramlaşmaya, Rize’ye giden İl Başkanı Aygün ile, Umre seyahatinde olan İzmit İlçe Başkanı Nedim Arsal katılmadı. Aygün ve Arsal’ın yerine vekilleri ev sahipliği yaptı. Hüseyin Yusuf, İzmit Belediye Başkanı Doğan ile yan yana gelip fotoğraf çektirmesi tekliflerini kabul etmedi. 2007 yılından buyana teşkilat organizasyonlarını adeta protesto eden Çevre ve Orman eski Bakanı Pepe de bayramlaşmada yoktu.

Ergün: “Uçak türbülanstan çıkıyor”

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
NE TÜRBÜLANSI UCAK COKTAN DÜSTÜ BE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yağcılığın sonu yok. Ne biçim ustaysa, her gün bir sürü şirket kapanıyor. Helal olsun sana PEPE. En azından tavrını koyuyorsun açık açık. Muhalefet partilerimiz gibi şakşakcı değilsin. Sarılmışlar milletvekilliğine, istifa etmeye hiç niyetleri yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
aferim aferiiiimmmm ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türbülans var, türbülans var. Bu çok salladı. Hala da sallıyor. Bu kadarına kanatlar dayanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000