24 Ocak 2018, Çarşamba 13:31:50

Erdoğan havalimanındaki olaylara sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'nın Hannover-Langenhagen Havalimanı’nda, izinsiz gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşlarının Türk yolculara saldırmasına tepki gösterdi.
  • siz bırakın avrupayı ırak a gıdınde gorun vızesiz gıremıyorsunuz vize 80$ dolar bırde bir muamele goruyorsunuzkı akla zarar aksını savunan veya soyleyen olursa bır denesın bakıyım ırak a seyahatı neler basına gelıcek gorsun bızı takan yok malesef gercekler boyle bunu muhalefet olmak ıcın yazmıyorum sadece gercekler uyanmamız lazım artık kım bıze ne muamele yapıyorsa aynısıyla karsılık vermelıyız
  • Almanya nasıl bir devlet ki arabalarından başkasına binemiyorsunuz. Niye devletimizi en alttan en üste yönetenler hep alman arabasına biniyorlar? Hem böyle konuşup hem bunu yapmak hakikaten trajikomedi.
  • Eskiden Türkiyeden hiçkimse batılı ülkelere sesini çıkaramazdı. Şimdi haklı olduğumuz konularda posta koyan güçlü bir lider ve Türkiye var!
  • Alman kalkıp sana bir oğlun çürük raporu aldı diğeri bedelli askerlik yaptı damadın da öyle ne ala devletsiniz dese ne dersin acaba?
  • Biz nasıl devletiz ki terorist hamileri Alman ve Hollanda'ya iş üstüne iş veriyoruz...Neden durmadan alman arabasına biniyoruz neden devamlı onlara iş veriyoruz daha da zengin ediyoruz neden vatandaşlarını ülkemize vizesiz sadece kimlikle sokup imtiyazlar veriyoruz ucuza tatil yaptırıyoruz ? Bunları yapmamız bizim onların herşeyine muhtaç olduğumuzun göstergeleri değil mi ? Almayalım hiçbir ürünlerini iş vermeyelim vize koyalım azıcık onurumuz olsun bu kadar da olmaz ki.
  • Dualarımızdasın herdaim (Recep Tayyip Erdoğan) duanın gücünü küçümseyenler hiç düşünmezlermi bu yiğit nasıl oluyorda bu ülkeyi 15 senedir yönetiyor.asıl güç DUA’dır.
  • biz Kürtlerin başına bela olan Pkk,halk tabiri ile,eskiden beridir yaptığı şeyleri şimdilerde açıktan yapmaya başlamış,oda şu,emperyalistlerin metresti,kuması olmuşsun.reziller.....................................
  • Cumhurbaşkanı haklı Almanlar istese buna izin vermezlerdi, fakat İstanbulda da birkaç ay önce Kıbrıstan sınır dışı edilene apronda saldırmışlardı
  • sen ona oradaki yolcunun yol güvenliği yoksa sen nasıl devletsin dersen o da sana başkentinde 5 ayda 3 kere patlama oldu,Reyhanlı ve Antep'de, İstanbul'da bombalama olayları, ahl havaalanı baskını yaşandı, saw'a füzeyle saldırı düzenlendi, darbe olayı meydana geldi, ülkendeki vatandaşının can güvenliği yoksa sen nasıl devletsin derse ne cevap verirsin eyyy reis ?
  • binmeyin alman arabalarına protesto edin de millet devlet görsün.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'nın Hannover-Langenhagen Havalimanı’nda, izinsiz gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşlarının Türk yolculara saldırmasına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Hannover-Langenhagen Havalimanı'nda, izinsiz gösteri yapan terör örgütü PYD/PKK yandaşları Türk yolculara saldırmıştı.

PKK SEMPATİZANLARI TÜRK YOLCULARA SALDIRDI!

Bazı Alman gazetelerin internet sayfalarındaki görüntülerde, Hannover-Langenhagen Havalimanı'nda terör örgütü yandaşlarının yaptığı gösteride pankart ve bez parçalarını taşıdıkları sopalarla buradaki Türk yolculara saldırdığı yer aldı.

YARALILAR VAR

Bir Türk hava yolu şirketine karşı yapılan havalimanındaki gösterinin polisten izin alınmadan düzenlendiği ifade edilen açıklamada, olayda 2 kişinin hafif yaralandığı, olaya ilişkin yaralama ve mala zarar vermekten bazı kişiler hakkında soruşturma başlatıldığı kaydedilmişti.

