09 Eylül 2018, Pazar 09:02:21

Erdoğan'dan İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tahran'da yapılan kritik zirvenin ardından uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Erdoğan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışının erteleneceği iddialarına da yanıt verdi.
  • SAKIN O LİMANA BENİM ADIMI FALAN VEREYİM DEMEYİN PİSTİ ÇÖKEN BİR YERDE ADIM ANILMASIN YANİİ
  • Bence şu anda en büyük sorun ulaşım. Otobüs seferleri başta yetmeyecek. 18 hatta her 10 dakikada bir otobüs kalksa 50x18=900 yolcu yapar bir seferde. Bu ne ki? Millet arabayla gelecek, indi bindi yeri önceleri bayağı kalabalık olacak, millet yığılacak. Metro bir an evvel bitirilmeli...
  • Bu hava alanı beni çok endişelendiriyor Allah korusun. Mecbur olmadığım sürece Sabihadan devam
  • Kervan yolda duzulur. Butun yaptigimiz islerin dayandigi yapimiz bizim.. Bu isi farkli mi bekliyordunuz? Turk lugumuzden vaz gecemeyecegimiz icin, kervani yolda duzeriz, kotu bir ozeligimiz, fakat hepimiz boyleyiz. Cocuklarimiza dogru yu ogretebilirsek, belki diger jenerasyon bu isleri duzgun yapar..
  • Yetkililerin düzgün bir üslupla başkana yeni havalimanın bu şartlar altında yetişemiyeceğini, ertelenmesi gerektiğini anlatması şart ! Aleni bir şekilde bir çok eksiklik var, kral çıplak, görmüyor musunuz ? Testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur...iş işten geçmeden yetkililer gerekeni açık ve net şekilde açıklamalı.
  • Açılır açılır hemde tam teşekküllü ile Allah in izniyle
  • Genelkurmay başkanı iken fetocular tarafından makamında derdest edilen, görevinden istifa edeceğine görevine devam edip sonra emekli olup bakan yapılan zat f16 ile iniş yapacak demek vay bee !
  • acele işe şeytan karışır, biraz daha bekleyelim derim ben :) safa da böyle istiyor hem !
  • ÇÜNKÜ İMKANSIZ ZAMANINDA AÇILMASI
  • Dünya gözdede olan 3 havalımanı tam teşekküllü bir sekılde açılması lazım 29 ekim açılırsa türkıye cıdı bır Zarar edıcek be türkıye turizm kaymağı Malezya lilere gıdıcek yanı saw kazancak buna gerek kalmadan 3 havalımanı tam teşekküllü bir şekılde acılmalı hem ülkemiz için ve ımajına yakışıcak sekılde acele ettirmeden açılması lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tahran'da yapılan kritik zirvenin ardından uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Erdoğan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışının erteleneceği iddialarına da yanıt verdi.

Gazetecilerin 3. Havalimanı’yla ilgili sorularını cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden inşaattan çıkan tozların uçakların motoruna girebileceği bu yüzden havalimanının açılışının ertelenmesi yönünde bir talep gelip gelmediği şeklindeki soruya, “Benim önüme öyle bir talep gelmedi. Yalnız ayın 23’ünde orada Teknofest çerçevesinde önemli bir gösteri olacak. Orada F-16’yla uçulacak. Milli Savunma Bakanımız Hulusi Bey ve Hava Kuvvetleri Komutanımızla birlikte F-16’yla yapılacak inişe, programım elverirse ben de katılabilirim” cevabını verdi.

Erdoğan'dan İstanbul Yeni Havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (76)

ABDÜLHAMİT ~ 6 yıl önce
SAKIN O LİMANA BENİM ADIMI FALAN VEREYİM DEMEYİN PİSTİ ÇÖKEN BİR YERDE ADIM ANILMASIN YANİİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan ~ 6 yıl önce
Bence şu anda en büyük sorun ulaşım. Otobüs seferleri başta yetmeyecek. 18 hatta her 10 dakikada bir otobüs kalksa 50x18=900 yolcu yapar bir seferde. Bu ne ki? Millet arabayla gelecek, indi bindi yeri önceleri bayağı kalabalık olacak, millet yığılacak. Metro bir an evvel bitirilmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Matematikçi ~ 6 yıl önce
10 dakikada 4 ucak inip 4 uçak kalksa uçak başına 225 yolcu yapar iyi olum yeter
Ürkütücü ~ 6 yıl önce
Bu hava alanı beni çok endişelendiriyor Allah korusun. Mecbur olmadığım sürece Sabihadan devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiye de bir soz vardir.. ~ 6 yıl önce
Kervan yolda duzulur. Butun yaptigimiz islerin dayandigi yapimiz bizim.. Bu isi farkli mi bekliyordunuz? Turk lugumuzden vaz gecemeyecegimiz icin, kervani yolda duzeriz, kotu bir ozeligimiz, fakat hepimiz boyleyiz. Cocuklarimiza dogru yu ogretebilirsek, belki diger jenerasyon bu isleri duzgun yapar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kral çıplak ~ 6 yıl önce
Yetkililerin düzgün bir üslupla başkana yeni havalimanın bu şartlar altında yetişemiyeceğini, ertelenmesi gerektiğini anlatması şart ! Aleni bir şekilde bir çok eksiklik var, kral çıplak, görmüyor musunuz ? Testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur...iş işten geçmeden yetkililer gerekeni açık ve net şekilde açıklamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Has Tur ~ 6 yıl önce
Açılır açılır hemde tam teşekküllü ile Allah in izniyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trajikomedi ~ 6 yıl önce
Genelkurmay başkanı iken fetocular tarafından makamında derdest edilen, görevinden istifa edeceğine görevine devam edip sonra emekli olup bakan yapılan zat f16 ile iniş yapacak demek vay bee !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reis ~ 6 yıl önce
Niye gücüne mi gitti ?
demoş ~ 6 yıl önce
acele işe şeytan karışır, biraz daha bekleyelim derim ben :) safa da böyle istiyor hem !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVET ~ 6 yıl önce
ÇÜNKÜ İMKANSIZ ZAMANINDA AÇILMASI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Risk ~ 6 yıl önce
Dünya gözdede olan 3 havalımanı tam teşekküllü bir sekılde açılması lazım 29 ekim açılırsa türkıye cıdı bır Zarar edıcek be türkıye turizm kaymağı Malezya lilere gıdıcek yanı saw kazancak buna gerek kalmadan 3 havalımanı tam teşekküllü bir şekılde acılmalı hem ülkemiz için ve ımajına yakışıcak sekılde acele ettirmeden açılması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000