"SEN NASIL DEVLETSİN"

44. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya'daki bu görüntüye tepki göstererek, "Dost Almanya'ya bakın. PKK terör örgütü havalimanında bizim vatandaşlarımızı tekme tokat dövüyor ama Alman polisi izliyor. Nasıl oluyor mu? Nereye kadar? Bugüne kadar bunları yuttuk yuttuk. Hep söylenen şey yargı var. Tamam da bu nasıl hukuk? Oradaki yolcunun yol güvenliği yoksa sen nasıl devletsin?" dedi.

Erdoğan havalimanındaki olaylara sert tepki!

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

malesef ~ 6 yıl önce
siz bırakın avrupayı ırak a gıdınde gorun vızesiz gıremıyorsunuz vize 80$ dolar bırde bir muamele goruyorsunuzkı akla zarar aksını savunan veya soyleyen olursa bır denesın bakıyım ırak a seyahatı neler basına gelıcek gorsun bızı takan yok malesef gercekler boyle bunu muhalefet olmak ıcın yazmıyorum sadece gercekler uyanmamız lazım artık kım bıze ne muamele yapıyorsa aynısıyla karsılık vermelıyız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desek boş ~ 6 yıl önce
Almanya nasıl bir devlet ki arabalarından başkasına binemiyorsunuz. Niye devletimizi en alttan en üste yönetenler hep alman arabasına biniyorlar? Hem böyle konuşup hem bunu yapmak hakikaten trajikomedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk 1071 ~ 6 yıl önce
Eskiden Türkiyeden hiçkimse batılı ülkelere sesini çıkaramazdı. Şimdi haklı olduğumuz konularda posta koyan güçlü bir lider ve Türkiye var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1071 ~ 6 yıl önce
Türkiyenin battığının farkında mısınız sayın makarna sever
Asker ~ 6 yıl önce
Alman kalkıp sana bir oğlun çürük raporu aldı diğeri bedelli askerlik yaptı damadın da öyle ne ala devletsiniz dese ne dersin acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu kafayla zor ~ 6 yıl önce
Biz nasıl devletiz ki terorist hamileri Alman ve Hollanda'ya iş üstüne iş veriyoruz...Neden durmadan alman arabasına biniyoruz neden devamlı onlara iş veriyoruz daha da zengin ediyoruz neden vatandaşlarını ülkemize vizesiz sadece kimlikle sokup imtiyazlar veriyoruz ucuza tatil yaptırıyoruz ? Bunları yapmamız bizim onların herşeyine muhtaç olduğumuzun göstergeleri değil mi ? Almayalım hiçbir ürünlerini iş vermeyelim vize koyalım azıcık onurumuz olsun bu kadar da olmaz ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmanlı ~ 6 yıl önce
Dualarımızdasın herdaim (Recep Tayyip Erdoğan) duanın gücünü küçümseyenler hiç düşünmezlermi bu yiğit nasıl oluyorda bu ülkeyi 15 senedir yönetiyor.asıl güç DUA’dır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batman'lı yalaka ~ 6 yıl önce
İsmini adresini açık yaz ki seni ödüllendirsin tapelerde neyin ne olduğunu gördüğümüz yiğidin...
Batmanlı ~ 6 yıl önce
Sizde durum tehlikeli derecede vahim. Türkiyenin ne hale geldiğinin farkında bile değilsiniz. Makarna mı yaptı sizi böyle. Yemeyin allah aşkına. Biraz okuyun. Biraz araştırın. PKK yı bu ülkede kim sınırlarda karşıladı ? Babam mı ? Akil adamlar PKK yı savunurken siz neredeydiniz ?
Batmanlı ~ 6 yıl önce
biz Kürtlerin başına bela olan Pkk,halk tabiri ile,eskiden beridir yaptığı şeyleri şimdilerde açıktan yapmaya başlamış,oda şu,emperyalistlerin metresti,kuması olmuşsun.reziller.....................................

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ipek ~ 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı haklı Almanlar istese buna izin vermezlerdi, fakat İstanbulda da birkaç ay önce Kıbrıstan sınır dışı edilene apronda saldırmışlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyy reis ~ 6 yıl önce
sen ona oradaki yolcunun yol güvenliği yoksa sen nasıl devletsin dersen o da sana başkentinde 5 ayda 3 kere patlama oldu,Reyhanlı ve Antep'de, İstanbul'da bombalama olayları, ahl havaalanı baskını yaşandı, saw'a füzeyle saldırı düzenlendi, darbe olayı meydana geldi, ülkendeki vatandaşının can güvenliği yoksa sen nasıl devletsin derse ne cevap verirsin eyyy reis ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o zaman ~ 6 yıl önce
binmeyin alman arabalarına protesto edin de millet devlet görsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000